reklama
anek30bb
Fanka BB :)
7-8 miesięcy
Kingolinka
Bisia gratuuje zabkow my dalej czekamy na chociaz jednego. Za tydzien chrzest a tu bezzebny dziadek
Wogole to czas leci jak nie wien, nie mam czasu na nic dlatego tez mniej tutaj zagladam
kasiadz gratuluje wyboru opiekunki oby sie sprawdziła
anek wspolczuje tak dlugiej rozlaki z mezem
Wogole to czas leci jak nie wien, nie mam czasu na nic dlatego tez mniej tutaj zagladam
kasiadz gratuluje wyboru opiekunki oby sie sprawdziła
anek wspolczuje tak dlugiej rozlaki z mezem
maggie9
nom...
to my juz wrocilismy z cudownego wyjazdu
Mielismy wracac jutro, ale byla taka masakra, ze sie nie dalo.
Wiecej sie umordowalismy niz to wszystko warte. A pakowania i rozpakowywania mam dosc na dlugi czas.
Nie wiem czy to zeby czy zmiana miejsca, a moze jedno i drugie.
Jestem wykonczona
Anek, jestes mega dzielna, trzymaj sie!
to my juz wrocilismy z cudownego wyjazdu
Mielismy wracac jutro, ale byla taka masakra, ze sie nie dalo.
Wiecej sie umordowalismy niz to wszystko warte. A pakowania i rozpakowywania mam dosc na dlugi czas.
Nie wiem czy to zeby czy zmiana miejsca, a moze jedno i drugie.
Jestem wykonczona
Anek, jestes mega dzielna, trzymaj sie!
Ostatnia edycja:
kasiadz
no ładne kąpanko, my też już w dużej wannie, tylko wody leje więcej -tak że głowa tylko wystajeCzesc laseczki
A wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel w wannie. Fajnie, bo maly mial zabaweZobacz załącznik 452205
anek - ja bym chyba nie wytrzymała tak długiej rozłąki - dzielna jesteś
a u nas drugi dzień z rzędu byliśmy w gościach i młoda kiepsko to przetrwała, tzn przetrwała dobrze ale był mega problem z zaśnięciem, ale w końcu udało się ją uśpić w leżaczku i przeniosłam ja do łóżeczka
Asionek31
hej
u nas upaly dalej wiec w dzien kocyk , trawka i mamusia lapie sloneczko , a synus oglada wszystko na okolo
dzisiaj kapal sie Nat sam w duzej wannie pierwsz raz , bo tak to ze mna tylko ... no i chyba juz przejdziemy na taka kapiel , bo mniej zabawy przy przygotowaniu wanienki i innych , no i malemu sie bardzo podobalo fajnie wygladal z tymi kaczkami plywajacymi hehe , jedna sobie na nos postawil i smial sie jak dziki )
Maggi widze u was tez kapiel w wannie zaliczona a nie pil ci maly wody ?? bo kurcze moj to tylko czeka ,az nie widzie i pije wode ...
Nat ogolnie jest mega pogodny cale dnie sie cieszy , bawi sam wiec naprawde mam luz
zeby tez poszly gladko i oby nastepne tak samo wyszly !!
oj biedaku oby szybko zlecialo ....trzymaj sie !
gratki !! ktory zabek wyszedl ?? )
i nie wsadza glowki pod wode , albo nie pije tej wody ?? kurcze moj to nawet nosem ja wciaga ... dzisiaj to az mu kozuchy wszystkie wyszly tak sie przeczyscil hehe
u nas upaly dalej wiec w dzien kocyk , trawka i mamusia lapie sloneczko , a synus oglada wszystko na okolo
dzisiaj kapal sie Nat sam w duzej wannie pierwsz raz , bo tak to ze mna tylko ... no i chyba juz przejdziemy na taka kapiel , bo mniej zabawy przy przygotowaniu wanienki i innych , no i malemu sie bardzo podobalo fajnie wygladal z tymi kaczkami plywajacymi hehe , jedna sobie na nos postawil i smial sie jak dziki )
Maggi widze u was tez kapiel w wannie zaliczona a nie pil ci maly wody ?? bo kurcze moj to tylko czeka ,az nie widzie i pije wode ...
hej
Asionek ja tez nie pamiętam kiedy Marysia tak prawdziwie płakała. Teraz zrobiła się troszkę marudna, szybciej nudzi się leżeniem i zabawą ale i tak jest nieźle.
