reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

hello
u nas przyzwoicie
moje dziecię nie mówi mama:p ale za to jak się śmieje to wszyscy pękają ze śmiechu, bo jej śmiech to jak kaszel taki jakiś, no boki zrywac.
kasiadz
to 3mam kciuki za złoty strzał, a jak kontrolujesz dni płodne? a jak zajdziesz, to sie skonczy problem szukania pracy hehe:)
maggie
Emilka ma niebieskie i sądze że jej zostaną po mnie.
anek
toście nauczyli na rękach i masz ci teraz los- zostałaś sama, a ręce tlyko dwie!

reklama
Cześć , ja dzisiaj tylko na chwilkę bo lecę z nóg, miałam dzisiaj sajgon w domu, wymiana instalacji gazowych w mieszkaniach, w kuchni rozpierducha, pościągane szafki, pył wszędzie i brak gazu,tak, że m nie miał nawet jak małemu mleka zrobić po południu. W dodatku coś nam spierdzielili przy tym , gaz się ulatniał a tu dziecko w domu, m się wku........, jak wróciłam z pracy to aż kipiał ale nie dziwię mu się . Poszedł potem z małym na spacer dla uspokojenia , łazili ze dwie godziny tak, że mały dowietrzony dzisiaj.

Cześć

Chciałam spytać czy wasze maluszki też się złoszczą na was i ze złości gryzą?? Mój marszczy nos i mnie specjalnie w sutka gryzie jak mu coś nie pasuje. Boli to jak cholera a jeszcze nie ma zębów:eek::zawstydzona/y:

:-p

Elifit mój się złości ale nie gryzie wtedy tylko szczypie i tak się spina i piszczy łobuz jeden:-p

Asionek górna jedynka wyszła chociaż zapowiadało się na dwójkę bo tez prześwituje nieźle.

Maggie mojemu oczka pojaśniały, miał ciemno niebieskie, takie modre, a teraz robią mu się jaśniejsze zielonkawe, po tacie chyba będzie miał.

Kasiadz super, ze córa już mama mówi, fajne uczucie co?? U nas tylko jedno słowo na tapecie na razie "nie, mam nadzieję, że to nie oznaka przyszłego "uparciostwa" :no:

Spadam bo padam :-D:-D

kasiadz oby zart zostal zartem! chociaz opiekunke juz masz. a moge wiedziec czemu sie zdecydowalas na nia? wracasz jednak do pracy?
tak, wracam do pracy

hello

kasiadz
to 3mam kciuki za złoty strzał, a jak kontrolujesz dni płodne? a jak zajdziesz, to sie skonczy problem szukania pracy hehe:)
haha
ja nie kontroluje tylko poprzez liczenie ;) ale tak naprawdę nigdy tego nie robiłam bo przed staraniami o dzidziusia byłam na tabletkach, podczas starań trochę liczyłam te dni żeby wiedzieć kiedy męża intensywniej molestować:rofl2: a teraz gumki, ale się skończyły i nikt zapasów nie uzupełnił.......:baffled:

Kasiadz super, ze córa już mama mówi, fajne uczucie co?? U nas tylko jedno słowo na tapecie na razie "nie, mam nadzieję, że to nie oznaka przyszłego "uparciostwa" :no:

Spadam bo padam :-D:-D
tak super sprawa, tylko że już dzisiaj nie słyszałam mama:no: ale może się rozkręci;-)

Herbata, no ciezko wyczuc czy to skok czy ten wychodzacy zab, ale od 3 dni maruda. Choc jak na jego mozliwosci to jeszcze nie jest najgorzej;-)
Do poczatku kolejnego skoku niby zostalo kilka dni, wiec moze sie jeszcze rozkreci. Oby nie.

Spokojnej nocy dla Was, u nas chyba sie nie szykuje, od 19.30 juz 3 pobudki na wode/smoka/cholera wie co:baffled:

Cześć Wam dziewuszki.
U Nas spokojnie, dziecko grzeczne, mama wypoczęta tylko tata podupadł od tego wstawania :tak: I cały czas powtarza- żona ja Cię podziwiam :zawstydzona/y:

Także stosujemy metodę z książki od wczoraj, położyliśmy go spać tak jak zawsze o 10 tej rano ale bez smoka płakał 35min a ja razem z nim ale wchodził do niego m więc dałam rade, dziecko się uspokoiło i zasneło i kolejny raz po południu obyło się bez płaczu, w nocy pieknie spał od 20tej do 3ciej, zjadł i spał do 6.30 sam w łóżeczku , o 5tej troche płaczu ale znów zastosowaliśmy metodę i po 10 min wycia spał - na dzień dzisiejszy jestem zadowolona - ponoć prawdziwe efekty są po 3 dniach , wtedy powiem czy się sprawadziła ta terapia.

Jedyne co mnie martwi to że mało je, wiem wiem że dobrze wygląda ale wiecie jak to mama ;-)

Hejka śpiochy:) Witam Was ja i moj ciagle bezzebny synek :)
kasiadz gratuluej pierwszego MAMA, moj Szymek sie uparł i ciagle BABABABABABA wrrr

elifit ładnie, ze Ci cała noc przesypia, moj w sumie juz ma tylko dwie pobudki ale dziwne jakies o 0.00 i o 2.00 i wstał 6.30 :szok:(zasnał o 20)

anek walcz walcz z tym usypianiem ja juz prawei 2 tygodnie nie nosze, sam usypia w lozeczku. Najpierw mu wlaczam karuzelke, potem czytam, a potem zostawiam samego sobie i zasypia :-)

Lasencje do kiedy macie zamiar cyckowac?? Bo kurnia mnie sie jakos nie spieszy do odstawienia...

Justys, to z ksiazki Tracy Hogg? Chodzi o usypianie w lozeczku czy oduczanie od smoka?
Bo chyba tez sie powinnam zabrac za oduczanie:sorry2:

U nas 3 pobudki w tym 2 na wode. Ciekawe kiedy mu to przejdzie:sorry2:
U nas pogoda niestety marna, eh. Ale mimo wszystko milego dnia dla Was!

reklama
my dziś po ostatnim skojarzonym szczepieniu,lekarka kazała mi spróbowac dawac kaszek mleczną,daje któraś z was już taką kaszkę?rozrabiacie ją normalnie na wodzie i dajecie w butelce zamiast mm??

Do góry