reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ewa mleko modyfikowane też jest jakimś rozwiązaniem i może się okazać, że nie najgorszym. Tylko, że trudno mi się na ten temat wypowiadać bo to chyba lekarz powinien Ci doradzić.
Ja się już przekonałam, ze mm hipoalergiczne jest dla Marysi złe. Musiałaby dostać albo bebilon pepti albo nutramigen.
Jak jutro zadzwonisz to na pewno coś ci doradzi.

moja na bebilonie pepti nie poszła też był płacz dopiero nutramigen zdał egzamin,niby niejest dobre ale mała go je bez problemu a co najważniejsze to kolki przeszły po nim odrazu

NabAwe moze rzeczywiscie zobacz jak bedzie po MM ?? jak ma sie tak mala meczyc i ty z nia , a to byc moze pomoze, to chyba lepiej niz na cycu i kolki ...ehhh oby przeszlo !!!

Cześć dziewczyny,

u nas malutki chory, od wczoraj kaszle, kicha, ma stan podgorączkowy.:-( Chyba sie załatwił dodatnią temperaturą. Po mrozie zarazki wylezły a on w pn miał szczepienie.
no i ciche dni z mężem mamy już trzeci tydzień. Nie wiem co się dzieje :-:)-:)-(

dobrze że dziś gości miałam to się oderwałam, kuraka upiekłam i ciasta zjadłam. Zmykam bo nie chce psuc humorów na bb

zdrowka dla malego !!
a z mezem przejdzie , ja dzisiaj z moim mialam stracie , ale juz jest ok , wlasnie mi giry masuje :)))

Dzień dobry :-)

U mnie dziś cudowny dzień po 2 tygodniach siedzenia w chałupie Milena poszła do przedszkola :-D cieszę się niezmiernie, wreszcie cisza i spokój i koniec bajek w TV :tak:;-)

Ewa - nawet nie wiesz jak Ci współczuję :-( może skonsultuj się z jakimś innym pediatrą bo się obie wykończycie...albo zrezygnuj na jakiś czas z glutenu tu masz krótką ściągę gdzie jest gluten i czym możesz go zastąpić (nie musisz od razu rezygnować z piersi ;-)) Dieta bezglutenowa - co jeść w trakcie diety bezglutenowej

Witam poniedziałkowo:-)
i zapowiada się kolejny dzień w domku bo nie da się wyjśc na spacer bo chodniki wyglądają tragicznie,jak było małośniego to jeździli i odgarniali jak szaleni a teraz jak dowaliło śniego to już chyba paliwa nie mają bo wogóle nie jeżdżą.

hejka
anek u nas nie ma śladu po śniegu ale za to są kałuże na chodnikach. Wczoraj odpompowywali wodę z kanałów bo cała jezdnia była zalana.
Ja jestem za to zmuszona do siedzenia w domu z powodu odczytu liczników i przesyłki kurierskiej.

reklama
Hejka witam sie poiedziałkowo:) Jestem naładowana pozytywną energią po weekendzie :-) Była moja psiapsióła, troche poogła mi przy dzidzi i wogole powspominałysmy czasy studenckie hehe. Ale co dobre szybko sie konczy i musiala juz niestety wracac do siebie:-(
My szczepienie mamy jutro trzecia dawka a w srode kolejna proba przbicia kanalika.... ehh brak mi slow..
W kazdym badz razie zycze wszytskim miłego dzionka :-)

Do góry