reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hej
ja dzisiaj padnięta, w młodą coś wczoraj wstąpiło i budziła się w nocy na jedzenie co ok 30 min:szok: a o 7 wstała:shocked2:
pomyłam z rana okna, wyprałam firanki, młoda jeść w dzień za bardzo nie chce dzisiaj a mnie nerwy ponoszą dobrze że mąż sie zorientował że już nie mam siły i nerwów i zabrał ją na spacer, a ja leże i się relaksuje na bb a w tle leci serial - pierwsza miłość;-)

reklama
tobie przynajmniej mąż wziął małą na spacer :) a ja latam mięży małą a kolejna dziurą którą sprzątam,ale już jestem na finiszu zostało odkurzanie+mycie podłóg

Justys, to z ksiazki Tracy Hogg? Chodzi o usypianie w lozeczku czy oduczanie od smoka?
Bo chyba tez sie powinnam zabrac za oduczanie:sorry2:

U nas 3 pobudki w tym 2 na wode. Ciekawe kiedy mu to przejdzie:sorry2:
U nas pogoda niestety marna, eh. Ale mimo wszystko milego dnia dla Was!

Nie z tej książki, czytałam ją ale dla mnie plan dnia nie ma prawa bytu bo byłabym przykuta do chałupy. Ja korzystam z książki: każde dziecko może nauczyć się spać- tam dla dzieci w naszym wieku są 2 pory drzemki a reszta to samowolka i ona poprzez specjalną terapię pomaga oduczać od np. spania w łóżku rodziców, od smoka, od wszelakich pomocy dot. spania itd, itp ...

my dziś po ostatnim skojarzonym szczepieniu,lekarka kazała mi spróbowac dawac kaszek mleczną,daje któraś z was już taką kaszkę?rozrabiacie ją normalnie na wodzie i dajecie w butelce zamiast mm??
Ania kupujesz kaszkę instant bobovity lub inna i tak jest sposób podania, podajesz na śniadanie lub kolację zamiast jednego posiłku mm .

Aaaa właśnie dziewczyny które rozliczały się przez internet, korzystałyście z jakiś programów?

Ostatnia edycja:
hejo

ja jurto do pracy, koniec laby :dry:

U nas pogoda się piękna zrobiła, poszalałam na balkonie z kwiatkami a mały przy mnie na bujaku :tak:

kingolinka całej nocy nie prześpi, są pobudki cycowe. A karmić zamierzam do bólu bo to taka wygoda że nie mam zamiaru z niej rezygnować.. co najmniej przez kolejne pół roku.

justyś e-pity 2011, super że metoda działa, ja też już nie usypiam na rękach tylko łóżeczko albo wózek jak marudny. Ale sam uśnie.

Mó mąż dostał sporą podwyżkę, chodzę i zacieszam :-D:-D

elifit gratulacje podwyżki :) nie ma to jak przypływ gotóweczki :)

mój mały też mówi mama. Czasem mam wrażenie że nawet rozumie kiedy powiedzieć ( oj wmawiam to sobie ale wiecie jak to jest zawsze przyjemniej). Ostatnio jak nie chciał cyca to się wyginał i krzyknął mama nieeeee. A zawsze to jest albo mamu, albo mmmmammmmaaaa :)

ale tu pustki.............
w takim razie witam się pierwsza:)

widać że święta nadciągają
my jutro jedziemy do moich rodziców gdzie będę odcięta od internetu więc zaglądnę tu najszybciej w poniedziałek

czesc Kasiadz, chyba tylko my sie ostałyśmy;-)
do mnie dzis przychodzi opiekunka, moze dzis bedzie lepiej niz za pierwszym razem.
Ja w tym czasie cos posprzatam moze;-)
Z zębem u nas postepow brak, ale dzis Kuba chyba wstal prawa noga:-) Oby jak najdluzej! i w nocy byla tylko 1 pobudka na karmienie, bez budzenia sie na wode czy smoczek, wiec szooook;-)

Hej
Forum pustoszeje :shocked2: Ja tak nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::wściekła/y:

U Nas dzień drugi nauki spania za Nami, wczoraj drzemka o 10tej bez płaczu, potem kolejna też w nocy spał od 20tej do 2giej, od 2giej do 3ciej nie płakał tylko tak się żalił bidaczek ale to przez dziąsełka, dałam mu specyfik za ząbkowanie i zasnął spał do 7mej - uwagaaaaaa - bez jedzenia !! Zjadł dopiero o 8mej czyli jak zawsze:-)
Dzis pierwsza drzemka o 10tej trochę marudził ale przyznaje że pięknie sobie radzi bez smoka, jest bardzo dzielny i mama jest dumna :tak:
A mleko je tylko musi być chłodne.

reklama
heeeey
pusto faktycznie
ja jestem, czytam ale jakos pisać mi sie nie chce bo u nas nic ciekawego, wiec co tu pisać...

justys
gratuluje postępów!!!! oby tak dalej!! &&

anek
jak sie czujesz? tęsknota daje w kość?
dobrze że mamy to forum bo w takich chwilkach jak Ty to chyba bym nie wyrobiła bez was dziewczyny!

Do góry