reklama
M
mamuśka23
Gość
Czesc kobietki...
Powiem Wam ze nie testowalam...nad ranem dostalam @ ale sie ciesze bo niedlugo moge zaczac nowy cykl :-)
Mamuska Tobie zycze tesciora z II krechami ;-)
Jesli beda jakies zmiany w terminach lub beda nowe dziewczyny to piszcie na priv wtedy dopisze do listy...Buziaki **
Edytko przykro mi strasznie , teraz to ja juz nie wierze ze u mnie bedą II kreski bo ja byłam Ciebie pewna bo tak długo sie spóźniał @ !!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za listopad !!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&& ale to oznacza ze Cię u Nas juz nie bedzie ????????? Mam nadzieje ze nie zostawisz nas i bedziesz z Nami, ja najwyzej dołącze do Ciebie na listopad !!!!!!!!!!!!!!!
Ja uciekam na spacer z małym Bo szkoda takiego słoneczka !!!!!!!!!
Bede później !!!!! Paaaa......:*
Jeżeli chodzi o temat usuwania z listy - tak nieśmiało sugeruję, aby nikogo nie usuwać, bądź co bądź zawsze się będzie październikówką (ja byłam lipcówką i troszkę przykro mi było jak zostałam usunięta), ale to moje odczucia, pozostawiam do dyskusji.
Właśnie o to chodziło, żeby nie usuwać, tylko przenieść na inną listę. Ale Edytka miała lepszy pomysł i po prostu dopisała obok aniołek.
Czesc kobietki...
Powiem Wam ze nie testowalam...nad ranem dostalam @ ale sie ciesze bo niedlugo moge zaczac nowy cykl :-)
Przykro mi Edytko :-( Trzymam mocno kciukasy za następny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agadaria
Fanka BB :)
Witajcie!!!!!
Dwa dni nieobecnosci, a postow nastukane ze ho ho
Edytko,tule mocno!!!!!Mam nadz,ze nie zostawisz nas i bedziesz z nami pisac...Bedziesz nasz listopadowka z pazdziernikaTrzymam kciuki za listopad!!!!!
mamuska,milego spacerku,
zoszka,po cos wspomianla o grilluuuu...boziu jakbym sobie zjadla kawal miecha z grilla...zadam glupie pytanie:czy w ciazy nie mozna jesc grillowanego?
dziewczyny,ja jestem na zwolnieniu,wczoraj w pracy zaslablam,uderzylam sie policzkiem w zlew,pojechalam z mety do innego lekarza i dostalam 15 dni zwolnienia,skierowanie na badania,kwas foliowy,no-spe itd.Dzis czuje sie o niebo lepiej i zmienie lekarza na wlasnie tego,ktory potraktowal mnie jak czlowieka,a nie jak babe co przyszla i zrzedzi...ja sie po prostu niepokoilam tymi bolami brzucha,bo w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci!!!!A wiadomo,ze kobiety w naszym stanie sa przewrazliwione...Ja tez wyje bez powodu,a za chwile jestem w doskonalym humorze...
Edytko,tule mocno!!!!!Mam nadz,ze nie zostawisz nas i bedziesz z nami pisac...Bedziesz nasz listopadowka z pazdziernikaTrzymam kciuki za listopad!!!!!
mamuska,milego spacerku,
zoszka,po cos wspomianla o grilluuuu...boziu jakbym sobie zjadla kawal miecha z grilla...zadam glupie pytanie:czy w ciazy nie mozna jesc grillowanego?
dziewczyny,ja jestem na zwolnieniu,wczoraj w pracy zaslablam,uderzylam sie policzkiem w zlew,pojechalam z mety do innego lekarza i dostalam 15 dni zwolnienia,skierowanie na badania,kwas foliowy,no-spe itd.Dzis czuje sie o niebo lepiej i zmienie lekarza na wlasnie tego,ktory potraktowal mnie jak czlowieka,a nie jak babe co przyszla i zrzedzi...ja sie po prostu niepokoilam tymi bolami brzucha,bo w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci!!!!A wiadomo,ze kobiety w naszym stanie sa przewrazliwione...Ja tez wyje bez powodu,a za chwile jestem w doskonalym humorze...
agadaria - ja dzisiaj widziałam mroczki, na szczęście nie bracia ;p, pierwszy raz, ale siedziałam, ogólnie troszkę mi się słabo zrobiło i zaraz przed oczyma pełno takich jasnych białych punkcików. Odczekałam spokojnie i mi przeszło. Teraz wcinam śniadanko i myślę, ze przejdzie, bo rano to tylko wypiłam kaszkę manną (zaburzone proporcje i wyszła kaszka jak dla dziecka do butelki).
Dobrze że Tobie nic się nie stało i trzymaj się tego gina, który traktuje Ciebie po ludzku, a nie jak eksperyment, takiego też miałam przyjemność poznać, ale "na szczęście" to było przed ciążą...
