reklama
miłka, kingolinka
A PEWNIE ZE RAŹNIEJ- wzajemna motywacja, to jak, od dziś??
no baa ;-) już dałam prikaz wydrukowania mężowi ściągi waiderowej zaczynam wieczorem ;-)
NabAwe
mamusia Emilki :)
siiiii!
ja też drukne niedługo i potem poćwiczę. Narazie musze posprzątać bo bałaganu narobiłam robiąc czystki w szafie swojej
ja też drukne niedługo i potem poćwiczę. Narazie musze posprzątać bo bałaganu narobiłam robiąc czystki w szafie swojej
19ania90
Fanka BB :)
Miłka ja co łaskę dałam 100zł ale 50 mi oddała ta babka w kancelarii i powiedziała, że 50zł wystarczy i w zasadzie za chrzest nie trzeba nic dawać
anek30bb
Malutka gratuluję !!!!!!!:-)
Kingolinka
Malutka!!! gRATULACJE!!!
eWA mIŁAK A NIE lepiej od poniedzialku???????? Nie zcazyna sie ponoc nic od piatku??
eWA mIŁAK A NIE lepiej od poniedzialku???????? Nie zcazyna sie ponoc nic od piatku??
NabAwe
mamusia Emilki :)
kinga
no to może i masz racje, ale ja dzis juz pocwiczyłam
strasznie miednica mnie bolała przy tym... kości, to normalne??
malutka
ojeeeej ale zmiany super. najlepszego
to kiedy slub??
malutka2326
Dzięki dziewczyny
Co do ślubu to jeszcze nie ustalaliśmy, ale na pewno nie w tym roku, no chyba ,że doczekam się w końcu mieszkania to wtedy tak
Dziewczyny o jakich Wy ćwiczeniach piszecie? Może i ja bym się za to zabrała
Bratowa mi poleciła zumba fitness ,w 11 dni schudła 3kg ale do tego to trzeba mieć miejsce w domu
Dobra już znalazłam 6 waidera
Co do ślubu to jeszcze nie ustalaliśmy, ale na pewno nie w tym roku, no chyba ,że doczekam się w końcu mieszkania to wtedy tak
Dziewczyny o jakich Wy ćwiczeniach piszecie? Może i ja bym się za to zabrała
Bratowa mi poleciła zumba fitness ,w 11 dni schudła 3kg ale do tego to trzeba mieć miejsce w domu
Dobra już znalazłam 6 waidera
Ostatnia edycja:
reklama
Marti_1984
malutka- gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee