reklama
Ogólnie to lubię, tylko uczenie polskiego jest diabelnie ciężkie jak Ci lektur nie czytają...no i dlatego kończę teraz podyplomowe z logopedii:-)
Edytka - też bym już testowała w tym dniu
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
Edytka - też bym już testowała w tym dniu
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Rabbitku przedostatni cykl byl 34 dniowy a ostatni trwal 30dni,ale musze poczekac z testem bo sluz plodny pojawil sie w 19 dniu cyklu a podejrzewam ze owulka byla w 21dc wiec jeszcze musze sie wstrzymac z testowankiem
Dzisiaj bola mnie troche jajniki,i mam taka nadzieje ze to na fasolke a nie na @

Dzisiaj bola mnie troche jajniki,i mam taka nadzieje ze to na fasolke a nie na @

M
mamuśka23
Gość
Będzie dobrze Edytko :* Narazie nie ma co sie martwić, jak bolą jajniki to moze akurat na fasolke a nie na @ wiec głowa do góry !! A ja czuje ze ja niestety od Was odejdę
Kurcze no straszne by to było bo świetne z Was kobitki !!!!
My juz po obiedzie, mały śpi, maż też odpoczywa, zaraz będe smażyc placuszki z jabłkami
Naszło mnie strasznie dziś na takie coś 

Ja mam dopiero 20dc !! Mógłby być juz 28 chociaż
Mere- udanej zabawy życzę :*:*
My juz po obiedzie, mały śpi, maż też odpoczywa, zaraz będe smażyc placuszki z jabłkami
Mere- udanej zabawy życzę :*:*
reklama
M
mamuśka23
Gość
No ogólnie juz straciłam nadzieje, wczesniej to jakos mnie sie dziwnie wydawało ze moze i sie uda, a teraz??? Wydaje mi sie ze to było by za piękne żeby było możliwe !!! Nie wiem narazie jakos nie przejmuje sie ale wiem ze jak bedzie @ to bedzie rozpacz i lament !!!!!!!!!!!
Mój mąż dzis obiecał ze jak tylko zajde w ciąze to palenie rzuci ,,, sie okaze