reklama
monika~
Fanka BB :)
cos w powietrzu chyba, moj terrorysta padl z 10 min temu ale co to byl za dzien..a noc.. no coz-przetrwac a pozniej znow bedzie ok
ivi - popieram , daj jej spac w hustawce, nie wazne gdzie -byle by spala
widze ze suwaczki wagowe sie pojawily , oho musze chyba skonstruwac swoj :/
ivi - popieram , daj jej spac w hustawce, nie wazne gdzie -byle by spala
widze ze suwaczki wagowe sie pojawily , oho musze chyba skonstruwac swoj :/
maggie9
wlasnie wlazlam przypadkiem na wrzesniowki 2011 i dziewczyny ktorych dzieci maja ok.5,5 mc zala sie, ze ich dzieci nie spia w nocy.
Znow nas to czeka???
apropos spania, fajny artykul, ale tylko dla osob z poczuciem humoru
Bachor mag. Fazy niespania BachoraBachor mag.
Znow nas to czeka???
apropos spania, fajny artykul, ale tylko dla osob z poczuciem humoru
Bachor mag. Fazy niespania BachoraBachor mag.
Herbata
maggie mysle ze niejedno nas czeka artykul fajny
ivi daj malej spac gdzie lubi, nie ma co sie meczyc...
moja wlasnie padla. ciekawa jestem ile dzis pobudek. przez to spanie w trakcie karmienia - moje spanie - nie czuje rak po prostu. zasypiam w tak beznadziejnych pozycjach ze wszystko mi dretwieje...
M. dostal nowa prace, najpierw sie ucieszylam, ale pozniej okazalo sie ze nie bedzie go w domu od 6.00 do 20.00 wiec juz sie nie ciesze
ivi daj malej spac gdzie lubi, nie ma co sie meczyc...
moja wlasnie padla. ciekawa jestem ile dzis pobudek. przez to spanie w trakcie karmienia - moje spanie - nie czuje rak po prostu. zasypiam w tak beznadziejnych pozycjach ze wszystko mi dretwieje...
M. dostal nowa prace, najpierw sie ucieszylam, ale pozniej okazalo sie ze nie bedzie go w domu od 6.00 do 20.00 wiec juz sie nie ciesze
kasiadz
dobry ten artykuł - uśmialiśmy się z mężem
elifit
Moderatorka
hejo
ja dostałam plamienia, i troche mnie brzuch boli.. czy takie plamienia są normalne? @ nie ma tylko zabarwiony na brązowo śluz
mały wyzdrowiał i... sie zepsuł.. znów usypia tylko w wózku :-(
do tego mam migrene!!! pomocy błagam, sen nie działa :--(
artykuł jakże prawdziwy, mój mały mi wczoraj sprezentował 5h bez pobudki!! ciekawe jak dziś.
miłka ja już mam natrętne myśli o pracy, 14go ide wypisać wniosek o urlop i od kwietnia wracam
ivi moje dziecie też bujane musi być, nie przejmuj się tylko bujaj.. ważne że śpi a ty możesz odpocząc. Też nie wiem kiedy mój szanowny syn będzie spał w łóżeczku, jak był chory to spał a teraz znów maruda wrócił i tylko wózek
kingolinka ja mam trójprzepływowy avent i kaszka nie poleci.. łyżeczką dajemy
moje dziecie dziś 2 razy kupe zrobiło, czyżby kasza o pogoniła??
patrzcie to, haj na tantum rosa, akurat mam
http://polscott24.com/haj-na-legalu-z-polskich-sklepow/
ja dostałam plamienia, i troche mnie brzuch boli.. czy takie plamienia są normalne? @ nie ma tylko zabarwiony na brązowo śluz
mały wyzdrowiał i... sie zepsuł.. znów usypia tylko w wózku :-(
do tego mam migrene!!! pomocy błagam, sen nie działa :--(
artykuł jakże prawdziwy, mój mały mi wczoraj sprezentował 5h bez pobudki!! ciekawe jak dziś.
