reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
hehehe fajnie :):):) No wiadomo włąsnie dzien walentynek to cięzko gdzie kolwiek wejść a juz nie mówić zeby znaleść wolny stolik !!!!
My wybieramy sie do kina ale nie do nas tylko gdzies dalej pojedziemy i na obiad :) Mam nadzieje ze bedziemy tez swiętować także fasolke w ten dzień :):):):) Małego sie podrzuci bo którejś z babci a my w drogę :) Mnie sie przyda taki wypad tylko sami bo dawno nie bylismy tylko razem gdzies!!! ostatnio w maju w krakowie na weekend !!

mamuska - nie bedziesz całkiem sama, masz Jasia, fasolkę i Forum
ja mam to szczęście, że mój pracuje w domu na kompie i tylko wychodzi z domku na 2 lub 3 godzinki bo daje jeszcze korepetycje.

Mamuska na pewno dobrze Ci to zrobi, trzeba sie czasem oderwac i romantycznie spedzic czas z ukochanym;D
nati fajnie Ci, ja w pracy siedzie, wiec sie nie widzimy cale dnie, dopiero wieczorkami, ale dobre i to;)

zoszka właśnie też czytałam że po poprzedniej ciąży mięśnie są rozciągnięte i brzuszek wcześniej "wysadza", ja swoją oponkę zawsze miałam nawet przed ciążą pierwszą, więc brzusio płaski nigdy nie był, martwię się tylko tym, że taki napięty się zrobił i dosłownie go czuję

walentynki - nie mam pomysłu, raczej musiały by odbyć się w weekend, tylko co, kino, nie bo ta klima mnie wykańcza i jest mi niedobrze, może jakaś kolacyjka i mini torcik upiekę

heheh dzięki :) Jesli bedzie fasolka to mój może jechać a jak bedzie I krecha to będe lamentować napewno długo !!!!!!!!!!!:(
Mały wstał:) ide dać mu jeść :) Bede zaraz :)

zoszka- ja z moim się nie widze tyle ile jestem w pracy, ale obecnie juz siedzę sobie na L4 i na 90% po macieżyńskim nie wracam do pracy chciała bym z dzieciaczkami posiedzeć!
yustynia- ja waże 59kg na 168cm ale zawsze oponkę miałam i w pierwszej ciąży miałam brzuch napięty
mamuska- zapraszam do krakowa jeszcze raz na weekand:-)

reklama
Dzisiaj na forum ruch :-)
Ja jakoś tak optymistycznie nawet jestem dzisiaj nastawiona, tylko brzusio mi tutaj spokoju nie daje, ale ogólnie to nawet nastrój mam rewelacyjny. Słońce świeci, tak że rolety zasłoniłam bo razi, ale rano mrozik był...

Zabawa karnawałowa była, nawet świetnie się bawiłam, bo ja to taki typ co się długo rozkręca i aklimatyzuje w nowym towarzystwie, a tu proszę dusza towarzystwa - stwierdzenie męża - tak dobrze się bawiliśmy bo następnym razem to nie wiadomo kiedy pójdziemy

zoszka - nie wiem jak z rybami ale mi lekarz powiedział nic wędzonego, i nie wiem czy to chodzi o wędliny czy ryby też, ale makrelkę to bym chętnie zjadła

Ostatnia edycja:
Do góry