reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć dziewczyny!

MAMUŚKA Gratulacje!!!!!!! :-)

Ach jutro Walentynki.. wzięłam wolne, mój też i będziemy świętować :) W ogóle ostatnio mi się dobrze układa.. nie zapeszać :) tylko się rozleniwiłam trochę ;//

reklama
Witam Was Wszystkie i te nowe i te które już są tutj długo

Mamuska wielkie gratulacje.... a nie mówiłam hihihi ze jesteś w ciązy...

Poszukuje dzisiaj od rana jakiegos Ginekologa w Krakowie ktory przyjmuje w niedziele i nie mogę znalesc a musze isc bo niepokoją mnie bóle w pachwinach i w dole brzucha i dotego jeszcze pól nocy nie przespalam bo ból promieniował aż do krzyza a naprawde nie uśmiecha mi sie jechac do Szpitala na Kopernika bo mam naprawde bardzo żle doświadczenia a wiem że tam jest dyżur Ginekologiczny....

Może któras z Was jest z Krakowa albo z okolic i może ma jakies namiary na Ginekologa który przyjąłby mnie dzisiaj ????

Mało prawdopodobne, żeby jakiś ginekolog przyjmował w niedzielę. Jedyne co możesz zrobić to jechać na izbę przyjęć lub zadzwonić do swojego ginekologa jeżeli takiego masz. Nie wiem jak silne są te Twoje bóle, ale pamiętaj że ból w pachwinach i brzuchu na początku ciąży jest normalny. Mnie bolał brzuch i krzyż w piątek i sobotę. Dzisiaj przeszło...

Kochane wytłumaczcie mi ten skrót dpo - czy to jest po owulacji? Asionek piszesz, że dziś masz 14 dzień dpo - a ja kurka nie wiem co to dokładnie znaczy. U mnie owulka była 30-31 styczeń - tak około - to też mogę być 14 dzień dpo?

Na razie tak ogólnie piszę, bo muszę się zorientować kto jest kto :) Dużo Was już tutaj i tyle już stron zapisanych!

Kochane wytłumaczcie mi ten skrót dpo - czy to jest po owulacji? Asionek piszesz, że dziś masz 14 dzień dpo - a ja kurka nie wiem co to dokładnie znaczy. U mnie owulka była 30-31 styczeń - tak około - to też mogę być 14 dzień dpo?

Na razie tak ogólnie piszę, bo muszę się zorientować kto jest kto :) Dużo Was już tutaj i tyle już stron zapisanych!

Tak:-) dpo to dni po owulacji...Czyli np 14 dni po owulacji...

Mało prawdopodobne, żeby jakiś ginekolog przyjmował w niedzielę. Jedyne co możesz zrobić to jechać na izbę przyjęć lub zadzwonić do swojego ginekologa jeżeli takiego masz. Nie wiem jak silne są te Twoje bóle, ale pamiętaj że ból w pachwinach i brzuchu na początku ciąży jest normalny. Mnie bolał brzuch i krzyż w piątek i sobotę. Dzisiaj przeszło...

Kochana mnie boli w pachwinach i cala noc krzyz mnie bolal na zmiane z pachwinami to taki tępy ból aż mnie muli od niego nic nie jem do nie jestem wstanie bo mam cały czas odruch wymiotny

Umówiłam sie na 17 00 na wizyte w Prywatnej Klinice Femina jedna jedyna jaka znalazłam w necie, koszt wizyty ze wszystkim badaniami usg, beta, cytologia i inne to 150 zł bo stwierdził przez telefon ze musi wszystkie badania zrobic

Boże jak ja sie boje... W dodatku zastałam z tym wszystkim sama napisałm mojemu eska ze jakde do szpitala ale bez odzewu

Ze to ciąza to wiem na 100 % tylko czy czasem nie pozamaciczna chociaz chyba wtedy inaczej by bylało...

Kachutka dzięki - ależ prosty ten skrót do rozszyfrowania - a ja taka gapcia hehe :))))

To chyba też mam 14 dpo. Czyli 4 tydzień. Kurcze ale bym chciała z Wami już zostać. Byłam już na czerwcu 2011, lipcu 2011 i najpierw się witałam a potem szybko musiałam się żegnać. No nic trzeba myśleć pozytywnie :)

Gabriela, a który to dzień cyklu u Ciebie? Trzymaj się kochana - ściskam kciuki za Ciebie! Nie martw się - będzie dobrze! I daj nam znać po wizycie!

Kochana mnie boli w pachwinach i cala noc krzyz mnie bolal na zmiane z pachwinami to taki tępy ból aż mnie muli od niego nic nie jem do nie jestem wstanie bo mam cały czas odruch wymiotny

Umówiłam sie na 17 00 na wizyte w Prywatnej Klinice Femina jedna jedyna jaka znalazłam w necie, koszt wizyty ze wszystkim badaniami usg, beta, cytologia i inne to 150 zł bo stwierdził przez telefon ze musi wszystkie badania zrobic

Boże jak ja sie boje... W dodatku zastałam z tym wszystkim sama napisałm mojemu eska ze jakde do szpitala ale bez odzewu

Ze to ciąza to wiem na 100 % tylko czy czasem nie pozamaciczna chociaz chyba wtedy inaczej by bylało...

No to bardzo dobrze, że Ci się udało umówić na wizytę...Zrobią Ci badanka i się uspokoisz...Bądź dobrej myśli, bo takie bóle mogą być całkiem normalne. Trzymam kciuki &&&&& i odezwij się po powrocie...

Dziewczyny a czy wiadomo co z Mikusią? Bo zdaje się, że od wczoraj się nie odezwała:-(

A coś się działo z Mikusią? Chyba jakiś czas temu gratulowałam jej na staraczkach, ale nie poznałyśmy się.

Gabriela trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Pojawiam się i znikam, padnięta jestem strasznie, może jakaś drzemka.
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego popołudnia Wszystkim :-)

reklama
A coś się działo z Mikusią? Chyba jakiś czas temu gratulowałam jej na staraczkach, ale nie poznałyśmy się.

Mikusia wczoraj rano napisała, że dostała silnego krwawienia...No i najprawdopodobniej pojechała do szpitala, tak jej zresztą radziłyśmy...Od tego czasu się nie odezwała, więc się martwię:-(

Do góry