reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Edit :-):-):-)Mamy trzeci ząb, właśnie się przebił przez dziąsełko a niedawno pisałam, że coś nie wyłażą :-D Teraz to dopiero będzie gryżć :shocked2:

Anek a długo twojego m nie będzie??

reklama
nom...
to my juz wrocilismy z cudownego wyjazdu
Mielismy wracac jutro, ale byla taka masakra, ze sie nie dalo.
Wiecej sie umordowalismy niz to wszystko warte. A pakowania i rozpakowywania mam dosc na dlugi czas.
Nie wiem czy to zeby czy zmiana miejsca, a moze jedno i drugie.
Jestem wykonczona:angry:

Anek, jestes mega dzielna, trzymaj sie!

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki :)

A wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel w wannie. Fajnie, bo maly mial zabawe:tak:Zobacz załącznik 452205
no ładne kąpanko, my też już w dużej wannie, tylko wody leje więcej -tak że głowa tylko wystaje ;)

anek - ja bym chyba nie wytrzymała tak długiej rozłąki - dzielna jesteś:)

a u nas drugi dzień z rzędu byliśmy w gościach i młoda kiepsko to przetrwała, tzn przetrwała dobrze ale był mega problem z zaśnięciem, ale w końcu udało się ją uśpić w leżaczku i przeniosłam ja do łóżeczka:)

hej :)

u nas upaly dalej wiec w dzien kocyk , trawka i mamusia lapie sloneczko , a synus oglada wszystko na okolo :)

dzisiaj kapal sie Nat sam w duzej wannie :) pierwsz raz , bo tak to ze mna tylko ... no i chyba juz przejdziemy na taka kapiel , bo mniej zabawy przy przygotowaniu wanienki i innych , no i malemu sie bardzo podobalo :) fajnie wygladal z tymi kaczkami plywajacymi hehe , jedna sobie na nos postawil i smial sie jak dziki :))

Maggi widze u was tez kapiel w wannie zaliczona :) a nie pil ci maly wody ?? bo kurcze moj to tylko czeka ,az nie widzie i pije wode ...

hej

Asionek ja tez nie pamiętam kiedy Marysia tak prawdziwie płakała. Teraz zrobiła się troszkę marudna, szybciej nudzi się leżeniem i zabawą ale i tak jest nieźle.

Nat ogolnie jest mega pogodny :) cale dnie sie cieszy , bawi sam wiec naprawde mam luz :)
zeby tez poszly gladko i oby nastepne tak samo wyszly !!

hej
nie mogę sobie miejsca znaleźc odkąd mój wyjechał,dobrze że dziś na chwilke zadzwonił i pisze jakiegoś sms-a bo idzie zwariowac a to dopiero 2 dni gdzie tam do końca a jeszcze nawet nie dotarł na miejsce.
Pogoda też do kitu nawet na spacer nieda się wyjśc.

oj biedaku :( oby szybko zlecialo ....trzymaj sie !

Edit :-):-):-)Mamy trzeci ząb, właśnie się przebił przez dziąsełko a niedawno pisałam, że coś nie wyłażą :-D Teraz to dopiero będzie gryżć :shocked2:
?

gratki !! ktory zabek wyszedl ?? :))

no ładne kąpanko, my też już w dużej wannie, tylko wody leje więcej -tak że głowa tylko wystaje ;)
)

i nie wsadza glowki pod wode , albo nie pije tej wody ?? kurcze moj to nawet nosem ja wciaga ... dzisiaj to az mu kozuchy wszystkie wyszly tak sie przeczyscil hehe

hej :)

i nie wsadza glowki pod wode , albo nie pije tej wody ?? kurcze moj to nawet nosem ja wciaga ... dzisiaj to az mu kozuchy wszystkie wyszly tak sie przeczyscil hehe
wsadza ale ją asekuruje ;) jak jest tak dużo wody to ma większą radochę:)

ale dzisiaj zauważyłam na główce bardzo suchą, białą skórę - łupież czy ciemieniucha:confused:

Hejka niedzielnie!
U nas tez szaro, buro i ponuro, wiec tylko po sklepach sie przejechalismy, ale cos mloda humor miala do bani to nam troche krwi napsula, ale jakas taka niewyrazna byla i sie boje czy jakies chorobsko nam sie nie szykuje.

Anek, zeby ten czas Wam szybko zlecial i mezowi bezpiecznie. U mnie brat 2 razy na misje wyjezdzal, to wiem ze rodzinie ciezko...

Asionek, Max tez wlasnie jak sie zaciagnie ta woda to sobie kinola przeczyszcza z "sucharow" i u nas to bardziej humanitarne niz jakis psik do nosa i frida (bo tego nie lubi);-)
I Ty nas z tym ciepelkiem nie denerwuj lepiej!!!:-)

Bisia, no to Ci sie dziecko rozpedzilo z zebolami!:) U nas narazie 2 dolne i juz wystarczajaco potrafi dziabnac:D
Kasiadz przesmaruj oliwka i wyczesz, jak tego nie za wiele to powinno pomoc, czasem tak sie zdarza u maluchow. Max po tych kilku dniach upalow jakie mielismy tez taka bardziej zoltawa skorke dostal , ale po jednym "zabiegu" przeszlo calkowicie.

Kurcze swieta za pasem, a ja z robota w lesie, ale sama w domu za wiele nie podzialam, a byc moze ze bedziemy u nas spedzac, a nie u tesciowej, bo moj R sobie w koncu ta wazektomie "funduje" zaraz przed swietami i nie wiem czy bedzie w nastroju gdzies sie goscic:-p

reklama
Do góry