reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
i znowu mi sie dzidzia cieszy na sabie... ja już nie wiem o co tu chodzi.Usnęła mi na rękach po prostu po kąpieli tak o sobie, bez krzyku stękania...szok!
monika
już nie pije bo mam zapas mleka zamrożonego, a moja mleczarnia produkuje jak należy.
z dokarmianiem tez chce poczekać conajmniej ze 2 tyg, a najchętniej do 6 m-ca...

jewcia
nie ma sie czym chwalić.
o biznesie mowy nie ma bo rynek tipserek przepełniony, a poza tym ja sie boje ryzyka i nawet gdyby to bałabym sie wtopic oszczędności w taki interes niepewny.

asionek
ja ponad rok tipsów nie mam, bo ładne mi urosły moje, ale i tak krótko piłuje żeby małej nie uszkodzic. stopy ogarniam latem do japonek, tak to mi sie nie chce, wiec cie podziwiam... chociaż u was ciepło ciągle wiec pewnie częściej chodzisz na gołe stopy niż ja:p
gdybys za to była w PL to zapraszam na paznokcie jak najbardziej:D:D:D

a poniżej kilka fotek- kiepskich, bo ani nie umiem ładnych zrobić, a te njlepsze straciłam zdjęcia przy zmianie kompa kiedyś tam, wklejam wiec kilka które mam...

aaaa kasia,to może chodzik, rowerek, basen, łóżeczko turystyczne? jak coś jeszcze wymyśle to dopisze:p

Załączniki

• tpp.jpg
    tpp.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 37
  • tp.jpg
    tp.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 41
  • tip.jpg
    tip.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 37
  • ths.jpg
    ths.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 56
  • dfh.jpg
    dfh.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 37
  • dbbzd.jpg
    dbbzd.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Śliczne Ewcia :-) Ile ja bym dała za tipsy ale przy takim maluszku to nie wchodzi w gre, po za tym 4 razy dziennie robie mu masaze kanalika i jak bym wygladała jesli juz z jednym tipsem ;>?

My sie szykujemy powoli na szczepienie :-) A wlasnie u Was tez waza maluszki w ubranku i odejmuja z pol kilo:-D???

Hejka,

U nas w kratkę generalnie Ola okey tylko ja jakoś nie mam weny na nic :-( miałam się odchudzać od wczoraj a siorka zaprosiła mnie na pączki świeżo zrobione i huuu z odchudzaniem może dziś bedzie lepiej :confused: generalnie oby do wiosny bo ociiiiiiippppp już w tym domu i z tym ubieraniem małej na spacer:confused2:

Śliczne Ewcia :-) Ile ja bym dała za tipsy ale przy takim maluszku to nie wchodzi w gre, po za tym 4 razy dziennie robie mu masaze kanalika i jak bym wygladała jesli juz z jednym tipsem ;>?

My sie szykujemy powoli na szczepienie :-) A wlasnie u Was tez waza maluszki w ubranku i odejmuja z pol kilo:-D???

wiesz co u mnie tylko w pampersie ważą

hej!

a u nas waza na golasa - moj synus juz zdazyl obsikac pielegniarke :-D bo zawsze rozbieram go do golasa io jest starannie ogladany a potem wazony i mierzony - dzis wlasnie ok 13 mamy wizyte kontrolna, zawsze mnie to ekscytuje, sama nie wiem dlaczego..

ewcia - ladne pazurki! ja nigdy nie mialam sztucznych tak jak i farbowanych wlosow-sama nie wiem dlaczego. Paznokcie mam slabawe, ale nie umiem miec za dlugich-przyzwyczajenie chyba tylko. Najbardziej lubie polozyc lakier w naturalnym kolorze a zazwyczaj mam odzywke na paznokciach to ladnie sie blyszcza :) pytalam o to piwo , bo pomyslalam ze moze od tego te gazy..a jakie pieczywo jesz? bo u nas gazy byly po grahamie..

u nas zapowiadaja wiecej snieu, w miescie panika bo juz 2 osoby zginely od spadajacego z dachu sniegu czy kawalkow lodu :(

Kingolinka
Ty to nie możesz mieć, ja do masowania kanalika to miałam w ogóle obcięte na maxa!
dziękuję, ale to naprawdę żadne z moich najlepszych prac, były duzo lepsze i okazalsze ale zdjęc nie mam:(
a zabieg masz w czwartek?
u mnie ważą w pampersie i bodach ale nic nie odejmują.
daj znac ile klocek waży bo zaraz sie okaże że musisz u już fotelik nowy kupić bo ten mały jest chyba do 10 kg hehe:p

marti
ja mam z tym odchudzaniem tak codziennie, zjem jakąs słodycz a potem sobie mówię że już nigdy przenigdy!
monika
ja sobie obiecuje tysiąc razy że nie bd farbowac a i tak farbuje, a paznokci nie nosze już sztucznych chociaz nosiłam dobre 4 lata. Ale jako tipserka musiałam sobie sama robić reklamę, nie:p?!
Jeny ja juz pisałam że współczuje Ci zarówno pogody jak i warunków, Ty uważaj na siebie i na małego!

i tak wogóle to cześć, witam sie wyjątkowo wyspana i lece chate ogarniać bo może dzisiaj księdza przyjmiemy ( bo na kolędzie nas nie było...)

Cześć
U mnie po śniegu zostało tylko wspomnienie. Zosia chce iść na śnieg na plac zabaw :D
Muszę się ogarnąć i posprzątać w domu bo jakimś cudem podłoga znów jest brudna. Zupełnie nie wiem skąd to się bierze ;P

reklama

u mnie ważą na golasa, nawet bez pampersa. Rozbieram dzieciaczka, pani dr dokładnie bada i mierzy, a potem na wagę:)

Ewa- dzięki za pomysły, ale chodzika nie chcę bo uważam że to zły wynalazek, łóżeczko turystyczne mam po siostrzeńcu, basenu nie ma gdzie postawić a o rowerku pomyślałam że może na roczek nam kupią? oj skomplikowane to wszystko:)
a pazurki bardzo ładne. Ja swoje zlikwidowałam jak byłam pierwszy raz w ciąży i poroniłam, bo leżałam w szpitalu i nie miałam jak kosmetyczki odwiedzić więc sama je spiłowałam:)

Do góry