reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

herbata

a tylko skórcze cz ból też?
bo u mnie to zaczełam zapisywać i wygląda tak: skurcz, potem boli jak cholera w krzyzu i znowu skurcz i w czasie skurczy jakby mniej bolało, jak chofdze, to czuje kłócie w pipce, a kurcze od 15 10 licze i są co 10 minut...
tlyko zastanawia mnie to że własnie jest skurcz, ból i skurcz, a nie idzie to w parze -zawsze myślałam, że to własnie w czasie skurczu boli.
czy to możliwe że coś u mnie rusza? czy ja śnie?....;/
a Ty faktycznie przeterminowana jestes, więc ustepuję Ci miejsca kochana:D:D :p

i jeszcze jedno pytanie, jakby mi sie te skurcze powtarzały to co ile jak będą to jechać do szpitala zeby mi antybiotyk zdążyli podać i kiedy zrobić sobie tą eneme?

reklama
poki co to czekam na cos konkretnego, nie chce jechac do szpitala i uslyszec zeby przyjechac pozniej...

Ewa bol przy skurczach, ale nie za mocny. do przezycia jak najbardziej. co do Ciebie to trudno powiedziec... wez ciepla kapiel lub prysznicem zagrzej nery i zobacz czy przejdzie, jesli tak to znaczy ze to nie TO. bol tez nie powinien ustepowac w czasie chodzenia czy zmiany pozycji, jesli mowa o plecach. trudno mi cos Ci radzic, bo ja juz mialam po prostu wszystkie oznaki i symptomy procz chlusniecia wod, wiec nie wiem czy nie ucichnie

Ostatnia edycja:
Herbata jeszcze się rozkręci :-)

leżałam na sali z dziewczyną, która już była po terminie i miała mieć wywoływany poród rano zaczęły jej się skurcze, ale jakieś takie dziwne co 3,5,7,8 minut i siostra się stwierdziła, że to przepowiadające a ona łaziła po pokoju, korytarzu kręciła dupskiem i tak koło 14:00 mówimy jej idź niech Cię zbada może się już coś dzieje ona wraca za kilka minut a tu rozwarcie na 8 cm i biegusiem leciała na porodówkę w :szok: jeszcze się śmiała, że ominął ją kryzys 7 cm :-p

DZiewczynki,ja tak Zuzię urodziłam,troche bolała,trochę nie,miedzy skurczami się wyspałam.Trwało to tak od 6 rano do 1.30 po południu.Ale moja mama stwierdziła jedzcie do szpitala,co ci zależy najwyżej wrócisz i co o 2 byłam w szpitalu o 4 Zuzia przywitała sie na świeci.Jak byłam podłączona do Ktg ołżna mówi - teraz oddychać bardzo silny skurcz,a ja nie czułam kompletnie nic.
Za to z Julką o matko błagałam o szybka śmierć!!!

Herbata&&&&&&&&&&&& i jak nie jesteś pewna lepiej jechac i się sprawdzić niż rodzic pod lodówką.

reklama
ja pitole, jak mnie nawala w krzyżu!!!!!!!!!!!!
porobiłam coś tam i chodze jak kaleka teraz...
kasiadz
ostatnio coś wspominałaś że Ci tak kości w miednicy przeskakują, nadal to masz? mi dziś od rana też tak przeskakują co jakiś czas...

a piczke to mi chyba rozsadzi... Emilka chyba mnie wszedzie ponaciskała....
mam tak dalej, dzisiaj byłam w pracy to aż mi głupio było:)

ja już po wizycie, info na odpowiednim wątku:)
a teraz zabieram się za urodzinowe ciasto toffi :)

Do góry