Mnie na myśl o porodzie z jednej strony łapie satysfakcja a z drugiej ogarnia strach... ale to pewnie wszystkie tak mamy tym bardziej gdy ma byc to pierwszy raz ... ale jak wiadomo kazdy poród inny i jak sie nie przezyje na wlasnej skórze to nie bedzie wiadomo jak to Ja jak nie urodze za 10 dni mam się sama zgłosic do szpitala tego sie najabrdziej boje co tam będzie.? Wolałabym żeby poród zaczął się sam wczesniej... ale jak narazie to brak jakichkolwiek objaw jedynie swędzi mnie brzuch i przy katarze mam troche krwi w nosie alee mam nadzieje ,ze to nic groźnegoo
reklama
Dziendobry, witam sie i ja w dwupaku bez zadnych zapowiedzi zblizajacego sie porodu Lece myc wlosy i powoli sie szykowac, bo dzis kolejne ktg ktore pewnie jak zwykle pokaze wielkie g...o ... Wyrzucanie czasu i pieniedzy w bloto..
Herbatko widze ze twoj porod okazal sie tym porodem, ktorego wlasnie sie obawiam, masz racje, opowiedz jak urodzimy, bo ja od 9 miesiecy s.am w gacie ze trafi wlasnie na mnie... (czyzby przeczucie?). Apropo proznociagu powiedz mi czy pytano cie o zgode na uzycie go? Bo ja nie mam zamiaru zgadzac sie w zadnym wypadku ani na proznociag ani na kleszcze, ciekawa jestem czy wogole pytaja o zgode, czy uzywaja i juz?
Mileczko bidulko ty nasza, mam nadzieje ze juz urodzilas, nie rozumiem jak moga byc takimi sadystami, mnie ostatnio pocieszono ze czekaja do 41 tc a potem wywoluja, ale kij wie jak to bedzie naprawde..
Herbatko widze ze twoj porod okazal sie tym porodem, ktorego wlasnie sie obawiam, masz racje, opowiedz jak urodzimy, bo ja od 9 miesiecy s.am w gacie ze trafi wlasnie na mnie... (czyzby przeczucie?). Apropo proznociagu powiedz mi czy pytano cie o zgode na uzycie go? Bo ja nie mam zamiaru zgadzac sie w zadnym wypadku ani na proznociag ani na kleszcze, ciekawa jestem czy wogole pytaja o zgode, czy uzywaja i juz?
Mileczko bidulko ty nasza, mam nadzieje ze juz urodzilas, nie rozumiem jak moga byc takimi sadystami, mnie ostatnio pocieszono ze czekaja do 41 tc a potem wywoluja, ale kij wie jak to bedzie naprawde..
Asionek31
Fanka BB :)
hej u nas nocka kiepska bardzo maly od 4 nie spal , plakal , prezyl sie pier.... problemy z brzuszkiem
oby do 3 miesiaca ehehe
hej
podziwiam , ze sama dajesz rade z dwoma maluchami
co do kolek to niestety sami sie meczymy z nimi i u nas na sen dziala suszarka
zaczelam tez kropleki Sab simplex dawac i zobacze jak podzialaja .... mam nadzieje , ze bedzie lepiej !!
do tego noszenie na ramieniu , kladzenie na brzuszku , ale to malo pomaga niestety i na chwile
powodzenia i oby naszym malym szybko to dziadostwo przeszlo !!!
no masakra :/ dziady jedne , zglaszanie tego tez nic nie dalo oni twierdza , ze nie odpowiadaja za wszystkich
fajnie , ze juz w domu jestescie szkoda , ze porod ciezki , ale najwazniejsze , ze wzystko dobrze sie skonczylo !!
bedzie dobrze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
oby do 3 miesiaca ehehe
hejka mamuśki! GRATULUJE NOWYM MAMĄ....AHH JAKI TO CUDOWNY STAN....ja mam z deka przerąbane Jasio ma straszne kolki i problemy z kupką...już wszystkiego próbowałam...przez to nie mam czasu na nic....teraz jestem sama....znaczy mąż do pracy poszedł...więc dzieci pochłaniają cały mój czas....nie jest łatwo ale daję rade.... nawet nie mam czasu was podczytywać...jak macie jakieś fajne sposoby na kolki to piszcie...plissss
jeszcze raz wam gratuluje.....
hej
podziwiam , ze sama dajesz rade z dwoma maluchami
co do kolek to niestety sami sie meczymy z nimi i u nas na sen dziala suszarka
zaczelam tez kropleki Sab simplex dawac i zobacze jak podzialaja .... mam nadzieje , ze bedzie lepiej !!
do tego noszenie na ramieniu , kladzenie na brzuszku , ale to malo pomaga niestety i na chwile
powodzenia i oby naszym malym szybko to dziadostwo przeszlo !!!
