agadaria
Fanka BB :)
jedyne co to po ciazy zostaly mi gazy .. dziwne hehe chyba sie od malego zarazilam , bo nie jem nic co by moglo je powodowac , a przed ciaza nigdy nie mialam takiego problemu
Asia,to przez produkcję he he he mój sie smieje,że mleczarnie tak mają))))
spoko,nie jesteś samaDDDDD
współczuje choróbska!!!!!Oby szybko przeszło!!!!!Cześć dziewczyny,
u nas malutki chory, od wczoraj kaszle, kicha, ma stan podgorączkowy.:-( Chyba sie załatwił dodatnią temperaturą. Po mrozie zarazki wylezły a on w pn miał szczepienie.
no i ciche dni z mężem mamy już trzeci tydzień. Nie wiem co się dzieje :---(
dobrze że dziś gości miałam to się oderwałam, kuraka upiekłam i ciasta zjadłam. Zmykam bo nie chce psuc humorów na bb
my przez nasze chorowanie mamy dopiero 2 szczepienie i kuzwa nie moge sie do przychodni dodzwonić bo debilki słuchawke odłozyły.....
no i z mężem pogadaj.szkoda życia na nieporozumienia!
Boże Ewus,strasznie Ci wspołczuje!!!!!!kurcze,moja lekko popłacze a ja już panikuje,nie wiem jakbym zniosła to co Ty opisujesz....Oby Emilci w końcu się poprawiło!!!!!!!!!!!!!!!!ja nie wiem jak dziecko może ciągle płakac naprzemiennie z krzykiem... jeszcze NIGDY nie miałysmy takich dni jak ostatnie 2! jest do d**y
Miłka,Ty to jersteś niesamowita!!!!!Choc ja tez sie ciesze,jak dziadkowie strasza mi w leasing biorąPPPPDzień dobry :-)
U mnie dziś cudowny dzień po 2 tygodniach siedzenia w chałupie Milena poszła do przedszkola cieszę się niezmiernie, wreszcie cisza i spokój i koniec bajek w TV ;-)
A u nas wiosna z aoknem!!!!!Witam poniedziałkowo:-)
i zapowiada się kolejny dzień w domku bo nie da się wyjśc na spacer bo chodniki wyglądają tragicznie,jak było małośniego to jeździli i odgarniali jak szaleni a teraz jak dowaliło śniego to już chyba paliwa nie mają bo wogóle nie jeżdżą.
może ze 3 'C juz jest a mam nadz,ze później bedzie jeszcze cieplej!!!!
u nas nocki sa takie sobie,my sie dalej męczymy z bekaniem,juz mi sie nie chce nosic jej 30 min po cycku,odkładam,jak sie zaczyna wiercic to dopiero wtedy biore ją do góry na odbeknięcie,albo kłade na siebie i tak spimy do rana...
a dziś sie wyjątkowo nie wyspałam://////