reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Z tymi bólami to lekko przewalone. Właśnie odkryłam, że jak się położę w odpowiedniej pozycji, nie ruszam i prawie nie oddycham to na 5-10 minut przestaje kłuć. A kłuje tak, że mi w oczach ciemnieje. Tylko ile można leżeć bez ruchu? Pewnie wszystko mi się teraz na dole przestawia i rozciąga. Ciekawe ile to jeszcze potrwa?? Samo leżenie zapowiada mi się do końca I trymestru chyba, że nagle coś się cudownie odmieni :rofl2:

Jak któraś wynajdzie jakiś sposób na to żeby nie zwariować z tego bezruchu to będę wdzięczna za podzielenie się nim ze mną :-)

reklama
cześc Dziewczyny

ja też mam termin na październik, pi razy drzwi połowa.
na razie mam tylko ból cyców,takie cieżkie sie zrobiły i burczy mi w brzuchu.
czuje takie napiecie w dole brzucha..mdłością mowię NIET, bo w pierwszej ciaży zygało mnie aż do 6 miecha.
nam sie udało dokladnie po rok ustarań,wiec bardzo się cieszymy z tego powodu,że sie udało.

ja robiłam bete 2 dni po terminie @ i była 195, a 3 dni póxniej miałam 690 wiec przysrost prawidłowy.
książkowo pisze,że beta co 48h musi przyrosnać min. 66%.

ja też czuje takie ciągniecia brzucha,jakby coś bolało,trochę jajnik zakłuje,ale to normalne!!!

Dzien Dobry .Odradzalabym jedzenie sushi z surowa ryba,mozesz sobie wersje wegetarianska robic tez jest pyszna.Nie wolno jesc muszli,carpaccio.Ja bylam dzisiaj pracowita jak wszyscy jeszcze spali to machnelam pierogi i ciasto orzechowe z gruszkami.Chwale sie bo tylko Polki rozumieja co to znaczy zrobic ruskie dla 5-osobowej rodziny.!MAMUSKA GRATULUJE

Dzien Dobry .Odradzalabym jedzenie sushi z surowa ryba,mozesz sobie wersje wegetarianska robic tez jest pyszna.Nie wolno jesc muszli,carpaccio.Ja bylam dzisiaj pracowita jak wszyscy jeszcze spali to machnelam pierogi i ciasto orzechowe z gruszkami.Chwale sie bo tylko Polki rozumieja co to znaczy zrobic ruskie dla 5-osobowej rodziny.!MAMUSKA GRATULUJE

Ja też dzisiaj ciasto upiekłam-tradycyjnego murzynka z polewą czekoladową...Bo takie moje chłopaki lubią najbardziej...Za to ja jakoś nie mam ochoty:szok:

cześc Dziewczyny

ja też mam termin na październik, pi razy drzwi połowa.
na razie mam tylko ból cyców,takie cieżkie sie zrobiły i burczy mi w brzuchu.
czuje takie napiecie w dole brzucha..mdłością mowię NIET, bo w pierwszej ciaży zygało mnie aż do 6 miecha.
nam sie udało dokladnie po rok ustarań,wiec bardzo się cieszymy z tego powodu,że sie udało.

ja robiłam bete 2 dni po terminie @ i była 195, a 3 dni póxniej miałam 690 wiec przysrost prawidłowy.
książkowo pisze,że beta co 48h musi przyrosnać min. 66%.

ja też czuje takie ciągniecia brzucha,jakby coś bolało,trochę jajnik zakłuje,ale to normalne!!!

witaj :)

wow niezle :) pracowita z ciebie kobieta widze
zjadlabym sobie pierogow , ale u nas nie ma sera i du ...a ;(

kurcze z tym jedzeniem to tez niezle trzeba sie zastanawiac :)

a wiecie moze czy mozna uzywac samoopalacza na twarz i dekolt ??

Mi mężulek zapodał na obiadek pyszny rosołek a na drugie zrobił nugetsy z sosikiem :) Zapowiada się przez to moje leżenie, że przy okazji wyszkoli mi się nowy szef kuchni :cool2:

reklama
witaj :)

wow niezle :) pracowita z ciebie kobieta widze
zjadlabym sobie pierogow , ale u nas nie ma sera i du ...a ;(

kurcze z tym jedzeniem to tez niezle trzeba sie zastanawiac :)

a wiecie moze czy mozna uzywac samoopalacza na twarz i dekolt ??

Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale ja bym samoopalacza nie używała, bo to jednak sama chemia...Poczytaj na opakowaniu jakie substancje się w nim znajdują...Może są jakieś samoopalacze na bazie składników naturalnych...

Do góry