reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a ja się zabrałam za składanie utworów które bym chciała nagrać na płytkę i zacząć puszczać w ciąży żeby dziecko je rozpoznawało
yes2.gif
Moja siostra tak robila, u nich w domu cały czas kult i jak mały się urodził to przy kulcie się uspokajał a jak włączali mu coś innego to nie chciał słuchać :)

faktycznie, już dwie wrześniówki rozpakowane:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
ja jestem jeszcze nieprzygotowana na rozpakowywanie, a tu wrzesien tuz tuz :/ musze chyba zaczac organizowac wszystko w miare szybko :)

ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza.....:-)

mariolcia - nie mow tak, bo los plata takie fikusy,ze te z konca moga wyprzedzic te co juz na 1pazdziernika maja torby spakowane :-)

ja z tych cesarzowych chyba..ale to i tak robia z tydzien przed terminem to we wrzesniu nie planuje...... ale kto wie.... chyba nad ta torba trzeba pomyslec w wolnej chwili :)

monika, masz racę, jak zacznę gadać to jeszcze wykraczę.
ja gdzieś sobie na początku października wszystko skompletuje, a spakuję jakoś 2 tyg. przed terminem.
mam nadzieje :)

malutka no super nowiny!!! Ale fajnie że już spakowana, też bym chciała :)

u mnie słońce, piorę I turę kolorowych, jeszcze ze 3 wsady dzisiaj pójdą :-D trza korzystać z pogody ;-)

reklama
Do góry