reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

elifit
a Arek, lepiej ? zdróweczka! na pocieszenie, to wszedzie z pracą jest ciężko, nie tylko u was... tutaj tak samo. Też bym wróciła po wakacjach ale bez senus zapieprzać za 100 czy 200 Zł cały m-c ( bo po opłaceniu żłobka tyle by mi zostało:p)

reklama
kasiadz- ja tez sie zapisałam do klubu a dostałam tylko słuchaj ksiażeczke ulotki i łyżeczkę w takiej kopercie i była ona otwarta cholera wie czy reszte ktos na poczcie nie zajebbbbb......:confused2: powiedz jeszcze w jakiej paczce to do ciebie przyszło?

a to trzeba sie zalogowac na stronie Hippa do klubu maluszka? Bo tez bym jakies gratisy chciala

witam

Byliśmy w czwartek na ostatnim szczepieniu, płaczu było że hoho , mały waży 8,400kg :tak: Ale ostatnio coś mu apetyt nie dopisuje, je co 5, 6 h i to trzeba wmuszać:szok: Od piątku pokasłuje , nie ma gorączki, gile też nie lecą ale kaszel ma taki paskudny męczący, więc pojechaliśmy dziś na pogotowie bo u Nas w sob. przychodnia nie czynna a tak nas przyjął lekarz uwaga!!!!! psychiatra hahahahhaha i mówi nic nie podawać , nie inhalować obserwować:szok::szok: No myślałam że padnę to jest właśnie Nasza służba zdrowia:wściekła/y: żenada:wściekła/y: Wiec inhaluję go od wczoraj oczywiście robię tak jak uważam za słuszne jeżeli nie przejdzie do pn to do lekarza normalnego :no::no: Jestem mega wk........a !!! Mało tego ja też przeziębiona, boli mnie gardło i czuję się jak flak:wściekła/y::wściekła/y: I oczywiście mój m wyjeżdża , a jakże jest super :wściekła/y::-(

Ja w przyszłym tyg ide złożyć podanie o wychowawczy narazie biorę do końca 2012tego potem zobaczymy.

Ja też dostałam paczkę z hippa a tam dwie saszetki mm 2 hahah.

Ahhh jak nie urok to sraczka :zawstydzona/y:

Dobry wieczór

przede wszystkim zdrówka dla małych chorowitków :-( nie ma nic gorszego niż chory malec :-(

u nas sobota mija leniwie, głównie na porządkach - mój m w sumie wszystko robi ;-)

z utęsknieniem czekam na wiosnę dziś było u nas 7 stopni, ale ze spacerku nici bo wiało jak cholera :confused2:

elifit
oby już zdrowiał :)
i Ty też!

miłka, kinga
ćwiczenia dziś zaliczone? zostało nam jeszcze 40 dni.
i pytanie, kinguś wczoraj pisałaś czy nogę mam uniesioną drugą- niećwiczącą, ale sprawdziłam filmik i przy 1,2,3,4, ćwiczeniu niećwicząca noga leży. A powiedzcie jak liczycie- ma być 6 powtórzeń, czyli w 1 ćwiczeniu jedno powtórzenie to jedna noga czy dwie?

justyś

hehe no to was psychiczny wyleczył... tyle dawałaś radę sama to i teraz dasz, chociaz wiem ze to niełatwe.
zdrówka dla was!

Laski,
wlasnie wyliczylam ze u nas wczoraj stuknelo 19 tygodni, wiec nadchodzi skok. Juz skacze z radosci :-p
A tak powaznie, czy te z Waszych dzieci, ktore urodzily sie w pierwszej polowie pazdziernika maja symptomy kolejnego skoku (tego zaczynajacego sie od 19 tygodnia)?

reklama
Do góry