Nat ogolnie jest mega pogodny cale dnie sie cieszy , bawi sam wiec naprawde mam luz
zeby tez poszly gladko i oby nastepne tak samo wyszly !!
hej
nie mogę sobie miejsca znaleźc odkąd mój wyjechał,dobrze że dziś na chwilke zadzwonił i pisze jakiegoś sms-a bo idzie zwariowac a to dopiero 2 dni gdzie tam do końca a jeszcze nawet nie dotarł na miejsce.
Pogoda też do kitu nawet na spacer nieda się wyjśc.
oj biedaku oby szybko zlecialo ....trzymaj sie !
Edit :-):-):-)Mamy trzeci ząb, właśnie się przebił przez dziąsełko a niedawno pisałam, że coś nie wyłażą Teraz to dopiero będzie gryżć
?
gratki !! ktory zabek wyszedl ?? )
no ładne kąpanko, my też już w dużej wannie, tylko wody leje więcej -tak że głowa tylko wystaje
)
i nie wsadza glowki pod wode , albo nie pije tej wody ?? kurcze moj to nawet nosem ja wciaga ... dzisiaj to az mu kozuchy wszystkie wyszly tak sie przeczyscil hehe
kasiadz
wsadza ale ją asekuruje jak jest tak dużo wody to ma większą radochęhej
ale dzisiaj zauważyłam na główce bardzo suchą, białą skórę - łupież czy ciemieniucha
Hejka niedzielnie!
U nas tez szaro, buro i ponuro, wiec tylko po sklepach sie przejechalismy, ale cos mloda humor miala do bani to nam troche krwi napsula, ale jakas taka niewyrazna byla i sie boje czy jakies chorobsko nam sie nie szykuje.
Anek, zeby ten czas Wam szybko zlecial i mezowi bezpiecznie. U mnie brat 2 razy na misje wyjezdzal, to wiem ze rodzinie ciezko...
Asionek, Max tez wlasnie jak sie zaciagnie ta woda to sobie kinola przeczyszcza z "sucharow" i u nas to bardziej humanitarne niz jakis psik do nosa i frida (bo tego nie lubi);-)
I Ty nas z tym ciepelkiem nie denerwuj lepiej!!!:-)
Bisia, no to Ci sie dziecko rozpedzilo z zebolami! U nas narazie 2 dolne i juz wystarczajaco potrafi dziabnac
Kasiadz przesmaruj oliwka i wyczesz, jak tego nie za wiele to powinno pomoc, czasem tak sie zdarza u maluchow. Max po tych kilku dniach upalow jakie mielismy tez taka bardziej zoltawa skorke dostal , ale po jednym "zabiegu" przeszlo calkowicie.
Kurcze swieta za pasem, a ja z robota w lesie, ale sama w domu za wiele nie podzialam, a byc moze ze bedziemy u nas spedzac, a nie u tesciowej, bo moj R sobie w koncu ta wazektomie "funduje" zaraz przed swietami i nie wiem czy bedzie w nastroju gdzies sie goscic
U nas tez szaro, buro i ponuro, wiec tylko po sklepach sie przejechalismy, ale cos mloda humor miala do bani to nam troche krwi napsula, ale jakas taka niewyrazna byla i sie boje czy jakies chorobsko nam sie nie szykuje.
Anek, zeby ten czas Wam szybko zlecial i mezowi bezpiecznie. U mnie brat 2 razy na misje wyjezdzal, to wiem ze rodzinie ciezko...
Asionek, Max tez wlasnie jak sie zaciagnie ta woda to sobie kinola przeczyszcza z "sucharow" i u nas to bardziej humanitarne niz jakis psik do nosa i frida (bo tego nie lubi);-)
I Ty nas z tym ciepelkiem nie denerwuj lepiej!!!:-)
Bisia, no to Ci sie dziecko rozpedzilo z zebolami! U nas narazie 2 dolne i juz wystarczajaco potrafi dziabnac
Kasiadz przesmaruj oliwka i wyczesz, jak tego nie za wiele to powinno pomoc, czasem tak sie zdarza u maluchow. Max po tych kilku dniach upalow jakie mielismy tez taka bardziej zoltawa skorke dostal , ale po jednym "zabiegu" przeszlo calkowicie.
Kurcze swieta za pasem, a ja z robota w lesie, ale sama w domu za wiele nie podzialam, a byc moze ze bedziemy u nas spedzac, a nie u tesciowej, bo moj R sobie w koncu ta wazektomie "funduje" zaraz przed swietami i nie wiem czy bedzie w nastroju gdzies sie goscic
reklama
anek30bb
Witam się w pochurny poniedziałek,gdzie ta wiosna sie pytam?