reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

monysia, Miłka trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i w miarę bezboleśnie :)

Asionek pewnie plamienie po badaniu masz, co nie znaczy że masaż szyjki nie pomaga :)

współczuję wam dziewczyny tych boleści na końcówce, ja odstawiłam w końcu magnez, bałam się że teraz to ja pewnie od razu urodzę, a tu cisza ani jednego skurczybyka a nawet wczoraj troszkę się nabiegałam i nadźwigałam. Coś mi się zdaje, że u mnie to tak szybko też nie pójdzie, bo mała jeszcze w kroku raczej nie siedzi, bo nic mnie tam nie boli, jedyny problem to bolący kręgosłup i stawy kolanowe przy wstawaniu w nocy z wyrka, a tak to oki

reklama
heeey
ale tu pustawo z rańca:szok:
dziś muszę pojechać do SR odebrac dyplom bo jakbym miała zacząc rodzić to juz na zajęcia nie przyjde.
robie ostatnie pranie i prasowanie ciuszków teraz bo jeszcze kuzynka nam dorzuciła jedn ą wielką torbę.
Wczoraj też wozek przywiózł nam pan ze sklepu, trzeba go teraz tlyko skonstruować.

obudziłam sie dzis wcześnie bo mój mąż szanowny jak zawsze włączył budzik, potem przez półh prxzesuwał drzemke, aż zadzwonil kolega po niego że juz wyjeżdża i mój tak poleciał bez śmiadania ani niczego;/ zasmiast wstać kiedy budzik dzwoni... a ja sie rozbudziłam i mnie ogarnął głód na płatki z mlekiem a potem na krówki :p

ilonka
a Ty co, snu nie masz że o 4 rano na BB siedzisz??:p

Hej!

Ja po 2 tyg L4 mojego meza w koooncu odzyskalam lapka na wlasnosc :-) Poszedl do pracy wiec mam czas na BB :-):-):-)

monysia, Miłka trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i w miarę bezboleśnie :)

Asionek pewnie plamienie po badaniu masz, co nie znaczy że masaż szyjki nie pomaga :)

współczuję wam dziewczyny tych boleści na końcówce, ja odstawiłam w końcu magnez, bałam się że teraz to ja pewnie od razu urodzę, a tu cisza ani jednego skurczybyka a nawet wczoraj troszkę się nabiegałam i nadźwigałam. Coś mi się zdaje, że u mnie to tak szybko też nie pójdzie, bo mała jeszcze w kroku raczej nie siedzi, bo nic mnie tam nie boli, jedyny problem to bolący kręgosłup i stawy kolanowe przy wstawaniu w nocy z wyrka, a tak to oki

O to witaj w klubie, ja 2 tyg temu odstawilam wszystko i ciiisza, nic sie nie dzieje kompletnie. Tez myslalam ze jak przestane brac "podtrzymywacze" to poleci szybko a tu nic :-)

No ciekawe jak tam dziewczyny w szpitalach. Milka i Monysia tez zreszta chyba sie wybierala &&&&

hej Miłka, monysia 3mam kciuki

Ja dzisiaj w nocy spuchłam jak balon. Pięści zacisnąć nie mogę i nadgarstki mnie bolą. Za to skurcze mnie w nocy łapały i brzuch trochę pobolewał. Może to dobry znak :).

Powinnyśmy założyć kółko zdesperowanych nierozpakowanych mamuś ;))) Ja zaczynam się czuć zdesperowana :p.

Justus ja kapie godzine po jedzeniu .I ja budze i powiem ci szczerze ze jest wtedy grzeczna ,bo najedzona potem jakies 30-40 min oglada swiat i jeszcze raz mleko i wtedy pada na trzy godz i to juz nocne spanie.A kapie miedzy 18 -19.
Dziecko nie ma byc glodne ,ale i tez nie zaraz po jedzeniu bo moze mu sie rzygnac:no:
U mnie to dziala.
Monisia kciuki,a m. poradzi sobie jeszcze sie zdziwisz;))

reklama
Do góry