Witam się niedzielnie. Nie zaglądałam 2 dni a tu tyle czytania i ciężko odpisać na wszystko co by się chciało. Co do prezentów to my z mężem nie robimy sobie prezentów, bo to i tak wszystko wspólna kasa i jak coś ciekawego nam sie podoba to sobie kupujemy, przynajmiej nie mam stresu że, nie trafie w gusta i nie muszę myśleć i szukać. Nawet z teściową ustaliłam że tylko dzieciom, bo co rok kupowała coś co mi się nie widziało i musiałam robić dobrą minę, a i ja mam problem z głowy, szczególnie teraz jak mam chrzciny na głowie.
Jeśli chodzi o kalendarzyk to taka antykoncepce stosowałam jak mialam jedno dziecko, bo najwyżej jak się coś poprzestawia to będzie drugie, ale teraz przy trójce muszę jakoś pewniej się czuć w tych sprawach, ale jeszcze nie byłam u gina i nadal żyje w celibacie

, ale mi tak dobrze, a mąz narazie nie naciska więc tak ciągne na zwłoke. Problem w tym że żadna antykon. mi nie pdpowiada, poczekam może wymyślą jakąś lepszą metodę

.
kasiadz dobrze że z cyckiem już lepiej.
Ati, jagmar u mnie te priobiotyki pomogły, choć nie odrazu ale już nie popuszcza tak kupek zato ciągle sadzi śmierdzące bąki, ale to chyba nie jest żle, gorzej jakby nie mogła. No i pryszczyki zgineły, choć buzia sucha i trzeba natłuszczać często i pojawiły się gdzie niegdzie takie suche miejsca na nóżkach i rączkach, a ja jeszcze dziś nadodatek wypiłam szklankę mleka, tak mi się chciało że nie wytrzymałam.
Moi synowie też mieli skazę białkową ale nikt mi nie kazał wprowadzać innego mleka, tylko trzymać dietę.
Marti bebilon trochę lepszy od nutramigenu, szczególnie jak się podaje taki prawie chłodne, bo nutramigen to strasznie nie dobre w smaku.
Justyś muszę też wypróbować tą metodę z zasypianiem w łóżeczku o której piszesz.
Asionku ja tak właśnie próbuje, kąpiel o ok.19, przytulanki, cyc i jak nawet zaśnie przy cycu to tylko chwilowa drzemnka i oczy jak 5 zł i dalej trzeba ponosić znowu cyc i znowu przebudzenie i dopiero ok. 23 zasypia na nawet 4 godz. Ale liczę że wkońcu z czasem dojdziemy do jakieś wcześniejszej godz. z zasypianiem.
Nie pamiętam więcej co miałam napisać, powiem tylko że ja już dzisiaj nalepiłam pierogów na wigilie, chociaż to już z głowy.