miłka ja już mam natrętne myśli o pracy, 14go ide wypisać wniosek o urlop i od kwietnia wracam
ivi moje dziecie też bujane musi być, nie przejmuj się tylko bujaj.. ważne że śpi a ty możesz odpocząc. Też nie wiem kiedy mój szanowny syn będzie spał w łóżeczku, jak był chory to spał a teraz znów maruda wrócił i tylko wózek
kingolinka ja mam trójprzepływowy avent i kaszka nie poleci.. łyżeczką dajemy
moje dziecie dziś 2 razy kupe zrobiło, czyżby kasza o pogoniła??
patrzcie to, haj na tantum rosa, akurat mam
http://polscott24.com/haj-na-legalu-z-polskich-sklepow/
Ostatnia edycja:
kasiadz
też mam tantum rosa, może skorzystam w ten piątkowy wieczór? hihi
Basia pusto bo weekend
na wątek zakupowy wrzuciłam link z ślicznym płaszczykiem może ktoś się skusi, ja bym zalicytowała ale już kupiłam biały a szkoda bo ten jest ładniejszy
Basia pusto bo weekend
na wątek zakupowy wrzuciłam link z ślicznym płaszczykiem może ktoś się skusi, ja bym zalicytowała ale już kupiłam biały a szkoda bo ten jest ładniejszy
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
heeey
wybaczcie nieobecność- gościa miałam, a teraz jestem na weekend u rodziców.
Byłam dzis u pediatry i dostałam wyrok prawdopodobnie przejdziemy na MM bo już nie ma żadnego ratunku na te kolki, kupy i inny problmy brzuszkowe ktorych z dnia na dzień jest coraz wiecej. Na początek wprowadzamy nutramigen (od wczoraj jest częściowo refundowany). Takiego doła dzis miałam przez to że nie umiem sie z tym oswoic. dla mnie karmienie cycem to jedna z najwazniejszych spraw ktore mnie łączą z Emi- dawało mi to najwiekszą satysfakcje- bo jednak tego nikt inny jej nie mógł dać ((
co do nosidła to ja mam to samo co Ati, tylko z innym rysunkiem i jestem zadowolona, chociaż i tak wiecej sie przyda w lecie.
Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam spódniczke i jest przyzwoicie bo wbiłam sie w rozmiar S co dla mnie jest wielkim sukcesem! Ćwiczenia dzisiaj odpuszczam bo nie mialam w dzien czasu a potem byłam na kebabie i chyba dali nam cos nieświeżego, bo na wymioty mi sie zbiera i nic jeśc nie mogę a brzuch boli że ho ho wiec odpuszczam, jeden raz to chyba nie grzech??
wybaczcie nieobecność- gościa miałam, a teraz jestem na weekend u rodziców.
Byłam dzis u pediatry i dostałam wyrok prawdopodobnie przejdziemy na MM bo już nie ma żadnego ratunku na te kolki, kupy i inny problmy brzuszkowe ktorych z dnia na dzień jest coraz wiecej. Na początek wprowadzamy nutramigen (od wczoraj jest częściowo refundowany). Takiego doła dzis miałam przez to że nie umiem sie z tym oswoic. dla mnie karmienie cycem to jedna z najwazniejszych spraw ktore mnie łączą z Emi- dawało mi to najwiekszą satysfakcje- bo jednak tego nikt inny jej nie mógł dać ((
co do nosidła to ja mam to samo co Ati, tylko z innym rysunkiem i jestem zadowolona, chociaż i tak wiecej sie przyda w lecie.
Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam spódniczke i jest przyzwoicie bo wbiłam sie w rozmiar S co dla mnie jest wielkim sukcesem! Ćwiczenia dzisiaj odpuszczam bo nie mialam w dzien czasu a potem byłam na kebabie i chyba dali nam cos nieświeżego, bo na wymioty mi sie zbiera i nic jeśc nie mogę a brzuch boli że ho ho wiec odpuszczam, jeden raz to chyba nie grzech??