reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzień dobry :-)

u nas Hela zarządziła pobudkę po 4:00 wg zasady, że spanie jest przereklamowane :eek:

ciasto wyszło troszku twardawe, trzeba je konsumować jak Królowa Angielska zapijając/moczyć w kawie/herbacie :-p chyba za długo się piekło :-) dziś spróbujemy jeszcze raz ;-)

reklama
hej :)
dopijam kawke i zaraz ide z malym do wyra :))))

A ja lubię witaminkę D i czasem małej podjadam. Nie ma jakiegoś specjalnie wyrazistego smaku. Może to zależy od producenta?

ja pisalam o wit K :)))
D jest dobra mamy o smaku cytrusow :)
ale K to jest masakraaaa gorzkie takie , ze morde wykreca i nie mozna sie tego pozbyc tak latwo fuuuu

Dzień dobry :-)

u nas Hela zarządziła pobudkę po 4:00 wg zasady, że spanie jest przereklamowane :eek:

ciasto wyszło troszku twardawe, trzeba je konsumować jak Królowa Angielska zapijając/moczyć w kawie/herbacie :-p chyba za długo się piekło :-) dziś spróbujemy jeszcze raz ;-)

nas giga kupa obudzila ... wszystko uwalone :/
mozesz mi dac tego ciasta ja tam lubie moczyc w kawie czy herbacie ciastka :))) powodzenia z drugim !! :)

bry!
ja liczylam na ciasto u tesciowej ale nie wiem czy jechac tam czy nie..podobno troche przeziebiona tesciowa jest i zastanawiam sie czy , gdy synus nie bedzie mial bezposredniego kontaktu z nia to zarazi sie?

ja drozdzowki pieklam "od malego" i dobre mi wychodza, chyba troche popraktykowac trzeba :) ale smaka mi narobilas nieziemskiego!

zazdroszzce wszystkim mama , ktorych dzieci spia wiecej niz 3 godz ciagiem w nocy! a o dluzszych ciagach to nawet nie wspomne, szczesciary...

Cześć ja dzisiaj jestem wyspana bo mała pospała od 1 do 7 :) i do tego mąż zajął się Zosią i mogłam razem z Marysia leniuchować do 10:)
Miłej niedzieli Wam życzę.

mozesz mi dac tego ciasta ja tam lubie moczyc w kawie czy herbacie ciastka :))) powodzenia z drugim !! :)

ja tam też lubię moczyć ciasteczka w kawie :tak::-)

Dzień Doberek Panienki :-D

Cześć dziewuszki :-D

Hmm u Nas dziwne dni, przynajmniej dla mnie, wczoraj dostałam @ i kiepskawo się czuje do dziś:-( Zaczęło się od tego że w piątek wypuściliśmy się z m na imprezkę urodzinową do sąsiada z małym został teściowie, super sobie poradzili więc mogliśmy się pobawić do 1wszej, było naprawdę fajnie:tak: Już w ten dzień miałam mega ból głowy, mdliło mnie przy tym okrutnie wzięłam ze 3 tapsy ale nic nie pomogło, głowa mnie łupała do dziś rana, myślałam że życie skończe, mało tego młody tak nam dał w nocy popalić, mimo tego że wylądował u Nas w wyrze to się tak kręcił że nie szło spać. Wyglądaliśmy jak zombi no i jak mały poszedł na drzemkę to my z m razem z nim i niedawno wstaliśmy jest dużo lepiej:tak:
Mały coś słabo je, w nocy daliśmy mu wody to wypił i poszedł spać normalnie jak by pił mleko, wstał nic nie zjadł i dopiero koło 11.30 i tak nie wszystko:-( Nie mam pojęcia dlaczego:-(

Co dziś macie panienki na obiadek ja robię sosik;-)

Super że się rozerwaliście troszkę ... bólu głowy i złego samopoczucia współczuję :-(
Mały może tęskił i dlatego tak się zachowywał ???
ja mam udka dziś na obiad ...

witam:)
na obiadek mężuś pichci jakąś zapiekankę z ryby:)

a mnie znowuż brzuch boli;/ nie wiem co jest że tak często boli jak na @, ale @ nie widać. Też tak macie?

Dzień doberek,

a ja dzisiaj z małym u rodziców od wczoraj, mama pieczeń robi a na deser pączusie serowe mniam żyć nie umierać:-D

Wzięłam małego tak na rękach na 10 minut na dwór bo wózka tu nie mam i zasnął mi w 5 minut na ramieniu więc wróciliśmy. Szkoda bo dzisiaj u nas super pogoda, słonko i 7 stopni plus.

A wiesz Justyś, ze mój wczoraj też jakiś niejadek, wieczorem tylko 75ml wytrąbił z butli, zawsze to 120, 150 a spał niby normalnie. I dzisiaj tez jakoś za bardzo nie ciągnie , strajk głodowy czy jak??

reklama
Do góry