reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

już rożki i beciki rozwieszone, mariolcia przy takim słońcu to szybciutko ci się miejsce zwolni :)
teraz sie piorą ubranka, boze jakie ja mam cuda dla dida to zapomniałam :) już chce październik!!!! :-D

reklama
Malutka super ze u ciebie wszystko wporzadku. Z malowaniem nie boj zaby, maz cie folia przykryje i juz :-p

No wrzesnioweczki sie rozkrecaja jak widac powoli. Ja to w lesie z torba szpitalna, praniem ciuszkow itd. Na razie to mysle o przeprowadzce i pakuje caly dobytek do kartonow. Mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim pozniej!

ja to też o przeprowadzce myśle tylko trzeba jeszcze pomalować lokum ;pp ale narazie nie ma zabardzo czasu ;/ a ja w kartonach juz czekam ;D

hi ja ostatnio zakupiłam żółty rożek ;) Wydaje mi się ,że bedzie odpowiedni dla oby dwu płci ;p 1 wrzesnia usg to może usłoni rąbek tajemnicy i będzie wiadoma płeć ajj :-) szczerze mówiąc jestem bardzo ciekawachociaz wiem , ze niektorzy wolą nie wiedziec :-p

cześć kobiety :) Ja termin na 5.10 a że czeka mnie prawdopodobnie CC to może już końcem września już bedą chciali ciąć.... Tak czy siak torba do szpitala już przygotowany bo kto wie. A to już jednak koniec 33 tygodnia :)
Byłam dziś na zakupach na tym upale... Kurcze nogi mi zaraz odpadną, bolą przeokropnie, oddechu po schodach złapać nie mogłam, brzuch twardy jak skała a młodego chyba gdzieś w kolanach czuje- tak mi ciąży... :(

malutka ale się cieszę, że zajrzałaś, nadrabiając dzisiejszy wątek pomyślałam, że wyślę do ciebie smsa, a tu proszę wywołały cię dziewczyny :) Cieszę się, że u ciebie już 34tc, więc pewnie ze spakowaną torba i kompletną wyprawką jesteś spokojniejsza i super :) Cmokasy dla ciebie i dzidzia :)

Ja bym wolała wytrzymać do października tym bardziej, że mam termin na 31 więc jeszcze sporo przed nami, ale Iga jest o 2 tygodnie większa, więc przewidywany termin mamy na 15 października
Śmigam do rodziców się wykompciać i do gina na wizytę, później do was zajrzę

Ja powoli tez wszystko szykuje, ubranka mam przygotowane tylko wyprac, za łózeczkiem rozejrzę sie w połowie wrzesnia wszak termin mam na 21 października lub 14 październik( z USG),mam nadzieje,ze dotrzymam do końca. Odwiedziłam dzisiaj dentyste bo został mi ostatni ząb do zrobienia, nie brałam znieczulenia bo stwierdziłam ,ze moze to źle wpłynać na dziecko i wytrzymałam, na razie mam załozone lekarstwo i jak sie nic nie bedzie działo z zębem to bedzie zaleczony a jesli bedzie bolec to kanały do leczenia, oby nie.

reklama
anula to mamy ten sam termin :-) i u mnie usg tez pokazuje ze didus starszy.Ja to we wrzesniu sie dopiero zajme pakowaniem torby i cala reszta.

Do góry