reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

witam, witam ja mam termin na 22 październik także coraz bliżej :) jestem w 32tygodniu ciąży i zamierzam rodzić moje maleństwo w szpitalu na zdrojach (szczecin)...czy któraś z Was ma informacje jak tam traktuje sie pacjentki i czy warto pójść na szkołę rodzenia?
smile.gif
to mój 1wszy dzieciaczek i nie ukrywam jestem przerażona tym co czytam na forach o rutynowych nacięciach krocza, braku mozliwości znieczulenia w szpitalach i wszystkich komplikacjach przy porodzie sn. mam 34lata czy to daje mi większe szanse na cc?
pozdrawiam serdecznie !
smile.gif

reklama
nade mną zlitował się ojczulek...jutro wypożyczy mi z pracy na kilka dni klimatyzator bo nie daję rady :baffled::baffled::-)

kobity tak boli mnie kośc ogonowa że aż lewa noga drętwieje ...nie mogę siedzieć nie mogę leżeć... dramat

uffff tlenu :dry:

werka - w dupsko dostaniesz za takie latanie po sklepach przez tyle godzin

Rudson - mi dla odmiany drętweiją ręcę tak, że nie mam w nich czucia :dry: spoko luz po porodzie nam minie ;-)

Milka u nas burza wiec sie na chwile troche schlodzi, moze do ciebie tez dotrze.

Mnie dzisiaj znowy kosci lonowe bola :/ strasznie kijowe uczucie bleeee

widze że coraz więcej mamy niedogodności,ja mam od wczoraj tak opuchnięte nogi jak balony ale zauważyłam że zawsze tak mam jak jestem w Krakowie,a najgorsze są noce jak mnie wszystko boli i drętwieje ale pocieszam się że jeszcze trochę

hej
na tej stronce co Nat podrzuciła obejrzałam filmik z PRL pokazujący cały poród bez cenzury...masakra :szok::szok::szok:

no nie spodziewałam się też że to aż tak kiepsko wygląda :-p

teraz to dopiero będę musiała zaciskać poślady co by się próchno z dupska nie sypało :-)

:-D:-D:-D
Wszystkiego Dobrego !!!

monysia
normalnie jajka na twardo z tym zusem;/
czemu Ci kasy nie płacą????

a nie wiem, zawsze coś sobie znajdą czego się uczepić
a to zwolnienie szef za późno dowiózł a to na zwolnieniu
jakiegoś znaczka nie było od lekarza ...

Upał aż się dychać nie chce :baffled:
ciężki dzeiń miałam
idę spać
dobranoc !!!

widze ze spodobal wam siefilmik z prl ja go tez ogladalam i mimo ze to bedzie moj drugi porod to tezx sie przerazilam:szok: ale juz sobie troche humorek poprawilam bylam z cora na smerfach i troszke sie posmialam a tak szczeze myslalam ze film bedzie lepszy;)

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy ktos kojarzy reniag? Udzielala sie u nas troszke ale nie duzo. Poza nasza rabbit byla druga pazdziernikowka oczekujaca blizniakow. Renia urodzila 2 chlopcow w 34 tygodniu, wklejam info z watku o ciazy blizniaczej:
"Kacper i Filip, wazą po ok 1620 i 1670-jakos tak, mierzą 43cm i muszą zostac na 2 tyg w szpitalu ze względu na niską mase ur. Tyle wiem." i jesze ktos napisal ze obaj dostali po 10 pkt.

Nie wiem gdzie sa nasze moderatorki? Bo zadna sie jakos nie odzywa, ale to juz chyba czas pozakladac watki o narodzinach dziedziaczkow i inne z tym zwiazane?

Do góry