reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a cytryna bidula sie w szpitalu kuruje.. co za dzien

i ciagle kukam do kompa czy jakies newsy sa - no dziewczyny, do boju!!! :-) moze moja dzidzia tez sie zdecyduje? ale jak narazie zadnych skurczy..

atram pewnie rodzi ...
kasiadz juz na "wylocie"
ewka tez..

kiedy ja?

Ostatnia edycja:
reklama
herbata, widze,ze sie zaczelo cos dziac :) jak tam? masz dalej skurcze?
tak jak Lena pisala, niezawsze skurcze czujsz jakos tak bardzo mocno.... a jak masz co 5 minut juz nawet,to mozewarto pojechac do szpitala? niech sprawdza,podlacza pod ktg i zobaczysz, moze urodzisz w koncu :)

ciagle sprawdzam czy sa jakies wiadomosci od atram

caly dzien sie nie odzywala, mysle ze w koncu sie u niej rozkrecilo
Herbatka a co u ciebie? meczy jeszcze?

z Jaskiem tez zrobilo mi sie rozwarcie na 8 cm nie wiadomo kiedy, jaka ja bylam szczesliwa kiedy to uslyszalam, niestety juz mi nie podali PDA
lezalam na korytarzu czekajac na wolna porodowke i z 2 cm w ciagu pol godz mialam 8, pozniej te 2 ostatnie cm szly troche wolniej ale i tak polowa roboty odpekana nie wiadomo jak i kiedy

monika
oooo nie kochana ja nie rodzę!
nie ma tak lekko :p
po prostu musi mnie wymęczyć przed i to pewnie jeszcze nieraz. przez 3h miałam regularne skurcze i ból, ale przeszło... heheh i tyle z mojego rodzenia!

kasiadz
to teraz wiem co czujesz z tą miednicą, mam to samo i do tego czuje sie jakbym na beczce wisłe przepłynęła tak jakoś jakbym kołek między nogami miała, pewnie mi sie rozszerza ta miednica- nic fajnego.

własnieeee! atram nie ma ani tu ani na FB, miejmy nadzieje że nareszcie rodzi!!

a co do cytrynki szkoda, bo sie namęczyła a teraz kolejne przygody jakby jej mało było... ehhhhh
za to nie ma też mileczki, więc może chociuaż ona dzisiejszy dzień zaliczy...

Hej,

moje dziecko marudne, chyba ktoś mi podmienił w szpitalu :confused2: tam tak łądnie spał a tu potrafi w dzień nie spać i jeszcze się domaga ciągłej uwagi.. a w nocy standardowo co 2h pobudka :baffled:

malutka ja mojego weranduje bo straszne wiatry u nas.. ubieram w polarowy kombinezon i czapkę i dokrywam kocykiem.

kasiadz najlepszego w razie jakby mnie jutro nie było :-p
herbata &&&&&&&&&&& żeby to było TO, i oczywiście trzymam za wszystkie w dwupakach :tak:

reklama
Do góry