Kingolinka
Fanka BB :)
U nas po szczepieniach mały spał cały dzień i całą noc. Żadnych skutkow uczinych oprocz tego snu :-) Tak jak juz wczesniej pisałam y sie zdecydowalismy na platne szczepienia;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sivi,u nas też ostatnio śluz się pojawił w kupce...zapachu nie ma(bączki nieraz"pachną"),ale jest śluz...kolor ten sam i konsystencja-zważona jajecznica
a nic nowego nie jadłam!chyba ze to reakcja na moją słodyczową diete.....
i brzuszek małej się buntuje....
ehh...zawsze coś...
maggie9
pewnie Cię to nie pocieszy ale u nas od paru dni to samo. Nie dość że kolki i ryk przed, po i w trakcie każdego jedzenia to jeszcze problemy ze zrobieniem kupki, żeby nie korzystać z termomtru czasem godzinę siędzę z nim i dociskam nóżki do brzuszka i mamy ulge na....jakieś 1,5h. Dzis w nocy tak mi dał popalić że myślałam że wyjdę z domu i już nigdy nie wrócę. Wiem że dziecko też się męczy i potwornie mu współczuję, znowukryzys macierzyństwa i myślenie że może ktoś inny poradziłby sobie lepiej.
Jestem pełna podziwu dla wszstkich mamuś zajmujących się nimowlakiem i posiadającychjuż jedno lub więcej dzieci. Kobiety jak wy dajecie radę?!?!?!
To czekamy na foteczkęjak ktoś się zastanawia nad prezentem np dla dziadków, to ja chyba kupę coś takiego: Duża rodzinna ramka drzewo genealogiczne Kraków (1955607591) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam to na żywo i całkiem fajne.
byłam u fryzjera i obcięłam włosy całkiem na krótko![]()