reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

witam sobotnio :)))

to widocznie inne wytyczne sa tutaj ... ja daje dalej raz w tyg.

a probowalyscie tej witaminy ?? moj na palec sobie wzial i do mnie , ze zaraz sie porzyga hehe i w szoku , ze jest , ze maly wogole to zjada ... wiec wzielam na palca i ja pier... jakie to jest obrzydliwe !! musialam gebe cala dezynfekowac zeby sie tego pozbyc swinstwa :/ wspolczuje malemu , ze musi to polykac fuuuu

hehe tez dobry :))))
tutaj tez fajnie podchodza do karmiacych i bardzo mi sie podoba , ze w zasadzie wszedzie sa jakies pokoje do karmienia :)
a najbardziej zaskoczylo mnie jak jechalismy do Pl i do Paryza dojechac trzeba bylo TGV i tam w pociagu sa specjalne pokoje dla mamy z dzieckiem !! szok :))) przewijak itd. no pelna kulturka :)

u mnie antośka bardzo się krzywi jak dostaje witaminkę, ale sama jej nie próbowałam

dzień dobry, a raczej dobry wieczór
a my dzisiaj na spacerku w górach byliśmy, u nas +9 i śniegu już nie ma a tam śniegu mnóstwo i 0 stopni, pełno narciarzy i saneczkarzy, całe rodziny. A my przy okazji wypróbowaliśmy nasze nosidełko ergonomiczne;)

reklama
Dobry wieczer :-)

Ja pierwszy raz w życiu robię ciasto drożdżowe i zastanawiam się czy będzie miłym uzupełnieniem porannej kawki czy paskudnym zakalcem :-)

No i z dokarmiania nici bo mała nie chce pić z butelki więc problem się sam rozwiązał. To chyba dlatego, że w nocy cyca ciągnie na śpiocha a z butelką to jest inna bajka i mimo,że w dzień umie z niej pić do dostawała już herbatki to w nocy nie wie co i jak.
Jagmar
ja właśnie mam butelki TT tylko,że nie wiem który smoczek to slow flow 1 czy2 mam jeszcze i 3 ale to już większa dziurka.:confused:

reklama
A ja lubię witaminkę D i czasem małej podjadam. Nie ma jakiegoś specjalnie wyrazistego smaku. Może to zależy od producenta?

Marysia zasypia sama jest z tych dzieci co należy odłożyć do łóżeczka i wyjść z pokoju, żeby jej w zasypianiu nie przeszkadzać. Zasypia ok 20, budzi się o 24 i kolejny raz o 4-5 i wtedy już nie chce spać w łóżeczku tylko ze mną aż do 7.
Cieszę się, bo przynajmniej ominą mnie atrakcje w stylu nauka samodzielnego zasypiania

Do góry