hej
u nas to chyba zeby ida , bo maly gryzie wszystko co sie da .. moje palce sobie do buzi wsadza , a tak mocno gryzie , ze az boli
a juz najgorzej jak za suta tak hapnie
asionek
ja ponad rok tipsów nie mam, bo ładne mi urosły moje, ale i tak krótko piłuje żeby małej nie uszkodzic. stopy ogarniam latem do japonek, tak to mi sie nie chce, wiec cie podziwiam... chociaż u was ciepło ciągle wiec pewnie częściej chodzisz na gołe stopy niż ja
gdybys za to była w PL to zapraszam na paznokcie jak najbardziej
a poniżej kilka fotek- kiepskich, bo ani nie umiem ładnych zrobić, a te njlepsze straciłam zdjęcia przy zmianie kompa kiedyś tam, wklejam wiec kilka które mam...
wo super te pazury robisz
masz talent ! moze w domu rob ?? zawsze to jakas kaska wpadnie i ryzyko zerowe ...
ja nosze krotkie teraz na szczescie swoje mam mocne i nie raz sie pytali czy sztuczne jak dlugie mialam
na tipsy kilka razy sie skusilam , ale to sciaganie mnie skutecznie zniechecilo hehe
hej!
a u nas waza na golasa - moj synus juz zdazyl obsikac pielegniarke
bo zawsze rozbieram go do golasa io jest starannie ogladany a potem wazony i mierzony - dzis wlasnie ok 13 mamy wizyte kontrolna, zawsze mnie to ekscytuje, sama nie wiem dlaczego..
u nas zapowiadaja wiecej snieu, w miescie panika bo juz 2 osoby zginely od spadajacego z dachu sniegu czy kawalkow lodu
u nas tak samo
rozbieranie malego do golasa i cala reszta pozniej
kurcze jeszcze snieg ?? wow
Cześć
Muszę się ogarnąć i posprzątać w domu bo jakimś cudem podłoga znów jest brudna. Zupełnie nie wiem skąd to się bierze ;P
tez sie nad tym zastanawiam :/ ja jeszcze nie skoncze kurzu scierac jak juz mam znowu pelno :/ i to takiego grubego , czarnego , jak rano wstaje od razu humor skopany ,slonce swieci i ten kurz wyglada jakbym z miesiac nie sprzatala .. takze lata codziennie na miotle i ze sciera
))
My po szczepinieu mały troche płakał ale teraz poki co zapomnial i bawi sie na macie. Oczywiscie byl wazony z cienkich spodenkach bluzeczce i suchym pampersie po wskazaniu 8,2 pani powiedziala 7,8 i tak zostało wpisane... ehhh
super, ze juz po
i ladnie wazy
))
hej
Aruś przeziębiony, kaszel, chrypka i ogółem stan podgorączkowy. Wczoraj lekarka powiedziała że oskrzelka czyste, kontrola w pt. Mamy nasivin do noska i syropki dwa. I jak narazie to odkrztusza już wydzielinę także luz. Ale męczy się biedaczek, szkoda mi go :-(
zdrowka dla maluszka duzo !!
Hej dziołszki
U Nas nocki dopne i drzemki też więc myśle że znów się zęby odezwały
Mały śpi w dzień na raty , płacze co chwila i się wybudza posmarowałam mu dziąsełka i narazie śpi bidulek malutki mój:-( W nocy pierwszy sen śpi w łóżeczku a potem już u Nas bo płacz i wiercipięta taki że trzeba by było stać przy łóżeczku i smoczka wkładać, więc bierzemy go pod pachę i do wyra
A ja zaszalałam i.... przefarbowałam włosy na karmel i walnełam sobie tipsy takie kruciusieńkie i co parę dni je podpiłowuję, w niczym mi nie przeszkadzają a ja czuję się jakoś estetyczniej mając ładne paznokcie a nie ogryzki, bo ja to mam takie marne te moje pazury:-(
kurcze u nas nocki dokladnie przebiegaja tak samo .. masakra nie ?? ja to jak zombi rano jestem
oj tak ja tez lepiej sie czuje jak wlosy , paznokcie i makijaz zrobiony
Hej dziewczynki.. Wczorajsza noc to sie po prostu malej pomylilo
Dzis spowrotem po swojemu co godzinke od 3 sie budzila, a o 6.30 to juz wstala do zabaw i nie usnela wiecej :-(
Dzieki za rospiske. Dalam wczoraj jablko i dzis juz pol sloiczka, a mloda kweka i kweka a kupy jak nie bylo, tak nie ma
czyzbym za wczesnie zaczela wprowadzanie? Ktoras miala taka reakcje na owocki?
Dzis po raz pierwszy od pierwszego opadu sniegu - olalam wszelkie sprzatania i nauki i wyciagnelam mala na spacerek - 2 godzinki spacerku przespala - czy dzieciom takie spacerki przespane cokolwiek daja??
moze daj owocka jak dziewczyny pisaly ?
daja
raz , ze spia dluzej jak w domu hehehe , dwa , ze sie dotleniaja jakby nie bylo troche