reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzis mam 30dc,a w czwartek testuje jesli do tego czasu @ nie przyjdzie.

Cos mnie dzisiaj pobolewaja jajniki,mam nadzieje ze nie na @ tylko na ciaze.....tak bym chciala juz wiedziec czy sie udalo :blink:

reklama
edytka ale takie masz długie cykle?? ja na twoim miejscu już robiła teścik.... kurde musi być fasolka następna październikowa.....

Ogólnie to lubię, tylko uczenie polskiego jest diabelnie ciężkie jak Ci lektur nie czytają...no i dlatego kończę teraz podyplomowe z logopedii:-)

Edytka - też bym już testowała w tym dniu :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Rabbitku przedostatni cykl byl 34 dniowy a ostatni trwal 30dni,ale musze poczekac z testem bo sluz plodny pojawil sie w 19 dniu cyklu a podejrzewam ze owulka byla w 21dc wiec jeszcze musze sie wstrzymac z testowankiem :zawstydzona/y:
Dzisiaj bola mnie troche jajniki,i mam taka nadzieje ze to na fasolke a nie na @ :blink:

Będzie dobrze Edytko :* Narazie nie ma co sie martwić, jak bolą jajniki to moze akurat na fasolke a nie na @ wiec głowa do góry !! A ja czuje ze ja niestety od Was odejdę :( Kurcze no straszne by to było bo świetne z Was kobitki !!!!
My juz po obiedzie, mały śpi, maż też odpoczywa, zaraz będe smażyc placuszki z jabłkami :) Naszło mnie strasznie dziś na takie coś :):):) Ja mam dopiero 20dc !! Mógłby być juz 28 chociaż :)

Mere- udanej zabawy życzę :*:*

Tylko prosze trzymac mocno kciuki i nie puszczac

Mamuska a czemu myslisz ze od nas odejdziesz? co sie dzieje?

mamuśka, masz jakieś negatywne przeczucia odnośnie tego cyklu? My naprawdę mocno trzymamy &&&&&&&&&:)
Dzięki, spróbuję nie zasnąć na stojąco:-D

reklama
Tylko prosze trzymac mocno kciuki i nie puszczac

Mamuska a czemu myslisz ze od nas odejdziesz? co sie dzieje?

No ogólnie juz straciłam nadzieje, wczesniej to jakos mnie sie dziwnie wydawało ze moze i sie uda, a teraz??? Wydaje mi sie ze to było by za piękne żeby było możliwe !!! Nie wiem narazie jakos nie przejmuje sie ale wiem ze jak bedzie @ to bedzie rozpacz i lament !!!!!!!!!!!
Mój mąż dzis obiecał ze jak tylko zajde w ciąze to palenie rzuci ,,, sie okaze :)

Do góry