czeeeeść! Ja chyba pierwszy raz w życiu tak wcześnie na BB....
małż mnie obudził, bo jego kolega z którym do pracy dojeżdża dzis nie jechał, Arczi czekał czekał i sie nie doczekał, a tel miał wyłączony. No pierwszy raz taki numer...;/ musiałam go podrzucić na autobus biedulka i juz mi sie nie opłaca kłaść spać. pewnie tlyko troche sie polenię
nade mną zlitował się ojczulek...jutro wypożyczy mi z pracy na kilka dni klimatyzator bo nie daję rady
:-)
kobity tak boli mnie kośc ogonowa że aż lewa noga drętwieje ...nie mogę siedzieć nie mogę leżeć... dramat
podejrzewam, że to ucisk na jakiś nerw i stąd drętwienia. Moja mamuśka ma ucisk na nerw w nodze i przez to nie czuje palców u stóp. No i jak sie domyslam, to takie dolegliwości po porodzie ustaną. A tyczasem męcz się babo... ;/
nat
a chciałam małża wyciągać na smerfy...ale jak mówisz że średni to poczekam aż będzie wersja dvd na necie.
co do spania to może masz problem i z jednym i z drugim...
Ja też miewam trudne chwie, ostatnio coraz częsciej, a każdą kłótnię tak wyolbrzymiam że wydaje mi się że to koniec świata... przez hormony właśnie mnie różne głupie mysli nachodzą, ale u mnie to napewno chwilowe...
ciężko Ci doradzić coś, bo szczegółów nie znamy, ale znając życie to faktycznie Tobie też hormony uderzają i trochę sobie wyolbrzymiasz.
Tak czy siak to nie stresuj się bo to szkodzi dzidzi. Mnie ostatnie skurcze złapały właśnie w trakcie kłótni i nie mogę sobie wybaczyć czy to nie było przyczyną... także uważaj na siebie.
ejjj a w ogóle to ja wieczorami ostatnio tak źle sie czuje. Rano wstaje jest ok a wieczorem? czuje sie jak balon spuchnięty, nic mi sie nie chce jestem ospała i wogóle...