reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Moje starsze dziecko już śpi teraz przyszła pora na młodszą. tylko, ze ona nie wygląda na spiącą. Siedzi w foteliku i gada do zawieszki królika.
Dzisiaj cisza jakiej dawno tu nie było, przynajmniej jestem w temacie ;)

cos w powietrzu chyba, moj terrorysta padl z 10 min temu ale co to byl za dzien..a noc.. no coz-przetrwac a pozniej znow bedzie ok :)

ivi - popieram , daj jej spac w hustawce, nie wazne gdzie -byle by spala

widze ze suwaczki wagowe sie pojawily , oho musze chyba skonstruwac swoj :/

maggie mysle ze niejedno nas czeka :dry: artykul fajny :-p
ivi daj malej spac gdzie lubi, nie ma co sie meczyc...

moja wlasnie padla. ciekawa jestem ile dzis pobudek. przez to spanie w trakcie karmienia - moje spanie - nie czuje rak po prostu. zasypiam w tak beznadziejnych pozycjach ze wszystko mi dretwieje...
M. dostal nowa prace, najpierw sie ucieszylam, ale pozniej okazalo sie ze nie bedzie go w domu od 6.00 do 20.00 wiec juz sie nie ciesze :baffled:

A co tu taka cisza? Też Mamma Mia! na jedynce oglądałyście??:-D A mój się właśnie zbudził na scenie ślubu i nie dokończyłam oglądać :baffled:

hejo

ja dostałam plamienia, i troche mnie brzuch boli.. czy takie plamienia są normalne? @ nie ma tylko zabarwiony na brązowo śluz :confused:
mały wyzdrowiał i... sie zepsuł.. znów usypia tylko w wózku :-(
do tego mam migrene!!! pomocy błagam, sen nie działa :-:)-(

artykuł jakże prawdziwy, mój mały mi wczoraj sprezentował 5h bez pobudki!! ciekawe jak dziś.

miłka ja już mam natrętne myśli o pracy, 14go ide wypisać wniosek o urlop i od kwietnia wracam :(
ivi moje dziecie też bujane musi być, nie przejmuj się tylko bujaj.. ważne że śpi a ty możesz odpocząc. Też nie wiem kiedy mój szanowny syn będzie spał w łóżeczku, jak był chory to spał a teraz znów maruda wrócił i tylko wózek :dry:
kingolinka ja mam trójprzepływowy avent i kaszka nie poleci.. łyżeczką dajemy
moje dziecie dziś 2 razy kupe zrobiło, czyżby kasza o pogoniła??

patrzcie to, haj na tantum rosa, akurat mam :-D
http://polscott24.com/haj-na-legalu-z-polskich-sklepow/

Ostatnia edycja:
też mam tantum rosa, może skorzystam w ten piątkowy wieczór? hihi
Basia pusto bo weekend:)
na wątek zakupowy wrzuciłam link z ślicznym płaszczykiem może ktoś się skusi, ja bym zalicytowała ale już kupiłam biały a szkoda bo ten jest ładniejszy;)

reklama
heeey
wybaczcie nieobecność- gościa miałam, a teraz jestem na weekend u rodziców.

Byłam dzis u pediatry i dostałam wyrok :( prawdopodobnie przejdziemy na MM bo już nie ma żadnego ratunku na te kolki, kupy i inny problmy brzuszkowe ktorych z dnia na dzień jest coraz wiecej. Na początek wprowadzamy nutramigen (od wczoraj jest częściowo refundowany). Takiego doła dzis miałam przez to że nie umiem sie z tym oswoic. dla mnie karmienie cycem to jedna z najwazniejszych spraw ktore mnie łączą z Emi- dawało mi to najwiekszą satysfakcje- bo jednak tego nikt inny jej nie mógł dać :(((

co do nosidła to ja mam to samo co Ati, tylko z innym rysunkiem i jestem zadowolona, chociaż i tak wiecej sie przyda w lecie.

Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam spódniczke i jest przyzwoicie bo wbiłam sie w rozmiar S co dla mnie jest wielkim sukcesem! Ćwiczenia dzisiaj odpuszczam bo nie mialam w dzien czasu a potem byłam na kebabie i chyba dali nam cos nieświeżego, bo na wymioty mi sie zbiera i nic jeśc nie mogę a brzuch boli że ho ho :( wiec odpuszczam, jeden raz to chyba nie grzech??

Do góry