Dobrze że Tobie nic się nie stało i trzymaj się tego gina, który traktuje Ciebie po ludzku, a nie jak eksperyment, takiego też miałam przyjemność poznać, ale "na szczęście" to było przed ciążą...
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
wróciłam ze spacerku , biorę się za gotowanie i sprzątanie, a tak mi się nie chce!
Edytko- tak strasznie mi przykro:-( ale życze powodzenia i trzymam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej zafasolkowała dużo zdrowia i cierpliwości!
Edytko- tak strasznie mi przykro:-( ale życze powodzenia i trzymam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej zafasolkowała dużo zdrowia i cierpliwości!
agadaria
Dzieki Yustyniaagadaria - ja dzisiaj widziałam mroczki, na szczęście nie bracia ;p, pierwszy raz, ale siedziałam, ogólnie troszkę mi się słabo zrobiło i zaraz przed oczyma pełno takich jasnych białych punkcików. Odczekałam spokojnie i mi przeszło. Teraz wcinam śniadanko i myślę, ze przejdzie, bo rano to tylko wypiłam kaszkę manną (zaburzone proporcje i wyszła kaszka jak dla dziecka do butelki).
Mialam dokladnie to samo,tylko nie zdazylam zareagowac i obudzilam sie na ziemi...
A do tego lekarza co mnie tak potraktowal chodzilam od trzech lat,a tu teraz z ciaza on ma jakis"problem"...niech spada...
nie on jeden jest w miescieTen drugi kazal mi przyjsc z wynikami 24 lutego wiec bede do niego chodzic i tyle...
nati/misio,jestem Twoja kolezanka tez nic mi sie nie chce,gary stoja od wczorajszego obiadu...a ja sobie leze,odpoczywam i czytam bb
dobranocka
podwójna październikówka!
Edyta, założę się że niedługo założysz na bb nowy wątek dla mam listopadowych (albo do nich dołaczysz jak już jest). Tego Ci życzę z całego serca!!! A póki co to mozesz przecież działać w wątku dla starajacych się!! :-) Tam są dziewczyny, które są w dokładnie takiej sytuacji jak Ty...
Asionek31
Hejho ja sie czuje dobrze, to chyba ta pogoda mnie optymizmem nastraja...chociaz z rana sie posprzeczalam z moim i wylam jak bobr, ale nie pytajcie o co, bo to taka glupota ze az wstyd;D zastanawiam sie czy moge to zwalic na szalejace hormony;D bo teraz po godzinie mam swietny nastroj!!
jasne , ze mozna w koncu to sa szalejace hormony wlasnie ;-)
Hejka U mnie tez słoneczko, siedze własnie w pracy i normalnie zasypiam na siedzaco... to oznaka ciąży?? Tak wogole to mnie ciagle boli dol brzucha z jednej strony i wyczytalam, że to moze byc oznaka ze jest ciaza pozamaciczna...Moja mama miala dwie po mnie i wogole bardzo duzo problemow z narzadami rodnymi...Kurcze zaczynam sie martwic...
prosimy o spokoj i nie nakrecanie sie !!! trzymam kciuki za wizyte !!! bedzie dobrze i nie czytaj wiecej na necie , bo to mozna tylko ja nakrecic ja kiedys jak zaczelam czytac o chorobach to mialam juz smierc w oczach , raka na kazdym organie i psycha mi siadla .... z tego dlugo sie pozniej wychodzi wiec radze uwazac ...
Czesc kobietki...
Mamuska Tobie zycze tesciora z II krechami ;-)
Jesli beda jakies zmiany w terminach lub beda nowe dziewczyny to piszcie na priv wtedy dopisze do listy...Buziaki **
Edyta strasznie mi przykro
ale dobrze , ze okres przyszedl sam i bedziesz mogla zaczac sie starac !! trzymam &&&&&&& caly czas i ten cykl napewno bedzie twoj
Witajcie!!!!!
mamuska,milego spacerku,
wspolczuje niemilej przygody lepiej posiedz w domu i poodpoczywaj .... trzeba uwazac na siebie
wrrr chyba was udusze za to pisanie i grillu ja juz nie jadlam od hmmmmm 4 lat ?? matko tragedia i silina mi cieknie do pasa .......... ja chce miecho nz grilla !!!!!!!!!
wzdtety brzuchol mam i ja a wieczorem to juz wogole porazka .... do tego dochodza gazy i czuje sie jak swinka hehe straszne to jest )
a w 2 ciazy to juz wogole mozna miec duzo szybciej brzucholek wiec nie ma co sie bac
reklama
agadaria Mnie lekarka mowila ze grillowanych nie.. pisalam o tym kilka postow wyzej przepraszam ze narobilam smaka...ale warto pamietac co wolno a co nie tez bym zjadla..... przepraszam tez Asionka i wszystkie nasepne ktore przeczytaja i beda miec smaka;-)
Ostatnia edycja: