Dzieki dziewczyny za odpowiedzi co do tych drżeń! Moja Hania urodziła się rzeczywiście przed terminem i to aż dwa tygodnie, no i jak ja podnoszę to drżenia ustepują. Uspokoiłam się :-) Ja odebrałam wyniki krwi, CRP niskie i całe sczeście, ale płytek krwi ma bardzo duzo bo norma to do 400 a ona ma 719 aż i nie wiem o co chodzi. Dalam jeszcze kał do badania no i w piatek wizyta. Cięzko mi laski bez produktów lecznych, tak mi sie marzy inka z mlekiem, albo jogurt jakiś czy kanapka z serem. Nie wiem któraś z Was pisała,że nawet masła nie mozna i białego pieczywa, więc dzisiaj kupił mąż dla mnie margaryne i chleb razowy. Ach oby do te układy pokarmowe u naszych maluszków dojrzały i wszystkie problemy minęły
Mam ochote choinke ubrać, ale to chyba za szybko co? ;-) I tak sie nia nie naciesze, bo święta u rodziców naszych.
A i byłam na kontroli u gin i mam bliznowca na ranie po nacięciu czyli taka twardą blizne i musze smarowac czymś na blizny. Na posiewie ze szpitala wyszło,że mam drożdzaka, ale babka mówi,że nie widzi podczas badania ni , ani stanu zapalnego. Wiec dała mi na wszelki wypadek globulki, ale kazala nie brac, bo mój organizm sobie dobrzez tym radzi i poziom drożdzaka jest niski i nie daje objawów. No i powiem,ze badanie wziernikiem bolała jak cholera, chyba mojemu nie dam za szybko :-)

A i byłam na kontroli u gin i mam bliznowca na ranie po nacięciu czyli taka twardą blizne i musze smarowac czymś na blizny. Na posiewie ze szpitala wyszło,że mam drożdzaka, ale babka mówi,że nie widzi podczas badania ni , ani stanu zapalnego. Wiec dała mi na wszelki wypadek globulki, ale kazala nie brac, bo mój organizm sobie dobrzez tym radzi i poziom drożdzaka jest niski i nie daje objawów. No i powiem,ze badanie wziernikiem bolała jak cholera, chyba mojemu nie dam za szybko :-)
Ostatnia edycja: