reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja o becikowe i resztę świadczeń składałam pod koniec października ,a 21-go listopada (tak zawsze dostaję rodzinne) już miałam wszystko na koncie razem z wyrównaniem za październik :tak:

mileczka no nie zartuj ;-) ale moglas wylac blizniaki czy cos :O moze faktycznie malemu lepiej dzieki kurczakowi. moja nawet nie pryka jak sie objem gotowanych piersi
malutka to znow plodna jestes... u mnie nadal nic. i dobrze
jagmar znam to... tez ostatnio King Konga ogladalam zamiast sie polozyc. a jak juz poszlam to mala po 2 wstala... i oczy na zapalki
kasiadz prezenty super. bardzo mi sie ta grzechotka podoba :tak:

u nas wczorajsza noc super, dzis tragedia... no raz na wozie raz pod.

witam się :)

może ja też powinnam więcej tego kopru wcinać;/?
moja mała ciągle nie może sie wyprutkać i do tego kupki jej sie zatrzymały- to miałam od rana sajgon. Czopek glicerynowy chociaż kilka minut trzymałam poslady i tak wyskoczył- nic a nic sie nie rozpuścił. Na szczęście wypchała go kupka...

mileczka
jak mały może mieć nos poraniony jak frida ma końcówkę gumową?
po raz kolejny współczuje że jesteś sama... cięzko samej z dzieckiem i całym domem na głowie :( mi wystarcza kilka godzin samotności jak mąż w pracy jest...
A Tobie już córa po głowie chodzi:D??

a ja nadal czekam aż skoncze krwawić i może uda mi sie jakis profil ustalić do pomiarow tempki i prowadzenia kalendarzyka... może tym razem będę bardziej skrupulatna i nie zajdę w ciążę za szybko:p

kasiadz

prezenty super! sama musze coś druknąć czarno białego i na karuzelke zawiesić :D my na mikołaja kupimy smoczek;P bo drżymy na myśl co by było jakby zgubiła, a tak kupimy taki już większy i w razie w będzie miała- mój mały smokożerca:D
a pod choine może sie pokusze na tego konia morskiego jak sie wiecej mamuś wypowie po wypróbowaniu jak sie sprawdzają.

mężowi za to Mikołaj przyniesie rękawice zimowe i jeszcze jakiś szal musze doukpić tlyko w sklepach sam szajs nic fajnego nie widzę;/

Ostatnia edycja:
Justys na bilansie Jeremi tez mi sie zanosil, robil sie purpurowy, wez szybko ubieralne ciuchy, siebie ubierz lekko bo i tak sie z nerwow spocisz i dmuchaj w buzke jak sie zaniesie, trzymam kciuki
u was dostaje sie prezenty pod poduszke? u nas do buta
Ewa a czemu nie wolno miodu? uczulajacy? juz jadlam niestety:zawstydzona/y:
monysia ja to chyba jedza jestem bo tatusia nawet do dentysty nie chce puscic a co dopiero na mecz
a wloskow zazdroszcze, ja jeszcze sie boje na tyle wybyc z domu
jagmar ja zostawiam wizyte kontrolna na po swietach, nie chce mi sie taki kawal jechac a gina mam 25 km od domu
milka trzymajcie sie, zwlaszcza ty i najmlodsza
mileczka stawiaj przy lozeczku gar z parujaca woda albo rumiankiem, mozesz lekko podwyzszyc lozeczko, dobrze wietrzyc pokoj przed spaniem i klasc na kaloryfery mokre reczniki

kochane mamy z problemami brzuszkowymi juz niedlugo to sie skonczy, jak dzieci zaczna jesc stale pokarmy wszystko sie unormuje, wytrzymajcie jeszcze

reklama
Od AZALI libido nie spada,(BYNAJMNIEJ JAK NA RAZIE U MNIE I U KILKU ZNAJOMYCH ) to są bardzo delikatne jednoskładnikowe minitabletki;-) Znajomy gin mi je polecił, są tylko dwa rodzaje tabletek anty które może brać karmiąca ;-)Azalia - antykoncepcja dla kobiet karmiących | Wiadomości | AKTUALNOŚCI
Anek, mój gin kazał je brać od razu i nie czekać na pierwszą @ no i przez pierwsze 7 dni należy jeszcze stosować prezerwatywy ;-)
to wiem ale chodzi mi o to co robic jak dostane już @

Do góry