sivi
Fanka BB :)
Mariolcia urodziła, taka z bliźniakami, ale u nas prawie się nie udzielała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he podstepna baba Rozumiem, masz luzne podejscie do tych rzeczy, ja ciut mniej:-) jaką tam wstrętną znowu :-) tylko z trochę innym zdaniem niż moje
Choragiewek na wietrze nie znoszę więc dobrze że kazda ma swoje zdanie i go nie zmienia tylko po to żeby się podlizać.
To was zaszokuje, bo ja nie mam nic przeciwko flirtom słownym, to ze mam męża nie znaczy też że ktoś może mi się nie podobać, ale nie znaczy że chciałabym od razu zdradzać! Ja wypowiadam się z nieco innej perspektywy bo to mój jest zazdrośnikiem i lubi niby niepostrzeżenie sprawdzić mój telefon czy pocztę a potem się dopytuje, nieznoszę, nienawidzę tego i sama nie zniżyłabym się do poziomu szpiega. Bez sprawdzania można zauważyć że coś się dzieje.
He he podstepna baba Rozumiem, masz luzne podejscie do tych rzeczy, ja ciut mniej
Pozwole mojemu obejrzec sie za inna baba i nawet z nim komentuje ktora ladna a ktora nie i czyje cycki fajniejsze i czyj tylek fajny a czyj blee a i kolezanek ma sporo..Tylko ze jak dostanie esa czy z ktoras rozmawia, to mi o tym mowi i nic nie ukrywa - tak sie kiedys umowilismy - i jest ok. Ale jak by mi slodziasne rzeczy pisal do ktorejs w stylu kochanie i inne i zdjecia by sobie slali i robilby to po kryjomu przede mna, to bym sie wkurzyla niezle i wcale bym go nie usprawiedliwiala, bo jak by mial czyste sumienie, to by sam powiedzial. A ja jak sie wkurze, to wredny babsztyl sie robie i na szczescie moj wie
Nat tak sobie pomyslalam, moze chlopak zrozumial ze slabo postapil i ie chce cie stracic przez takie fazy, sprobuj umowic sie z nim w jakis sposob, na przyklad jak ja - ze od dzis szczerosc i tylko szczerosc Lub poszukajcie innego kompromisu, bo jak mu bedziesz dogryzala, to nie wiem czy tylko nie pogorszysz sprawy..