reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hejka,

Za godzinkę uciekam do ginka prosze o kciuki bo mam stresa :-(

pewnie juz po , ale dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Witam Misie Kolorowe :-D

Mnie zaczeły męczyć skurcze, dziwne bo przy Milenie do końca nic mi się takiego nie zdarzało :dry: spanie bez problema tylko kuźwa moszczenie się przed zaśnieciem to jakaś porażka...

milego weekendu :)
a jakie masz te skurcze ?? twardnieie brzucha ??
ja mam coraz czesciej , ale z tego co czytalam to macica trenuje i wsumie lepiej jak nie jest leniwa , bo podobno latwiej pozniej urodzic :) ale ile w tym prawdy nie wiem ;)

Gnoj pieprzony nieodpowiedzialny!! Mam ochote sie stad wyniesc do rodzicow bo wyjezdzaja i chyba tak zrobie!! Zabiore psa i pieprze!!

Nie mamy kasy!! Zastanawiam sie jak wyzyc, jak zlaczyc koniec z koncem!! Nie kupuje nic dla siebie, glupiej bransoletki na pamiatke od rodzicow!! A on
065.gif
?!! k... mac kupil auto za 400 zl!!
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
/icon_evil.gif[/IMG]
icon_evil.gif
Kolejny zlom!! Ktory bedzie stal i zajmowal miejsce!! Mam go dosc!!
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
http://slub-wesele.com/forum/images/smiles
Powinnam byc spokojna, dbac o siebie a tak to tylko sie denerwuje ciagle i az trzese z nerwow i brzuch boli!! To jest maz??!! On mi chce tylko zaszkodzic!! Mam dosc jego i takiego zycia [IMG]http://slub-wesele.com/forum/images/smiles/icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif

Przepraszam za przeklenstwa i wogole, ale musialam. Siedze i rycze i nie daje sobie juz rady... Boje sie przyszlosci
icon_cry.gif
icon_cry.gif

Juz tyle razy z nim gadalam, teraz probowalam mu to wybic przez telefon i sie nie udalo... Nie wiem co robic
icon_sad.gif
Siedze i rycze, boje sie o mojego malucha bo wiem, ze stres nie jest dobry, nie chce zeby sie urodzil za wczesnie, nie wiem co bym zrobila gdybym go stracila, zyje tylko dla niego...
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif

Skopiowalam moj wpis z bloga....

Magda spokojnie !! wiem , ze ci ciezko , ale pomysl teraz o sobie i dziecku !! to jest najwazniejsze
takze gleboki wdech wydech moze spotkanie z jakas kolezana , oderwanie sie od tego wszystkiego ??
maz rzeczywiscie przegina :/ skoro rozmowy nie dzilaja , moze rzeczywiscie na troche idz do rodzicow , zostawiaja list napisany prosto bez pretensji , przedstwaiajacy sytuacje z twojego punktu widzenia ??
na kazdego dziala co innego ciezko wyczuc ... ale jedno jest pewne , facet musi nauczyc sie odpowiedzialnosci za was i to od dzis a nie za iles lat
i musi sobie zdac z tego sprawe , a nie spelniac swoje zachcianki bez myslenia co dalej ...
bedzie dobrze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

Jestem tu nowa, mam 23 lata niech ktoś mi pomoże z mężem nic jeszcze nie wiemy to moja pierwsza ciaża a czy ktoś mógł mi by pomoc!? :(

prosze o nie zasmiecanie watku , cos mi pod spam to podlazi wiec kolejnym razem bedzie blokada i tyle !

wiecie co, jak sobie tak czytam o niektorych facetach
to Bogu dziekuje ze mi sie trafil taki "cud"
nie powiem , bo wkur**a mnie czasami, jak kazdy mysle
ale narzekac nie moge na niego w zaden sposob
jedyna jego wada jaka mnie wyprowadza z rownowagi to jest magiczne slowo "zaraz" albo "jutro" hahaha
ale walcze z tym jak lew

jak mowi zaraz to ja sie za to biore, i on momentalnie wstaje i fucy na mnie, ze ja to jestem w goracej wodzie kompana i zebym to dala , on to zrobi hihi
prosta sztuczka a jaka efektowna

no i jego skarpety , kurna wszedzie , gdzie je sciagnie tam leza, ale na to tez mam sposob
juz sie kilka razy ze swoja syrka pod nosem obudzil, to pozniej pamieta gdzie ich miesjce

