reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
No ogólnie juz straciłam nadzieje, wczesniej to jakos mnie sie dziwnie wydawało ze moze i sie uda, a teraz??? Wydaje mi sie ze to było by za piękne żeby było możliwe !!! Nie wiem narazie jakos nie przejmuje sie ale wiem ze jak bedzie @ to bedzie rozpacz i lament !!!!!!!!!!!
Mój mąż dzis obiecał ze jak tylko zajde w ciąze to palenie rzuci ,,, sie okaze![]()
Kochana dopoki nie ma @ jest nadzieja wiec trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&
M
mamuśka23
Gość
Kochana dopoki nie ma @ jest nadzieja wiec trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&
:*:*:*:* dziękuję :*
Ja też trzymam za Ciebie !!!!!!! &&&&&&&
fever
Aktywna w BB
Mamuśka23 ja oczywiście też dołączam się do zbiorowego trzymania;-) Wiem, że cykle masz długie,ja też ok.33 dni nawet, a test wyszedł mi pozytywnie już w 26, więc różnie to bywa. Głowa do góry:-)
Aha i ja też jeszcze nikomu nie powiedziałam (poza Wami oczywiście), ale mam zamiar to zrobić jak usłyszę serduszko, czyli myśle o 7. tygodniu. Niemniej język za zębami trzymać ciężko:-)
Aha i ja też jeszcze nikomu nie powiedziałam (poza Wami oczywiście), ale mam zamiar to zrobić jak usłyszę serduszko, czyli myśle o 7. tygodniu. Niemniej język za zębami trzymać ciężko:-)
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
Hej dziewczyny,
Ja już powiedziałam najbliższym bo mnie męczą mdłości i ogólnie widać że coś jest na rzeczy, a poza tym moja mama była smutna bo jej wnuki wyjeżdżają i jej poprawiłam humor mówiąc o kolejnym wnuku/wnuczce
Mój TŻ pali tylko w robocie, w domu nie.. duuuży sukces :-)
Ja już powiedziałam najbliższym bo mnie męczą mdłości i ogólnie widać że coś jest na rzeczy, a poza tym moja mama była smutna bo jej wnuki wyjeżdżają i jej poprawiłam humor mówiąc o kolejnym wnuku/wnuczce

Mój TŻ pali tylko w robocie, w domu nie.. duuuży sukces :-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
hejka dziewczyny....kurde nie mogę się uczyć...blleee.....nie chce mi się
Ja o fasolce powiedziałam najbliższym.... aaaleee korci mnie rozpaplać wszystkim.....jeszcze troszkę poczekam...aż zobaczę fasolkę.....
A czego sie uczysz?
Ja dzis na obiadek mialam zupke kalafiorowa mniam

reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
ja się uczę farmakologii....robię technika farmacji.....na starość mi się zachciało...hihih
To niezly fach

Jakos malo dziewczyn sie udziela,moze niedlugo nowe dolacza do tego watku,tylko musza testy porobic