sivi
Fanka BB :)
A pisali w sposób dwuznaczny że tak cię to wkurzyło, czy tak po prostu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nat bardzo mi przykro. To co znalazlas to zadna blachostka i wedlug mnie niczego nie wyolbrzymiasz. Wstyd sie przyznac, ale i ja mojego nie raz kontroluje.. Kocham i ufam...ale nie do konca.. Zdaje sobie sprawe ze zycie nie jest bajka, a na facetow czekaja pokusy.. Mysle ze powinnas z nim powaznie porozmawiac, bo to co pisal znaczy czy nie znaczy nic, to jednak pisal, wiec cos jest nie tak.. Niech ci wyjasni co sie dzieje i niech sie zastanowi czego tak naprawde chce, bo zycie w klamstwie i potajemnych rozmowach z innymi kobietami prowadzi do tragedii w zwiazkach, wiec trzeba reagowac i probowac naprawiac, poki jest co naprawiac.. Badz silna kochana, doskonale rozumiem ze jest ci teraz bardzo ciezko...
uuuuu szacun bejbe!Ewa Banak a u mnie glukoza była ok i bez cytryny
no nie spodziewałam się też że to aż tak kiepsko wygląda
Zle mnie chyba zrozumialas.. Oczywiscie ze moze rozmawiac z koleznakami, i ostatnia rzecz jaka mozna o mnie powiedziec to to, ze jestem zaborcza.. Ale sa sposoby i sposoby.. Rozmowa jak z kolezanka a flirt to dwie rozne sprawy. jasne ze sprawdzanie nic nie da, ale jesli widze ze flirtuje z inna kobieta, to zapalam lampke alarmowa i probuje zrozumiec w czym jest problem i go rozwiazac, a nie czekac az zdradzi i pojdzie do innej.. Oczywiscie nie mowie ze tak musi byc, ale MOZE..Zbyt wiele takich historii widzialam, zbyt wiele kolezanek pocieszalam zeby bagatelizowac. Czaem facet zwyczajnie czuje sie niekochany przez kobiete zajeta sama soba i szuka dowartosciowania u kogos innego.. po co, skoro wystarczy porozmawiac, zrozumiec czemu tak postepuje i probowac rozwiazac problem? Przeciez nie mowie ze trzeba go rzucac czy robic afere.. To tylko moja opinia, oczywiscie nie musisz sie zgadzac..A ty ze mnie od razu taka wstretna zaborcza malpe robisz :-(sloch slochNo bez przesady, ty nie masz kolegów z którymi gadasz? nie można tak człowieka ograniczać...być takim zaborczym, mąż nie jest niewolnikiem ani ty jego niewolnicą, jak chce zdradzić to ci sprawdzanie nic nie da, właśnie ważne jest na jakiej stopie się rozmawia, tzn. o czym, czy to niewinny flirt czy coś więcej.
Zle mnie chyba zrozumialas.. Oczywiscie ze moze rozmawiac z koleznakami, i ostatnia rzecz jaka mozna o mnie powiedziec to to, ze jestem zaborcza.. Ale sa sposoby i sposoby.. Rozmowa jak z kolezanka a flirt to dwie rozne sprawy. jasne ze sprawdzanie nic nie da, ale jesli widze ze flirtuje z inna kobieta, to zapalam lampke alarmowa i probuje zrozumiec w czym jest problem i go rozwiazac, a nie czekac az zdradzi i pojdzie do innej.. Oczywiscie nie mowie ze tak musi byc, ale MOZE..Zbyt wiele takich historii widzialam, zbyt wiele kolezanek pocieszalam zeby bagatelizowac. Czaem facet zwyczajnie czuje sie niekochany przez kobiete zajeta sama soba i szuka dowartosciowania u kogos innego.. po co, skoro wystarczy porozmawiac, zrozumiec czemu tak postepuje i probowac rozwiazac problem? Przeciez nie mowie ze trzeba go rzucac czy robic afere.. To tylko moja opinia, oczywiscie nie musisz sie zgadzac..A ty ze mnie od razu taka wstretna zaborcza malpe robisz :-(sloch sloch