reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Klementinka witamy z powrotem i gratulacje zdanego prawka!!! ja też bym chciała, po porodzie wykupię godziny i będę podchodzić drugi raz. Od przyszłego roku mają się zmienić zasady, zamiast 400pytań testowych będzie ok 3 tys!

każda z nas miewa skurcze, mi położna kazała liczyć co ile występują, jak na razie mam pojedyncze.. a bóle krzyża mam i to właśnie przy skurczu.

reklama
elifit a robisz cos na te bole krzyza?
mi polozna poradzila kocie grzbiety, tylko tak do polowy
poza tym mozna klasc sie na podlodze z piesciami pod krzyzem i robi kolka biodrami

az takich skurczy nie mialam, wziely mnie dwa mocne w ciagu jednej nocy i sie przestraszylam bo z Jaskiem zandych wczesniej nie mialam
takie byly jak w lydce tylko w brzuchu

hello

trzymam się trzymam :tak::tak::tak:....ale dziś spotkałam męża dziewczyny co rodziła podczas mojego pobytu w szpitalu i jak zobaczył zachowanie mojego pierworodnego to wywróżył mi szybki powrót do szpitala :baffled::baffled::baffled::baffled:

hejka mamuśki!!! ale dzisiaj nuuuudy u mnie....bllle.ee...a do tego chyba nie mam ciśnienia bo co trochę śpię....nie wiem jak jak wieczorem zasnę....ale cóż....

widzę że tu też cisza....wszyscy wypoczywają....:p

dziewczyny jakie pampersioki kupujecie?? bo nie wiem które są dobre i tanie....i które najbardziej się opłaca????

elifit a robisz cos na te bole krzyza?
mi polozna poradzila kocie grzbiety, tylko tak do polowy
poza tym mozna klasc sie na podlodze z piesciami pod krzyzem i robi kolka biodrami

az takich skurczy nie mialam, wziely mnie dwa mocne w ciagu jednej nocy i sie przestraszylam bo z Jaskiem zandych wczesniej nie mialam
takie byly jak w lydce tylko w brzuchu

jak mnie tak boli to tylko kąpiel pomaga i masaż.. a ty mówiłaś o skurczach w nogach? Bo ja o tych Braxtona ;-) to żeśmy się dogadały hehe.. takie skurcze czasem miewam ale mnie nie budzą, ogółem staram się nie prostować obu nóg przy przeciąganiu bo wtedy mnie bardzo silne łapią.

Rudson uroki dzieci, zobaczymy jakie jego będzie ;-)

Rabbit ja mam trochę pampersów, bella happy a potem się przerzucam na Dady biedronkowe.

Witajcie, kompletujecie wyprawki , ja tez mam juz co nieco dla maluszka. Siostra rok temu rodziła i prawie wszystko mam po niej. Przywiozłam juz wózek i ciuszki, troche kupiłam i mysle,ze powinno mi wystarczyc.teraz to nakręcam sie zakupami szkolnymi dla dzieci. Wczesniej ksiązek i przyborów nie moge kupic bo musze miec faktury z data wrzesniową także wszystko mi zostaje na ostatnia chwilę. Jeszcze ubrania, buty trzeba kupic a nie lubie ze wszystkimi chodzic bo mi zawsze gdzies sie rozchodzą potem jak cos wybore to albo nie takie, albo za małe i koniec z końcem nic nie kupuje. Zostaje mi tylko z każdym osobno jechac ale to z kolej szkoda czasu i paliwa zeby tyle razy jechac do sklepu.......tak mysle,ze będe musiała męza zabrac i wtedy we dwójke jakoś ich dopilnujemy.
Dzisiaj byliśmy nad woda, dzieci i maz popływali na rowerkach wodnych ja wolałam zostac na brzegu i chociaz wygrzałam sie na słońcu.

ja mam 2 paczki huggies newborn - z domelem się sprawdziły - są mięciutkie i nie za duże na początek. kupiłam tez paczkę dada biedronkowych 1 - 2-5kg....pampersów nie kupowałam....

po 3 paczkach po 27szt. jedynek to na dwójki przejdziemy biedronkowe DADA :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Rudson a kupowałaś te biedronkowe Dada sensitive czy normalne???? bo też się nad nimi zastanawiam....moje pewnie długo będą jechac na 1 jeszcze podwójny zakup więc się zastanawiam.....aa jakościowo spoko??

Do góry