reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam :)

Też się przyłączam :) Dwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina :-D Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :happy2: Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką :-p

reklama
Ja to juz wybrany ma wózek wyprawkę, pościel itd !! A o fasolce jeszcze nawet ptaszki nie ćwierkają !!! Ale jak sie planuje to ciężko opanować chęć zajrzenia i pooglądania !!!!!!!!! :):):) A patrzyłas sobie wyprawke czy ogólnie ciuszki ???

Ogolnie patrzylam na wszystko ;-)

Też się przyłączam :) Dwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina :-D Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :happy2: Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką :-p

Witam i gratuluje...

Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?

Ostatnia edycja:
Witam i gratuluje...

Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?

:-D dobre pytania :-D

Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczej :blink:A w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą :dry:

:-D dobre pytania :-D

Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczej :blink:A w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą :dry:

To rzeczywiscie troszke pokrecone,piszesz ze czulas sie inaczej,co masz na mysli?

A mi sie kreci w glowie,dobrze ze maly juz spi...

Dziewczyny co nic nie piszecie?

kolacyjkę męzowi robiłam....już jestem....ciekawe czy bedzie już widać moją fasolkę za tydzień na usg....jak myślicie to będzie końcówka 5 tygodnia?? może chociaż taką maaaaaluteńką:-p

Inaczej czyli... jak niosłam starszego to mnie podbrzusze zaczęło dziwnie boleć, jak w I ciąży. No i zauważyłam, że mam odruch obronny na brzuch i mi pasy w aucie przeszkadzają. Wtedy dopiero skojarzyłam, że mi kilka razy słabo było i się w głowie zakręciło :happy2: Staraliśmy się od IX i nawet jak cykl trwał po 31 dni takich objawów nie miałam, więc szybko chwyciłam za test :-)

Gratulacje!! Fajnie, że nas coraz więcej.

Ja przed chwilą położyłam moje 3 x trzylatki - ale wesoło było- trzy do mycia, do kolacji, mycia zębów, usypiania...:tak:

Dziewczyny,ja jeszcze cały czas jakoś temu nie dowierzam - może jak już wszytskim powiem to mi ciśnienie zejdzie. Narazie próbuje w głowie ułożyć.
I tak się zastanawiam jak to będzie jak pojawi się zupełnie nowy ktoś w naszym domu?
Kiedyś mi koleżanka powiedziała, że po to kobieta tak długo w ciąży chodzi, by się z wszytskim oswoić - coś w tym jest.;-)

reklama
Do góry