reklama
O kurczeSzkoda mi Mikusi - krwawienie na początku ciąży może wszystko oznaczać, więc trzymajmy kciuki.
No właśnie, trzymajmy &&&&&
Przyłączam się. Trzymam kciuki...O kurczeSzkoda mi Mikusi - krwawienie na początku ciąży może wszystko oznaczać, więc trzymajmy kciuki.
Co do bóli to ja mam tylko takie jak na okres, ale nie jest to ból ciągły...i jakoś w pochwie czuję kłucia i rozciągania...ale chyba to normalne, prawda?
Przyłączam się. Trzymam kciuki...
Co do bóli to ja mam tylko takie jak na okres, ale nie jest to ból ciągły...i jakoś w pochwie czuję kłucia i rozciągania...ale chyba to normalne, prawda?
Tak, normalne, jeżeli nie są to bardzo silne skurcze i nie ma do tego plamień...Mnie bolał brzuch jak na @ w dzień kiedy miałam ją dostać i jeszcze następnego dnia...Ból promieniował do pleców. Dzisiaj jest spokój i nic mnie nie boli...
Z
zupkaogorkowa
Gość
mnie caly czas brzuchol boli, jest wielki jakbym juz w trzecim m-cu byla...
Asionek31
Fanka BB :)
Witam Was Wszystkie i te nowe i te które już są tutj długo
Mamuska wielkie gratulacje.... a nie mówiłam hihihi ze jesteś w ciązy...
Poszukuje dzisiaj od rana jakiegos Ginekologa w Krakowie ktory przyjmuje w niedziele i nie mogę znalesc a musze isc bo niepokoją mnie bóle w pachwinach i w dole brzucha i dotego jeszcze pól nocy nie przespalam bo ból promieniował aż do krzyza a naprawde nie uśmiecha mi sie jechac do Szpitala na Kopernika bo mam naprawde bardzo żle doświadczenia a wiem że tam jest dyżur Ginekologiczny....
Może któras z Was jest z Krakowa albo z okolic i może ma jakies namiary na Ginekologa który przyjąłby mnie dzisiaj ????
ja nie pomoge , ale te bole co piszesz raczej sa normalne
w kazdym razie widze , ze juz znalazlas gina to powodzenia , bedzie dobrze
Kochane wytłumaczcie mi ten skrót dpo - czy to jest po owulacji? Asionek piszesz, że dziś masz 14 dzień dpo - a ja kurka nie wiem co to dokładnie znaczy. U mnie owulka była 30-31 styczeń - tak około - to też mogę być 14 dzień dpo?
Na razie tak ogólnie piszę, bo muszę się zorientować kto jest ktoDużo Was już tutaj i tyle już stron zapisanych!
hehe Llil to napewno nie ja pisalam
ale juz ci dziewczyny wyjasnily co i jak
monika~
Fanka BB :)
zupkaogorkowa - ty w Norwegii a ja w Finlandii czyli dwie pazdziernikowe mamuski ze Skandynawii. Tutaj pierwsza wizyta w poradnii jest 9-10 tydzien , a pierwsze usg w 12 tyg, nie wczesniej . Pozniej jest tylko jedno w bardziej zaawansowanej ciazy ( o ile nie ma czesciej potrzeby). Wiec ja poczekam na pierwsza wizyte jeszcze. W sumei czuje sie dobrze, pocieszajace jest ze bole jakby miesiaczkowe to raczej normlana sprawa. Ale taki mam weekend, ze nci innego nie zajmuje moich mysli oprocz tego, co dzieje sie w moim brzuchu 
wczoraj byla dysputa nad tym czy moge zjesc kawalek sushi czy nie. Przeczesalismy forum pol i fin i w kazdym byly sprzeczne informacje. Gdy w kuchni zobaczylam swiezego niesamowicie tunczyka, zdecydowlam, ze tylko maly kawaleczek , a naqstepny za ajkies 9 miesiecy
wczoraj byla dysputa nad tym czy moge zjesc kawalek sushi czy nie. Przeczesalismy forum pol i fin i w kazdym byly sprzeczne informacje. Gdy w kuchni zobaczylam swiezego niesamowicie tunczyka, zdecydowlam, ze tylko maly kawaleczek , a naqstepny za ajkies 9 miesiecy
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja ide juz za tydzien, nie moge sie doczekac. dziwi mnie to ze w polsce w kazdym gabinecie robia usg, a tu trzeba fatygowac dupe do szpitala i to tylko 2 razy. chce jak najszybciej wiedziec czy to tylko jedna fasolka i czy wszystko z nia w porzadku. ja juz tak czesto nie mysle o tym co sie dzieje wewnatrz brzucha
za pare dni tez Ci przejdzie 
na kiedy termin?
na kiedy termin?
reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
jeszcze 3 tygodnie temu zabilabym za makrele w pomidorach, ale od kiedy sie nia strulam, towarzyszy mi odruch wymiotny na sam widok puszki. czytalam ze ryby sa wskazane ale gotowane, nie wedzone i puszkowane, choc nie wiem ile w tym prawdy