reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ilonka, no to dobrze ze to byl tylko falszywy alarm! I ladne kwiatki Ci sie przyplatuja na koncowce ciazy...
Justys, no fakt ze te detergenty przeznaczone dla dzieci sa sporo drozsze... Wlasnie sie u nas natknelam na specjalne plyny do mycia naczyn dla maluszkow...niezly biznes jak zwykle..

reklama
Witam po weekendowo :)
Ilonka odpoczywaj!! Najwazniejsze, ze jest ok:-)

Ja mialam wczoraj SPA - maz pokutowal i sam zaproponowal, ze mi wymaluje paznokcie u stop na czerwono - wyszlo super, jestem z Niego dumna;-) W nocy taka burza, ze dramat, teraz czekam az przestanie lac i jade do miasta, musze zaliczyc UP, poczte, fryzjera moze...
Milego:-)

pryzybela no faktycznie nie ma jak chodzić całą ciążę i wszystko ok, a na końcówce same problemy, ale byle do października :)

tak w ogóle to dzień dobry, chyba udało mi się pierwszy raz od dłuższego czasu pojawić się pierwszej :)
za oknem pochmurno i dla mnie niech będzie, bo gorąc mi nie służy :) muszę odebrać dziś na reszcie awizo, bo cosik z ubranek przyszło dla małej, ale nie było czasu wcześniej
czy mi się tylko wydaje, czy czas zaczął szybciej biec?? martwię się, ze w takim żółwim tempie jak będziemy remontować, to do października nie zdążymy :/

cmokaski dla was wszystkich, obiecuje nadrobić zaległości :)

hello:)

ilonka,mnie czas zapi.tala od początku ciąży,to już końcówka a ja wcale "nie nabyłam się w ciąży"...
pierwsza ciąża się ciągnęła,a teraz...błyskawica:)

Miłka
,to bardzo dobrze!!!!!Mam nadz,ze odpoczęłaś:)))))

Mariolcia
,to życzę ładnej pogody:)

u mnie córka wybywa dziś do koleżanki na całe popołudnie,więc czeka mnie dzień pt."wypieprzamy wszystkie śmieci z jej pokoju póki ona nie widzi".Teraz wchłaniam śniadanko i zaraz do roboty:))))
Malutka strasznie mnie dziś kopie....Aż troche mnie brzuch pobolewa:(

u nas w górach wczoraj była taka burza, że ściana deszczu dlatego dzisiaj wstaliśmy o 5:00 rano i wracaliśmy z rańca

Magda - współczuję przeżyć mam nadzieje, że Twój "dojrzeje"

A ja się wreszcie wyspałam. Obudziłam się dopiero jak mój przed 5 do roboty wstawał (bo do tej pory nawet 3 razy w nocy do kibelka ganiałam, ale pewnie dzidź się inaczej teraz ułożył i nie naciska na pęcherz).
Ostatnio coś strasznie śpiąca chodzę, tam gdzie się rozłożę, natychmiast zapadam w drzemkę i tak kilka razy na dzień! A wieczorem nie mam żadnego problemu z zaśnięciem. Zastanawiam się czy to ciśnienie czy jakaś anemia.
agadaria no właśnie ja mam tak samo, leci mi ten czas że jestem w szoku!! przecież jeszcze z miesiąc i tylko czekać pozostanie na skurcze!!! nie dociera to do mnie kompletnie. W pierwszej ciąży już miałam serdecznie dość na tym etapie! Ja się nawet czasami zapominam że jestem w ciąży!! ani mi brzuch za specjalnie nie przeszkadza, ani nie mam jakichś uciązliwych dolegliwości...

Ostatnia edycja:
hej
wreszcie swieci slonce, zaraz wybywam z mlodym na zakupy i plac zabaw
maz mnie wkurza wiec lepiej nie bede patrzec na niego

a mi sie ciagle wydaje ze mam tyyyyle czasu, ciuszki zamierzam prac dopiero we wrzesniu, jeszcze sie czaje na malowanie dzieciecego pokoju, biale sciany sa takie smutne

Pryzybela wszystko co nosi nazwe dzieciece lub ciazowe ma podwojna cene:szok:
Milka ale ci fajnie, gory hmmmmmm
Ilonka trzymaj sie dzielnie
Agadaria powodzenia w sprzataniu

reklama
Ja wczoraj tez zaliczylam krotka wizyte w szpitalu - przez okolo godzine mialam zaburzone widzenie w polowie pola lewego oka... nigdy mi sie nie zdarzylo wczesniej. kazali jechac do szpitala bo to jeden z objawow stanu przedrzucawkowego, ale wszystko ok, tylko dzis musze sie do okulisty udac.

Ja juz w ogole nie moge spac - wszystkie 3 stawy w miednicy bola jak cholera :wściekła/y:
dzis o 4 rano opracowalam nowa pozycja, na pol siedzaco, oblozona poduszkami i jeszcze owinieta poduszka kojcem jakos zasnelam... ja juz chce na urlop macierzynski bo po takich nocach jestem nie do zycia...

Do góry