kasiadz
Fanka BB :)
cytrynka najlepszego!
trol? chyba znowu przegapiłam
trol? chyba znowu przegapiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z jednej strony to mam 2 wujków na morzu- kapitanów i wiem że oni to nawet na kilka miesięcy wypływają, ale podobno na morzu dobrze zarabiają. Z drugiej strony, współczuje bo żadne pieniądze nie wynagrodzą rozłąki. To tak samo jak z tirowcami itd.Ewa- m w morzu przesunął sobie rejs do 6 tyg bo chce być we wrześniu w domu.Później na 2 tyg płynie a potem wraca znów na 4tyg .Taka praca I zawsze trafia Nam się tak że jakiekolwiek święta, rocznice itp to on na statku
Dziewczyny, zwlaszcza Magda, wspolczuje klopotow w domku i remontow tez!
Ja wprawdzie padnieta dzis bo spalam malutko... ale wychodzimy wlasnie na moj urodzinowy obiadek :-)
Udanego weekendu wszystkim zycze
Asionek co do skurczy tez tak slyszalam, ale zawsze jak je mam to panikuje
ależ jestem padnięta, wybaczcie ale nie nadrobię was
dzisiaj sama posprzątałam mieszkanie, ugotowałam obiad, porządnie umyłam wszystkie szafki w kuchni i zrobiłam ogórki małosolne i już nie mam siły na nic, od kiedy jestem w ciąży to nie zdarzyło mi się jeszcze tak dużo porobić
a teraz to już nie mam siły na nic
Justyś ja też ostatnio śpię jak zabita, w prawdzie wstaję z raz do kibelka, ale to normalnie na spiąco i nic nie jest w stanie mnie w nocy obudzić, a wcześniej to każdy szmer mnie budził. Chyba tak zbieramy siły do porodu i opieki nad SzkrabkiemPrzespałam całą noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłam w takim szoku jak otworzyłam oko o 9tej że odrazu zaczęczłam się zastanawiać czy moje dziecko się rusza bo to nie możliwe że nie byłam siku ani razu Ale widocznie nie leżał na pęcherzu tylko gdzieś wyżej, bo czkawka z rana była w brzuszku
Elifit - o 8rano??