reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
No ogólnie juz straciłam nadzieje, wczesniej to jakos mnie sie dziwnie wydawało ze moze i sie uda, a teraz??? Wydaje mi sie ze to było by za piękne żeby było możliwe !!! Nie wiem narazie jakos nie przejmuje sie ale wiem ze jak bedzie @ to bedzie rozpacz i lament !!!!!!!!!!!
Mój mąż dzis obiecał ze jak tylko zajde w ciąze to palenie rzuci ,,, sie okaze :)

Kochana dopoki nie ma @ jest nadzieja wiec trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&

Mamuśka23 ja oczywiście też dołączam się do zbiorowego trzymania;-) Wiem, że cykle masz długie,ja też ok.33 dni nawet, a test wyszedł mi pozytywnie już w 26, więc różnie to bywa. Głowa do góry:-)

Aha i ja też jeszcze nikomu nie powiedziałam (poza Wami oczywiście), ale mam zamiar to zrobić jak usłyszę serduszko, czyli myśle o 7. tygodniu. Niemniej język za zębami trzymać ciężko:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

Ja już powiedziałam najbliższym bo mnie męczą mdłości i ogólnie widać że coś jest na rzeczy, a poza tym moja mama była smutna bo jej wnuki wyjeżdżają i jej poprawiłam humor mówiąc o kolejnym wnuku/wnuczce:-D

Mój TŻ pali tylko w robocie, w domu nie.. duuuży sukces :-)

hejka dziewczyny....kurde nie mogę się uczyć...blleee.....nie chce mi się

Ja o fasolce powiedziałam najbliższym.... aaaleee korci mnie rozpaplać wszystkim.....jeszcze troszkę poczekam...aż zobaczę fasolkę.....

hejka dziewczyny....kurde nie mogę się uczyć...blleee.....nie chce mi się

Ja o fasolce powiedziałam najbliższym.... aaaleee korci mnie rozpaplać wszystkim.....jeszcze troszkę poczekam...aż zobaczę fasolkę.....

A czego sie uczysz?

Ja dzis na obiadek mialam zupke kalafiorowa mniam
jem.gif

reklama
Do góry