reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

jak mnie tak boli to tylko kąpiel pomaga i masaż.. a ty mówiłaś o skurczach w nogach? Bo ja o tych Braxtona ;-) to żeśmy się dogadały hehe.. takie skurcze czasem miewam ale mnie nie budzą, ogółem staram się nie prostować obu nóg przy przeciąganiu bo wtedy mnie bardzo silne łapią.
.
nie, zrozumialysmy sie dobrze:-)
porownalam tylko te skurcze do tych co w lydki biora bo tak silne byly, ale byly brzuchowe

Anula fajny dzien, u mnie zeby sie pomoczyc wystarczy na dwor wyjsc, znow caly dzien leje

co do pampkow to Jas moze uzywac tylko tych Pampersa i to tylko te niebieskie, ostatnio mialam premium i tez dostal odparzenia

reklama
Klementinka gratuluję zdania prawka, będzie teraz łatwiej się przemieszczać
Ja mam prawko już z trzy lata chyba i od dwóch lat w ogóle nie jeżdżę, boję się, nie wiem kiedy sie przemogę i zacznę praktykowac, bo w końcu wszystko zapomnę :(

Klementinka równiez gratuluje, jest to na pewno bardzo przydatne, szczególnie przy dzieciach.
Kiniutka powinnas sie odwazyc i jeździc bo w zyciu róznie bywa a czym dłuzej nie jeździsz tym wiekszy potem strach i stres.

Klementinka gratuluję zdania prawka, będzie teraz łatwiej się przemieszczać
Ja mam prawko już z trzy lata chyba i od dwóch lat w ogóle nie jeżdżę, boję się, nie wiem kiedy sie przemogę i zacznę praktykowac, bo w końcu wszystko zapomnę :(

Kiniutka ja tez ci radze wsiasc za kolko, nawet wykup sobie kilka lekcji z instruktorem jak sie boisz albo pojezdzij z kims spokojnym
najlepiej nie robic duzych przerw bo potem ciezko znowu zaczac
ja mam zamiar kupic jakies autko jak najszybciej, zebym wlasnie nie zaczela sie bac

ja pierwsze kupilam newborn pampersa sa bardzo dobre z cora ich uzywalam na poczatku a juz nastepne kupie dada biedronkowe sa jak pampersy duzo lepsze od hagisow i innych badziewiaskich po ktorych corka wiecznie odparzen dostawala;)

ooo to ja druga
wstawac lenichy, albo spijcie sobie poki mozna

mnie juz dwa skurcze w lydke obudzily, do teraz nie moge nogi rozprostowac
Ataram mam wlasnie to co ty, czuje malucha prawie na biodrach, juz nawet na boku spac jest niewygodnie
nie wiem jak on lezy bo czuje go po obu stronach, chyba w poprzek sie ulozyl

a ja o dziwo trzecia?:) tak pozno:-D

Pospalabym sobie dluzej dla obudzil mnie pierwszy raz w zyciu taki skurcz lydki ze nie wiedzialam co zrobic by mi odszedl wykrecilo mnie....PIERWSZY RAZ W CIAZY!! Moze za malo magnesu lykam...

Witam sie i ja, no dzisiaj beda pustki, pogoda srednia ale jak jest wolne to zawsze mniej czasu na bb. Ja na szczescie skurczow lydek nie mam jak na razie ale lykam tyle magnezu ze w sumie to sie nie dziwie :-)

reklama
Do góry