reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
a ja mam jelitowke, albo zatrucie
wczoraj zjadlam lososia wedzonego i od tego czasu jazda, dzis doszla goraczka
teraz juz jakby lepiej ale caly dzien na sucharach i czarnej herbacie

co do tesciowych to ja mam zlota tesciowa, w ogole jej nie znam
ona nigdy nie chciala mnie poznac, ja tez nie zabiegalam o to, stara schorowana kobieta zyjaca w swoim swiecie

Kiwi, ja się wkurzyłam że u nas nikt nie odśnieża schodów, ja z tym wózkiem nie mogłam ani wjechać ani zjechać po podjeździe. musiałam schodek po schodku wchodzić. a mogłam z samym nosidełkiem pójść do przychodni.
Klementinka, zdrówka życzę :-)

popakowałam już prezenty w papiery ozdobne, jutro mi zostało aby ogólnie ogarnąć pokój i podłogę umyć :-)
mały ruch na forum, widać że mamuśki sprzątają i pichcą na święta.

a dzisiaj Miłki Milenka kończy 5 lat !!
Wszystkiego Najlepszego !!!

Ostatnia edycja:
A ja dzis mam dobry humor :) Maz ma wolne w Wigilie po 18 i nie musi wracac do pracy do drugiego dnia swiat o 20 :-) a myslalam ze bede sama siedziec w domu. I jeszcze nasza oferta na dom zostala zaakceptowana, wiec chyba za 2 miesiace bedziemy sie przeprowadzac :-)

same dobre wiesci :) moj moze tez jednak 25 bedzie caly dzien w domu :) na 24 szans nie ma :/
zazdroszcze przeprowadzki :)

witam się dzisiaj .
zapomniałam wczoraj napisać że byliśmy u pediatry, Oliwier waży już 4.23, i pani doktor twierdzi że wraz za mało... ja już siły nie mam... przecież karmię dziecko na każde jego zawołanie... już moja mama mnie pociesza że niektóre dzieci tak mają, że nie tyją tak jak równolatki. Ja np do 3 roku życia podobno byłam ciągle na anemii:-) a moja mama ciągle dostawała ochrzan że dziecko zabiedzone jest...:-)

dzieci tyja w swoim tepie , ale jakies tam normy sa ... stad pewnie pani dr zwrocila uwage
ja w ksiazeczce mam nawet siatki centylowe :)
skoro i ty bylas kruszynka to maly moze po tobie ma takie tendencje ??

a ja mam jelitowke, albo zatrucie
wczoraj zjadlam lososia wedzonego i od tego czasu jazda, dzis doszla goraczka
teraz juz jakby lepiej ale caly dzien na sucharach i czarnej herbacie

co do tesciowych to ja mam zlota tesciowa, w ogole jej nie znam
ona nigdy nie chciala mnie poznac, ja tez nie zabiegalam o to, stara schorowana kobieta zyjaca w swoim swiecie

kurcze kuruj sie !!
mnie ucho za to boli , gardlo troche , glowa i wogole czuje sie nie za fajnie :/

widze twoja tesciowa to prawie jak moja hehe

Witajcie Kobitki !!!

Widzę że temat teściowej na czasie :dry: ja się nawet nie wypowiadam :crazy:

nie wiem czy uda mi się zajrzeć przed Świętami dlatego:

Wszystkim życzymy Wszystkiego Najlepszego na te Święta
przede wszystkim zdrowia, szczęścia, dużo miłości, ciepła rodzinnego,
humoru przy świątecznym stole
oraz samych słonecznych dni w Nowym Roku !!!

Heeeej kolejny obibok forumowy sie melduje!:)
Oczywiscie mlody coraz bardziej absorbujacy (nie oszukujcie sie dziewczyny, ze po 3 miesiacu latwiej bedzie hehe), no i tez zaliczylam przeziebionko, na szczescie na upierdliwym katarze poprzestalam, ale wspolczuje tym chorujacym i zycze zdrowka!
Dla corci Milki oczywiscie tez najlepsze zyczenia!!
No i podobnie jak monysia wole juz dzisiaj bo jutro i pojutrze moze byc sajgon maly;): Zycze Wam i Waszym bliskim pieknych Swiat, rodzinnych, szczesliwych, a przede wszystkim zdrowych!

Mam nadzieje ze po nowym roku zycie wroci jakos do normalnosci i sie jakos wiecej pouaktywniamy:)

Witam i przepraszam ze zawracam Wam głowe jestem listopadowka 2011 ale moj synek urodził sie w pazdzierniku bardzo sie martwie bo nie mam z kim kontaktu wzrokowego patrzy na wszysko tylko nie na nas moze dwa razy sie swiadomie usmiechnał...mam pytanie od jak dawna Wasze dzieci Was widza?dzieki za odpowiedz

Witam i przepraszam ze zawracam Wam głowe jestem listopadowka 2011 ale moj synek urodził sie w pazdzierniku bardzo sie martwie bo nie mam z kim kontaktu wzrokowego patrzy na wszysko tylko nie na nas moze dwa razy sie swiadomie usmiechnał...mam pytanie od jak dawna Wasze dzieci Was widza?dzieki za odpowiedz

agalodz,no ja Cie nie pociesze,bo nas pierwsze świadome usmiechy pojawiły sie w 5 tyg.życia małej...teraz gaworzy sama do siebie nawet z godzine,a jak ktos ją zabawia to aż "wrzeszczy"z rozkoszy...

dziewczynki,pewnie juz nie zajrze:

Zyczę Wam wspaniałych Świąt,rodzinnych,spokojnych i zdrowych...
Zeby Wasze malenstwa te większe i te małe paździoszkowe rosły jak na drożdżach,żeby codziennie was zaskakiwały i sprawiały ze jestescie z nich jeszcze bardziej dumne... wsparcia rodziny,zwłaszcza mężów i spełnienia marzeń po prostu,zeby spełniło sie to co planujecie w życiu....

reklama
i ode mnie tez najlepsze zyczenia.
Duzo zdrowka, wytrwalosci i zeby nasze szkraby dawaly jak najwiecej powodow do usmiechu.
Zeby powodu placzu znikneły, a my zebysmy miały więcej czasu dla siebie :-):-):-)
Trzymajcie się kochane.
Pozdrowienia z Krakowa;-)

p.s. jade za chwilę z wszystkimi bambetlami do nowego mieszkania, rozpakowuje pudła, sprzątam, a później pierwsza noc w nowym mieszkaniu :-)

Ostatnia edycja:
Do góry