reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam!!
EEEE z ta pełnia to jakaś ściema,przereklamowana jakaś.Ani jednej nie ruszyło.Ja juz kurde wieczorem usiadłam sobie w ogródku było tak ciepło i tak łysy świecił-myślałam,że mnie napromieniuje,a tu dupa.Za to spałam jak niemowle.
Oj te chłopy,ja wczoraj też sie pożarłam ze swoim.Słów mi juz brakuje i mam juz serdecznie dość tych jego głupich odzywek-typu"Juz niedługo"-w sensie że długo nie pożyje,lub"to ja wcale do domu nie będę wracał"-a qurwa komu on na złość zrobi.
A rano jakby nigdy nic sie przytula.POPROSTU TEMAT RZEKA!!!!

reklama
Ewa mialam to samo w tamten weekend. napierdzielania krzyza takie ze az krzyczalam z bolu :/ i skurcze byly ale nieregularne i slabo wyczuwalne, wlasnie przez straszny bol plecow. niestety w nd wieczorem ucichly,a w pn obudzilam sie jak nowonarodzona

gosiane za twoją wizytę też trzymam kciuki, ciekawe jakie duże są nasze dzieciaki :)

kiwi wolałabym urodzić szczerze mówiąc w październiku, no ale my sobie możemy dużo chcieć a dzieci i tak swoje zrobią :)

malutka śliczny suwaczek Filipka :)

a moja dziecina czuje, że idzie dziś na podglądanie, bo od rana taka spokojna, nie to co ostatnimi czasy :-D

Moj tez udaje ze go nie ma dzisiaj ;-) czasami tylko sie wypnie gdzies. Tydz temu wazyl 3900 wiec teraz pewnie przywalil z 200g.

Witam!!
EEEE z ta pełnia to jakaś ściema,przereklamowana jakaś.Ani jednej nie ruszyło.Ja juz kurde wieczorem usiadłam sobie w ogródku było tak ciepło i tak łysy świecił-myślałam,że mnie napromieniuje,a tu dupa.Za to spałam jak niemowle.
Oj te chłopy,ja wczoraj też sie pożarłam ze swoim.Słów mi juz brakuje i mam juz serdecznie dość tych jego głupich odzywek-typu"Juz niedługo"-w sensie że długo nie pożyje,lub"to ja wcale do domu nie będę wracał"-a qurwa komu on na złość zrobi.
A rano jakby nigdy nic sie przytula.POPROSTU TEMAT RZEKA!!!!

Bo ta pelnia to chyba dziala ale na zasadzie odbierania rozumu facetom :-D ja z moim tez mialam wczoraj sciecie wiec moze cos w tym jest.

Marti, Monika to do startu, gotowi... start! ;-) ciekawe ktora z was pierwsza bedzie. Zycze remisu, jutro najlepiej juz.

Marti mnie wlasnie tez bola ale kostki tylko i nic poza tym. No, w nocy biodra jeszcze jak leze za dlugo na jednym. A tak to nic sie nie dzieje nadal...

Herbatka no za ciebie tez!!! Nie widzialam ze jestes ;-) Przyloz monitor do brzucha to malenstwu zaraz cos nagadamy zeby nie swirowalo i wychodzilo juz :-)

reklama
Do góry