reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
maggie ja tez tam mialam robione usg. A mowil ci cos lekarz na temat tej wagi? Bo moze byc ok ta granica bledu jest dosc spora, poza tym dzieciaczki sie juz roznie rozwijaja, moze twoj bedzie drobny?

No wlasnie widzialam nowe watki porodowe :szok: Niedowiary ze to juz tuz tuz! Ja sie ciesze bo nie moge sie juz doczekac maluszka :-)

Z tego goraca nie mam cos weny do pisania calkiem...

maggie ja tez tam mialam robione usg. A mowil ci cos lekarz na temat tej wagi? Bo moze byc ok ta granica bledu jest dosc spora, poza tym dzieciaczki sie juz roznie rozwijaja, moze twoj bedzie drobny?]

wlasnie lekarka mi nic nie powiedziala, a ja do dzis myslalam, ze taka jest norma.
No nic, zapytam na nast wizycie za 2 tyg.
Zdycham dzis z tego goraca;/

a Ty do kogo tam chodzisz?

no i najwazniejsze - gdzie rodzisz?

Ostatnia edycja:
Tam to aparat to maja najnowoczesniejszy w Krakowie z tego co wiem. maggie ja tam bylam 2 razy na usg genetycznych w 12 i 20 tc, robila mi je Pani dr Ludwin. Wydaje mi sie ze gdyby bylo cos nie tak to na pewno by ci powiedzieli, oni wogole ponoc sa jakimis specami od usg wiec mysle ze nie masz co sie martwic;-) Chociaz zapytac nie zaszkodzi na nastepnej wizycie. Ja rodze w Zeromskim, slyszalam wiele dobrego o tym szpitalu, kolezanka tam ostatnio rodzila i jest zadowolona. Poza tym moj lekarz tam pracuje.

Tam to aparat to maja najnowoczesniejszy w Krakowie z tego co wiem. maggie ja tam bylam 2 razy na usg genetycznych w 12 i 20 tc, robila mi je Pani dr Ludwin. Wydaje mi sie ze gdyby bylo cos nie tak to na pewno by ci powiedzieli, oni wogole ponoc sa jakimis specami od usg wiec mysle ze nie masz co sie martwic;-) Chociaz zapytac nie zaszkodzi na nastepnej wizycie. Ja rodze w Zeromskim, slyszalam wiele dobrego o tym szpitalu, kolezanka tam ostatnio rodzila i jest zadowolona. Poza tym moj lekarz tam pracuje.

ano chyba, ze tak :)
a usg faktycznie maja wypasny - Voluson zdaje sie, jest ich tylko kilka w krk, a moja Pani dr ma jakis tytul nawet zwiazany z USG, wiec chyba znaja sie na rzeczy ;)

na ktorego masz dokladie termin? bo chyba jakos tak jak ja;)

ano chyba, ze tak :)
a usg faktycznie maja wypasny - Voluson zdaje sie, jest ich tylko kilka w krk, a moja Pani dr ma jakis tytul nawet zwiazany z USG, wiec chyba znaja sie na rzeczy ;)

na ktorego masz dokladie termin? bo chyba jakos tak jak ja;)

Z OM na 21 a z usg w 12 tc na 18 a maly i tak wyjdzie jak bedzie mial ochote :-)

reklama
ja z OM tez mam na 21.10, a jutro kwalifikacja do CC na Ujastku i wszystko sie w koncu wyjasni, ale mysle ze ta wizyta to tylko formalnosc.
Zastanawiam sie na jaka date wtedy wyznacza CC bo z USG wychodzi, ze chlopina jest mała i że calkiem pod koniec pazdziernika powinien sie urodzic

Do góry