reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Boli laseczki boli, ale ja nie wiem czy to skurcze.... To bóle podbrzusza i krzyża.... Tak czy siak mimo wszystko nadal jestem w dwupaku, wieści od naszej Atram też nie mam... Mam nadzieje, że chociaż jej sie powiodło. Bo ja mam wrażenie że już chyba nigdy nie urodze. Nawet pełnia nie dała mi rady.... Mało zaglądam bo mnie dołek psychiczny łapie. Takie czekanie jest okropne.:-:)-:)-(

Herbata no trzymamy trzymamy, niech Ci już ulży biedaczku nasz!
Kasiadz udanych wypieków! Fajnie, że Ci czop odchodzi, Tosia już blisko:-) A może by tak prezent na urodziny:-)?
Cytryna kochana kuruj sie i wracaj do nas czem prędzej z maleństwem!!!
Monika mam nadzieje, że Twoja kolej już blisko i nie przenosisz bardzo, bo każdy dzień po terminie to koszmar po prostu:no: Trzymam za Ciebie i resztę ekipy mocno kciuki &&& Sama również prosze o jakieś fluidy porodowe:-D

reklama
a ja też dołączam do zdołowanych po wizycie, tak wiem jestem w 37tc i 3d ale wszystko tak szczelnie zamknięte, ze ginek stwierdził, że nie urodzimy do końca miesiąca na pewno, więc wizyta 3 listopad :crazy:
kurde a już tak się nastawiłam na poród w październiku i dupa :-(

hej dopiero mam chwile , zebyc cos skrobnac do was :)

maly zaliczyl placz niezly pod wieczor , dopiero wsumie zasnal , ale nie spi spokojnie :(
ehh okropne tak patrzec jak sie male meczy :( az sie poplakalam ....

Herbatka mam nadzieje , ze rodzisz !! :)))

Atram chyba jednak wzielo ;))

kurcze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby reszta przeterminowanych rozpakowala sie w koncu , bo juz sie pewnie niezle meczycie :((

a ja też dołączam do zdołowanych po wizycie, tak wiem jestem w 37tc i 3d ale wszystko tak szczelnie zamknięte, ze ginek stwierdził, że nie urodzimy do końca miesiąca na pewno, więc wizyta 3 listopad :crazy:
kurde a już tak się nastawiłam na poród w październiku i dupa :-(

roznie moze byc , ja jakos wlasnie w tym tc co ty bylam na wizycie i wsio zamkniete i zero objawow , a w niecalym 39tc urodzilam juz
bylo o masaz poprosic :))

dobrej nocki :)

Witajcie Kobitki !!!

Wróciliśmy dziś do domku z Paulinką,
Mąż przyjechał do mnie z kwiatami i z pozytywką dla Młodej :-)
Czytam troszkę co słychać u Was
Ściskam mocno !!!

Asionek, oby dzisiaj było spokojnie i bez płaczu.
Monysia, super że już w domku :-)

a jeszcze 2w1, ale co do samopoczucia to kiepsko...
w ogóle jest mi bardzo słabo, ciśnienie raz mam takie niziutkie, a raz wyższe...
gdzie nie wyjdę to zaraz w głowie mi się kręci, brak siły i mroczki przed oczami.

synio już mało co się rusza, ciasno mu:-)..

przepraszam że mnie tak mało na forum, ale jakiegoś stresa zaczynam mieć...

cześć laseczki!
Nie no z atram musiało coś ruszyć bo za długo jej nie ma... Monika i Herbata mam nadzieje też...
mileczka
cieszy że coś zaczyna sie dziać. Jak boli- to dobry znak. szyjka już chyba odpuszcza !! &&&&&&& dla Ciebie!

jestem , jestem tylko cos do zycia nie moge sie zebrac dzis, maluch tak sie rozpycha,ze wszystko mi zaraz chyba wypadnie.. chyba mala kawa na rozruch.. btw pisalam rano posta ,ale znikl:-)

Dzień dobry :-)

ilonka - polecam lewatywę, mi jak przed CC położna zapodała lewtywę to zaczął mi odchodzić czop i poszło rozwarcie :tak: nie wiem na jaki kij ale u mnie taka metoda podziałała :-)

Herbata - rodzisz ???

Uuuu ale posiedziałam ssaku wzywa ;-)

reklama
Do góry