reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Malutka aaaaaaaaaaaaaaa wieeelkie gratulacje!!!! :-)

Ja w podłym humorze. Aruś ma zapalenie oskrzeli, ja przeziębiona i na dodatek się dowiedziałam że mogą mnie zwolnić bo nie wrócę na swoje stanowisko i mogę być zbędna. Kur... tak traktują młode matki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-( No więc trzeba rozsyłać cv..

Ehh elifit to wszedzie tak, ja po macierzynskim przechodze na bezrobocie i licze na zasiłek chociaz... No i poszukiwania u mnie juz daawno zaczete ale niestety w moje miasto jest maistem korupcji.,..ręka ręke myje ehhhh

Ewa, Miłka pierwszy dzien szóstki za mną jeeeeaaa. P.S. Trzymacie noge w powietrzu ta druga niecwiczaca ??? Bo widzialam filmik zeby trzymac... ale boli...Cienias ze mnie straszny ponad rok bez ruchu wychodzi teraz...

elfit, u mnie podobna sytuacja.
W ogole mam dola okrutnego, jeszcze bardzo smutne wiesci do nas dotarly. Dobrze ze moge tu zajrzec to choc na chwile odrywam sie myslami.
U mnie dzis pierwsza samotna nocka z malym. Wiem, ze dla niektorych z Was to chleb codzienny, ale mnie strasznie lyso:-(

Hej wieczorowo. U nas bez większych zmian, pozatym że mała w dzień bardzo mało śpi, nawet na dworze pośpi z 30 min. max. Ale za to wieczorem wcześniej pada na sen nocny, to chociaż tyle, tyle że w dzień jestem bardzo umęczona i nie mam czasu na inne obowiązki, najgorzej z gotowaniem obiadów,wszystko szybko i w stresie. Może jak zacznie sama siedzieć to wsadze do kojca w kuchni i dłużej się czymś zajmie.
Zaczeliśmy wprowadzać papki, ale nie przyjeła je z wielkim entuzjazmem,pare razy do dzioba wsadze i już nie chce, a dzisiaj po jednej łyżeczce wymiotowała chlustami mleka, więc odpuściłam.
Malutka wielkie gratulacje! A spodziewałaś się tego, czy to było bardziej zaskoczenie? No i super że z Orange pomyślnie poszło.Kaska uratowana.
Miłka my też 100, co łaska.
elifit może jeszcze nie przesądzone z tym zwolnieniem, ale fakt to jest wkurzające, że człowiek nie może być pewny że stanowisko pracy po macierzyńskim na niego czeka, tylko kombinują jak tu się człowieka pozbyć:wściekła/y:.Mój zakład ogłosił upadłość, więc też nie długo na zasiłek a jak mała podrośnie to co Boże dasz. A nowa praca to nowy stres, ach...
maggie już od kilku dni widzę u Ciebie doła, nie wnikam w szczegóły, ale wysyłam pozytywne fluidy i głowa do góry, po burzy wychodzi słońce. I pamiętaj że każda ma jakieś problemy takie to życie, raz lepiej, raz gorzej, ale zawsze do przodu.
A mnie wkurwia pewna osoba że już chwilami nie mogę, i też ciągle jestem nerwowa, tak bym chciała mieć własny domek.
Widze że ćwiczonka idą w ruch, może i ja się zmobilizuje, choć by po to żeby rozładować stres.

Hej
malutka gratulacje :)

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu z Marysią. Pierwszą dawkę wielopaka mamy zaliczoną :). Przy okazji mała była warzona i uwaga waży 5,730 w pieluszce. Przez 6 tygodni przybrała niecałe pół kilo więc musimy obserwować wagę ale ona miała taki przyrost wagi od samego początku. Jak nie urok to sraczka ;p.

Też przyłączę się do Waszych ćwiczeń-chyba.

Ehh elifit to wszedzie tak, ja po macierzynskim przechodze na bezrobocie i licze na zasiłek chociaz... No i poszukiwania u mnie juz daawno zaczete ale niestety w moje miasto jest maistem korupcji.,..ręka ręke myje ehhhh

...
oj tak w Ostrowcu to dziura straszna, ta tylko matka huta, tu zresztą to samo, wszyscy w elektrowni i to po znajomości robotę dostają.

kasiadz do kiedy ty masz umowę? Bo możesz podanie o skrócenie czasu pracy i wtedy jest ochrona 12mies przed zwolnieniem, tylko trzeba mieć umowę
miłka my 100zł daliśmy, ale siostra np dała 150 i było księdzu mało:eek:

elifit ja mam umowę do końca października 2012:(
malutka gratulacje! spodziewałaś się? może jakieś szczegóły......
malutka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jak to mówią spóźnione ale szczere:)

a Antosia przez pół dnia płakała;/ dopiero na spacerze się uspokoiła, myślałam że nie wytrzymam z nią i przed chwilą dla relaksu zafarbowałam sobie włosy:)

dostałam dzisiaj paczkę z hippa a w niej:
słoiczek marcherki
łyżeczka
2 herbatki
krem na odpażenia
kupony na 20%zniżki na hippa w rossmanie -łącznie 12 kuponów zniżkowych
6zł zniżki na mm
i kupon który upoważnia do odebrania kolejnej darmowej paczki z rossmana
i książeczkę w której jest wyjaśnione wiele rzeczy o karmieniu i opisane jaki wpływ na kupke mają poszczególne słoiczki:)
więc się opłacało:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry