reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja to juz wybrany ma wózek wyprawkę, pościel itd !! A o fasolce jeszcze nawet ptaszki nie ćwierkają !!! Ale jak sie planuje to ciężko opanować chęć zajrzenia i pooglądania !!!!!!!!!A patrzyłas sobie wyprawke czy ogólnie ciuszki ???
Ogolnie patrzylam na wszystko ;-)
Witam![]()
Też się przyłączamDwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką
![]()
Witam i gratuluje...
Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?
Ostatnia edycja:
Witam i gratuluje...
Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?

Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczej

edyta01
Czekamy na czwarty cud
dobre pytania
Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczejA w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą
![]()
To rzeczywiscie troszke pokrecone,piszesz ze czulas sie inaczej,co masz na mysli?
A mi sie kreci w glowie,dobrze ze maly juz spi...
Dziewczyny co nic nie piszecie?
Inaczej czyli... jak niosłam starszego to mnie podbrzusze zaczęło dziwnie boleć, jak w I ciąży. No i zauważyłam, że mam odruch obronny na brzuch i mi pasy w aucie przeszkadzają. Wtedy dopiero skojarzyłam, że mi kilka razy słabo było i się w głowie zakręciło
Staraliśmy się od IX i nawet jak cykl trwał po 31 dni takich objawów nie miałam, więc szybko chwyciłam za test :-)

jak myślicie to będzie końcówka 5 tygodnia?? może chociaż taką maaaaaluteńką![]()
U mnie w Ic w 5tc było widać
fever
Aktywna w BB
Witam![]()
Też się przyłączamDwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką
![]()
Gratulacje!! Fajnie, że nas coraz więcej.
Ja przed chwilą położyłam moje 3 x trzylatki - ale wesoło było- trzy do mycia, do kolacji, mycia zębów, usypiania...

Dziewczyny,ja jeszcze cały czas jakoś temu nie dowierzam - może jak już wszytskim powiem to mi ciśnienie zejdzie. Narazie próbuje w głowie ułożyć.
I tak się zastanawiam jak to będzie jak pojawi się zupełnie nowy ktoś w naszym domu?
Kiedyś mi koleżanka powiedziała, że po to kobieta tak długo w ciąży chodzi, by się z wszytskim oswoić - coś w tym jest.;-)
reklama