reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
hej właśnie skończyłam myć okna. Umyłam raptem 2 i padam ze zmęczenia ;p. Odkurzyłam podłogi i uporządkowałam duperele porozstawiane na półkach. Po wczorajszych moich staraniach dzisiaj nogi mnie bolą (od kucania i skakania na piłce) i mam z tego ubaw bo równie dobrze mogłam sobie leżeć brzusiem do góry i odpoczywać bo dzidzi dobrze w brzuszku. Mam nadzieję, że dzisiejsze ktg wypadnie dobrze.

Mileczka mnie tak czyściło przed samym porodem :) kto wie może dzisiaj będzie kolejny maluszek.

Monysia 3mam kciuki oby wszystko było dobrze u Twojej rodzinki.

Cze dziewczyny,

Asionek myślę że jeszcze 2 kup później, one są dosyć duże wbrew pozorom. Kupkę robi musztardową z grudkami do 0,5cm:dry: pręży się, ulewa mu się i dużo gazów ma. Piję herbatkę laktacyjną z herbapolu, może co pomoże.. dziś już lepiej, noc za to ładnie przespał, tylko dwa razy się obudził ale wczoraj po kąpieli było ciężko z usypianiem.

kiwi skurczy porodowych nie da się przeoczyć, a takie jak opisujesz to właśnie przepowiadacze.

idę robić obiado póki mały śpi.

Miłka, Jagmar zbyt piękne by mogło być prawdziwe.... Czekają mnie pewnie jeszcze długie męki a na domiar złego doszły ataki kłucia "tam". Nic przyjemnego.

Atram też Cie zaraz namierze :D Jakby Cie jakaś Kamila atakowała to ja :)

Mileczka kłucie "tam" to szyjka. 2 razy już miałam masowana szyjkę i za każdym razem było właśnie takie kłucie. Może się skraca albo rozwiera. Ja bym się z takiego kłucie cieszyła ;p.

Asionek ja na Twoim miejscu poczekałabym z kolejnymi pieluszkami. W końcu w każdym sklepie można teraz dokupić. Od dziecka zależy jaka będzie kolejna pieluszka. Ja miałam od razu po urodzeniu 2 huggies 28 szt. a zaraz po nich na 3 przeszliśmy bo mała nie była wcale taka mała.

Ostatnia edycja:
Jestem i ja,wczorajsze skurcze sie wyciszyły i od rana prawie nic;/ ale mam mega d. sluzu i bol jak na okres wiec moze... co do kluc w szyjce to mam je czesto tak chocby co jakis czas cos mi ja rozciagalo bolesnie.. ale to jutro na wizycie sie przekonam czy jest jakikolwiek postep...

reklama
Do góry