Asionek no to jakaś masakra jest z tymi kurierami, no niech mi każe zejść po paczkę 60kg to ja sobie porozmawiam z jego kierownikiem, nie mówiąc, że zbluzgam go na całego odbiór door to door ma być i niech mi kurde jeden z drugim nie wymyśla, bo pogryzę
no masakra :/ dziady jedne , zglaszanie tego tez nic nie dalo oni twierdza , ze nie odpowiadaja za wszystkich
hej laski! my juz po pierwszej nocy w domu. mala spi dosc dlugo, ale z przerwami. porod koszmar, opisze moze na odpowiednim watku, ale to jak wszystkie sie posypia. nie chce nikogo straszyc najwazniejsze ze skonczyl sie dobrze, choc proznociag zrobil malej ranki na glowce. ehh. buziaki dla was wszystkich. zwlaszcza tych nadal wymordowanych ciaza.
fajnie , ze juz w domu jestescie szkoda , ze porod ciezki , ale najwazniejsze , ze wzystko dobrze sie skonczylo !!
Hej
Wybywam do szpitala... Boje sie jak cholera jasna...
Pozdrawiam
bedzie dobrze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
agnus_81
Cześć dziewczynki weszłam tylko na chwilkę
dzisiaj jadę do szpitala jutro wielki dzień cc
boję się proszę trzymajcie za mnie kciuki:-)
dzisiaj jadę do szpitala jutro wielki dzień cc
boję się proszę trzymajcie za mnie kciuki:-)
Herbata
Ivi moze bedzie lepiej u Ciebie, nie nastawiaj sie na masakre! Mala miala zle ulozona glowe, nie dosc ze patrzyla w gore to jeszcze jakos w bok a co do proznociagu to po prostu po 4 h partych skurczy ktore G. dawaly powiedzieli ze sprobuja wyciagnac, a jak nie to cc. wiesz, wolalam sprobowac tej pierwszej opcji, bo po tylu godzinach darcia mordy nie chcialam sobie nawet wyobrazac siebie jeszcze po operacji :/ Glowka malej szybko wrocila do normy cale szczescie. nie wiem co by bylo jakby odmowila...
agnus &&&& za szybciutki porod
agnus &&&& za szybciutki porod
Witam Dziewczynki !!!
Ja czytam Was co wieczór ale jak już nadrobię
to brak sił na pisanie
powiedziałam że nie chcę przyjmować gości przez pierwsze 2 tygodnie
bo chcę ten czas spędzić z moimi najbliższymi i wypocząć
a tu jak na złość dziennie ktoś i dziennie szykowanie,
dziennie gościna i dziennie padam na pysk jak się wieczór zbliża ...
i żeby to posiedzieli 2 godzinki to siedzą do wieczora i trzeba o jakiejś kolacji myśleć
i w ogóle ... dobrze że miałam jakieś zapasy porobione to przynajmniej
do sklepu nie muszę gnać
W dodatku dopiero wczoraj zrobiłam pierwszą qupe po porodzie ...
boshe choćbym rodziła 2 raz a to i tak nie do końca,
nie wiem co mam zrobić żeby to jakoś szło, mam wielki problem ...
Niebawem przyjdzie do nas położna, zobaczymy co to będzie za agentka ...
Kobitki jak tam pępuszki dzieciaczków ???
Dajecie jakieś witaminy ???
Ja czytam Was co wieczór ale jak już nadrobię
to brak sił na pisanie
powiedziałam że nie chcę przyjmować gości przez pierwsze 2 tygodnie
bo chcę ten czas spędzić z moimi najbliższymi i wypocząć
a tu jak na złość dziennie ktoś i dziennie szykowanie,
dziennie gościna i dziennie padam na pysk jak się wieczór zbliża ...
i żeby to posiedzieli 2 godzinki to siedzą do wieczora i trzeba o jakiejś kolacji myśleć
i w ogóle ... dobrze że miałam jakieś zapasy porobione to przynajmniej
do sklepu nie muszę gnać
W dodatku dopiero wczoraj zrobiłam pierwszą qupe po porodzie ...
boshe choćbym rodziła 2 raz a to i tak nie do końca,
nie wiem co mam zrobić żeby to jakoś szło, mam wielki problem ...
Niebawem przyjdzie do nas położna, zobaczymy co to będzie za agentka ...
Kobitki jak tam pępuszki dzieciaczków ???
Dajecie jakieś witaminy ???
reklama
gugula
monysia, pozno ta kupa....mi po cc po 1.porodzie dali czopki,ze w razie gdybym nie zrobila kupska do 3.dnia to mialam sobie zapodac...teraz zrobilam juz 2.dnia,ale do tej pory mnie boli jak musze :/
powiem Ci,ze im dluzej nie robisz,tym trudniej,dobrze chyba cos wziac,co zmiekczy kupe,zeby latwiej poszla(sorki za doslownosc :-)),mi latwiej jak zjm sobie jablko i popije woda
Herbatka, wspolczuje porodu....oby nastepny byl latwiejszy ;-)
powiem Ci,ze im dluzej nie robisz,tym trudniej,dobrze chyba cos wziac,co zmiekczy kupe,zeby latwiej poszla(sorki za doslownosc :-)),mi latwiej jak zjm sobie jablko i popije woda
Herbatka, wspolczuje porodu....oby nastepny byl latwiejszy ;-)