reklama
#rabbit#
Fanka BB :)
hmmmm...sama nie wiem co ci poradzić.....ja zawsze robiłam przed @ jeszcze....hihih jestem niecierpliwa..... tylko że ja nie starałam się o dzidziusia taaak bardzo... tzn.. uważałam że jak będzie to będzie... i nie miałam rozczarowań...
aa tobie zależy...wiec nie wiem...może poczekaj jeszcze troszkę...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
hmmmm...sama nie wiem co ci poradzić.....ja zawsze robiłam przed @ jeszcze....hihih jestem niecierpliwa..... tylko że ja nie starałam się o dzidziusia taaak bardzo... tzn.. uważałam że jak będzie to będzie... i nie miałam rozczarowań...
Sama nie wiem moze jutro zatestuje

Ale o tym zdecyduje rano

edyta01
Czekamy na czwarty cud
to daj odrazu znać.... to trzyyymmmmmam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ok dam znac jak zrobie

M
mamuśka23
Gość
NO to ja tez czekam z niecierpliwością kochanie !!!!!!!!! Czuje że jutro będzie dobra wiadomośc 
:*

M
mamuśka23
Gość
ja się uczę farmakologii....robię technika farmacji.....na starość mi się zachciało...hihih
A ciężko jest ??? Bo ja własnie myślałam zeby iść zaocznie na technika farmacji !!!
reklama
#rabbit#
Fanka BB :)
nie ma zaoczynch...są tylko wieczorowe...wiesz co ja jestem po biotechologii...więc dla mnie nie jest trudno...ale w sumie dziewczyny z którymi chodzę i nie mają pojęcia o chemi itp...dają spokojnie rade....nie jest rudnoo...dużo tylko kucia na pamięć...nazw, działania itp.... ale ogóllnie oki