NabAwe
mamusia Emilki :)
heeey
napisałam wczoraj posta ale przeglądarka mi sie spsuła i wcięło... dlatego sie wqrzylam na nia i nie pisałam drugi raz.
ja też życzę spokojnych świąt, rodzinnej atmosfery i bogatego Gwiazdora pod Choinką
Mariolcia i Kiwi
zazdroszczę że sie spotkałyscie
czasem myslę jakby to było urzadzić sobie z Wami zlot kiedyś i spotkac sie i pogadac wszystkie na żywo...
a skąd wiedziałyscie że Wy to "wy"? ja pewnie nawet gdybym którąś z Was spotkała ( oprocz dziewczyn z FB, bo Waszych zdjęc widziałam wiecej) to bym nie rozpoznała...
agalodz
moja Emi na mnie spoglądała juz od 3 tygodnia, a od 5 to juz się ostro rozglądała. dzisiaj to patrzy na zabawki sama sie do nich zaciesza itd, a urodziła się pod koniec października...
ja pewnie tez nie bede teraz zaglądać bo mąż przyjeżdża dzis pod wieczór.
powiem wam, że daje ciagle ten sab simplex a mała i tak sie męczy... a jak podałam na zmiane infacol to mialam 3 dni hardcore...
pampersy Pampers i Dada mi średnio pasują, przeciekaja na plecki
i siuski i kupka.... masakra. Kupiłam Huggiesy i musze wyprobować ale mozliwe że bedą dobre, bo maja na pleckach taką gumpeczkę że bardziej przylegają. A w Tesco sa w promocji 186 szt za 85 zł, a pampersy 186 szt 109 zl jakby co 
maggie
ale masz zajob na same święta... ale nie ma jak to Boże Narodzenie u siebie
napisałam wczoraj posta ale przeglądarka mi sie spsuła i wcięło... dlatego sie wqrzylam na nia i nie pisałam drugi raz.
ja też życzę spokojnych świąt, rodzinnej atmosfery i bogatego Gwiazdora pod Choinką
Mariolcia i Kiwi
zazdroszczę że sie spotkałyscie
a skąd wiedziałyscie że Wy to "wy"? ja pewnie nawet gdybym którąś z Was spotkała ( oprocz dziewczyn z FB, bo Waszych zdjęc widziałam wiecej) to bym nie rozpoznała...
agalodz
moja Emi na mnie spoglądała juz od 3 tygodnia, a od 5 to juz się ostro rozglądała. dzisiaj to patrzy na zabawki sama sie do nich zaciesza itd, a urodziła się pod koniec października...
ja pewnie tez nie bede teraz zaglądać bo mąż przyjeżdża dzis pod wieczór.
powiem wam, że daje ciagle ten sab simplex a mała i tak sie męczy... a jak podałam na zmiane infacol to mialam 3 dni hardcore...
pampersy Pampers i Dada mi średnio pasują, przeciekaja na plecki
maggie
ale masz zajob na same święta... ale nie ma jak to Boże Narodzenie u siebie