reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
jagmar
no to te bóle i obrzeki raczej są już przepowiadaczami, także troche optymizmu:)

O to witaj w klubie, ja 2 tyg temu odstawilam wszystko i ciiisza, nic sie nie dzieje kompletnie. Tez myslalam ze jak przestane brac "podtrzymywacze" to poleci szybko a tu nic :-)
a na jakih byłaś podtrzymywaczach?

ja tak samo... jutro termin i jedno wielkie zero objawow :crazy: pewnie i tak urodzisz wczesniej bo ja na wywolywanie bede czekac ze 2 tyg :dry:
nie marudź! lepiej zacznij coś działać aby dzidź wyszedł.

mój na mnie krzyczy bo ja mam leżeć a tu pranie zrobiłam hehe:p

U mnie nic nie dziala.... mysle ze szyjka mi sie skrocila bo mnie cos tam kluje.... niby mam dzis wizyte u poloznej, ale nie wiem nawet czy sprawdzi co sie dzieje z szyjka.... ale skurzczow 0.
Ustali mi wizyte na przyszly tydzien w szpitalu a tam mi dadza termin na wywolywanie na za 2 tyg.

u mnie tez czekaja okolo 2 tygodnie po terminie, tylko monitoruja lozysko i wage dziecka i jak trzeba to koncza cesarka
ja mam nadzieje ze nie przenosze bo to by oznaczalo okolo 10 listopada, to by byla dopiero frustracja

ja w koncu nie mam zgagi co oznacza ze maluch schodzi juz nisko, polozna wczoraj mowila ze brzuch opuscil mi sie o jeden palec, fajnie:-)
w przyszlym tygodniu koncza mi sie sprawy do zalatwienia i wtedy moge rodzic

Klementinka tu nic nie monitoruja... nie sprawdzaja lozyska, a wagi dziecka nie sprawdzaja przez cala ciaze. no u mnie maksymalnie to bedzie ok 20 pazdziernika, ale swoje juz odczekalam :-D

Hej a ja z rana bylam mocz oddac i krew mi pobierali i jutro wizytaaa . Jakoś dziwnie mi się zrobiło po pobraniu tej krwi mało nie zemdlałam :szok: dobrze ze juz w domu :)

hej
dziewczyny brała któraś z was nystatyne?ja wczoraj dostałam 2 razy dziennie i pierwszą wzięłam na wieczór a dziś jak chciałam założyc drugą to wyleciało takie cuś galaretowate i mam myślenice CO TO?

reklama
Klementinka właśnie mi uświadomiłaś, że ja również nie mam zgagi. Męczyła mnie ponad 2 miesiące a teraz nic.

anek takie cuś galaretowate to zapewne czop :)

Do góry