Yo babeczki!
U nas weekend aktywnie minal i przyznam, ze juz ledwie zipie i sie nie nadaje na jakies wieksze wypady czy wedrowki, ale jakos dalam rade przezyc.... w koncu czego sie nie zrobi dla dziecka, zeby w domu nie zwariowalo...
Dzisiaj niby mamy 22 stopnie, ale zaduch taki, ze przy klimie siedze, bo nie ma czym oddychac...ta wilgotnosc naprawde daje w kosc czlowiekowi... A jeszcze dzisiaj jestem umowiona u swojego lekarza, to mam nadzieje ze jakos dam rade pociagnac....
Justys, ja podobnie spie, to znaczy kupilam sobie taka 1,5m poduche zamiast zwijac koldre (przechrzczona zreszta na Jasia) i sie na nia noga zarzucam a cienka podusia pod glowe
Innaczej juz nie umiem zasnac. Do tej pory R robil, za Jasia, ale teraz juz brzuch o wiele za duzy zeby sie w meza wtulic, a on nie taki mieciutki jak podusia
Kurcze ciekawe jak u mnie z hemoglobina, bo juz dawno mialam wyniki robione, a zadnych witamin czy tabletek nie biore... Mam nadzieje ze mlody nie wyssie ze mnie wszystkiego
Z kurczami lydek szczerze mowiac tez nie mam problemow, ale codziennie pije po butelce mineralki wzbogaconej wapniem i magnezem, wiec moze dlatego...
Klementinka, moj tez juz tak od kiku tygodni glownie po bokach kopie i tydzien temu glowke mial z prawej strony, a jutro mam znow usg, to zobaczymy czy tak samo... Fakt ze przy takim ulozeniu, to te wygibasy mlodego sa mniej bolesne, bo tylko skora mi sie naciaga, ale przynajmniej po zebrach nie dostaje
Wlasnie mi sie udalo juz troche rzeczy dla malego uzbierac do prania, tylko ten plyn taki jakis bezplciowy zapach ma i nie wiem czy moge uzyc zapachowych chusteczek do suszarki? Bo ja jednak lubie jak mi pranko pachnie,a tak to mi sie nieswieze wydaje;/
Elifit, ja proszkow do prania to w ogole nie uzywam, wiec sie nawet nie wpowiadam.... wlasnie jedynie mam problem z zapachem, bo z suszarki ciuchy i tak miekkie wychodza, ale specjalnych chusteczek bezpiecznych dla malucha to nie widzialam jeszcze... No i z powodu suszarki prasowac na szczescie tez nic nie musze... Ale jakby kocyk czy rozek bym mega wymiety po praniu, to pewnie bym uprasowala, bo takie pogniecione to troche jak szmata wyglada;/