reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

nie ma zaoczynch...są tylko wieczorowe...wiesz co ja jestem po biotechologii...więc dla mnie nie jest trudno...ale w sumie dziewczyny z którymi chodzę i nie mają pojęcia o chemi itp...dają spokojnie rade....nie jest rudnoo...dużo tylko kucia na pamięć...nazw, działania itp.... ale ogóllnie oki

Powiem szczerze ze niedawno to bylo jeszcze dziennie ,a ostatnio znajoma mowila ze sa zaoczne wiec tak dokładnie sie nie dowiadywałam czy wieczorowe czy zaoczne !

reklama
masakra ale się męcze.... maślaneczka i śliwki może zadziałają.....
kurde jjaaa od godziny oglądam ciuszki na allegro....

Niestety zaparcia to dosc czesta przypadlosc w ciazy,ja na szczescie nie mialam takich problemow...

Ja tez lubie ogladac ubranka szczegolnie te malenkie,bo sa takie slodkie ze mozna je ogladac godzinami, wozki rowniez ogladam co jakis czas :-p

masakra ale się męcze.... maślaneczka i śliwki może zadziałają.....
kurde jjaaa od godziny oglądam ciuszki na allegro....

Ja to juz wybrany ma wózek wyprawkę, pościel itd !! A o fasolce jeszcze nawet ptaszki nie ćwierkają !!! Ale jak sie planuje to ciężko opanować chęć zajrzenia i pooglądania !!!!!!!!! :):):) A patrzyłas sobie wyprawke czy ogólnie ciuszki ???

tak ogólnie....pajacyki, dresiki, nianie elektroniczne, wózki itp.

dużo rzeczy mam po małej od siostry.....

ale fajnie się ogląda....ja już bym cosik kupiła aż mnie korci...alee nie tym bardziej że nie wiem czy Tymon czy Julcia :-)
ale mogę się założyć że Tymuś będzie

Teraz to takie są rzeczy ze można kupic cos uniwersalnego narazie a jak bedzie wiadomo co ma między nóżkami to wtedy już czy niebieskie czy różowe :) BOŻE ja tak strasznie o córci marze !!!Sorki że Was tak męczę, ale to juz chyba jakaś obsesja jest :szok:

reklama
nie martw się ja też tak marzę........a mój mąż o synku.....hihih ale chcemy mieć dwójkę więc może będzie parka

Do góry