Atram wady jakies ma kazdy :)
ale rzeczywiscie jak sie czyta rozne historie ( niekoniecznie tutaj ) to czlowiek docenia swojego ;:)
moj od poczatku naszego zwiazku polozyl karte i cala kase na stol i powiedzial , ze to ja w domu rzadze :) on nie potrzebuje niczego ... i do dzis dzien tak jest , pomimo , ze ja nie pracuje teraz nigdy nie dal mi odczuc braku kasy i zebym sie jakos glupio czula :/
zawsze mowi , ze mam sobie kupic cos i teraz malemu , a jemu niepotrzeba , co tez nie zawsze jest prawda , ale on juz tak ma , i jak trzeba cos kupic to go ciagne do sklepu na sile , albo jak sie da to sama mu kupuje :)
ale jakby mi wypominal kase , albo o gazete glupia robil jakies uwagi to chyba cos by mnie trafilo :(
ma swoje wady , czasami mam go ochote udusic , ale za chwile jak na niego spojrze to wszystko mi przechodzi , bo wiem , ze to jest bardzo dobry czlowiek i nigdy by mnie celowo nie srzywidzil nawet troche :)

wychodzimy wlasnie na moj urodzinowy obiadek :-)
)

masz urodzinki ??? jak tak to wsystkiego naj nja najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bezbolesnego rozwiazania , zdrowego dzidziusia i samego slonca w zyciu :)

Gosiane no meczarnia z tymi bolami , ale na szczescie juz blizej jak dalej :)

mieszkanie posprzatane na blysk , ja tez zrobiona , nawet pazurki sobie strzelic zdarzylam :)
czekam na mame :) ale mowi , ze korki okropne w moja strone czyli nad morze :/ wiec napewno bedzie opozniona ...

reklama
Gnoj pieprzony nieodpowiedzialny!! Mam ochote sie stad wyniesc do rodzicow bo wyjezdzaja i chyba tak zrobie!! Zabiore psa i pieprze!!

Nie mamy kasy!! Zastanawiam sie jak wyzyc, jak zlaczyc koniec z koncem!! Nie kupuje nic dla siebie, glupiej bransoletki na pamiatke od rodzicow!! A on
065.gif
?!! k... mac kupil auto za 400 zl!!
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
Kolejny zlom!! Ktory bedzie stal i zajmowal miejsce!! Mam go dosc!!
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif

Powinnam byc spokojna, dbac o siebie a tak to tylko sie denerwuje ciagle i az trzese z nerwow i brzuch boli!! To jest maz??!! On mi chce tylko zaszkodzic!! Mam dosc jego i takiego zycia
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif

Przepraszam za przeklenstwa i wogole, ale musialam. Siedze i rycze i nie daje sobie juz rady... Boje sie przyszlosci
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif

Juz tyle razy z nim gadalam, teraz probowalam mu to wybic przez telefon i sie nie udalo... Nie wiem co robic
icon_sad.gif
Siedze i rycze, boje sie o mojego malucha bo wiem, ze stres nie jest dobry, nie chce zeby sie urodzil za wczesnie, nie wiem co bym zrobila gdybym go stracila, zyje tylko dla niego...
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif
icon_cry.gif

Skopiowalam moj wpis z bloga....

kochana przykro mi ale wiem że faceci tak mają ja sama czegoś tam nie kupię ale on sobie grę jakąś kupuje albo inne pierdoły i wtedy sie wściekam i dlatego staram się trzeba się nauczyć jak werka brać kase kupować dla siebie a on niech sobie gada ;-)
nie wiem jeżeli faktycznie z kaską kiepsko to się chłopak nie popisał :shocked2:

A ja już po wizycie w skrócie wszystko dobrze opisze na wątku a Wam jak zwykle buziaki za wsparcie :-D

cytrynko- wszystkiego dobrego :tak:

Cytryna wszystkiego najlepszego ;-) duzo zdrowka i szybkiego porodu :-D
Mariolcia a Ty gdzie uciekasz??
Asionek co do skurczy tez tak slyszalam, ale zawsze jak je mam to panikuje :sorry2:

ależ jestem padnięta, wybaczcie ale nie nadrobię was:zawstydzona/y:

dzisiaj sama posprzątałam mieszkanie, ugotowałam obiad, porządnie umyłam wszystkie szafki w kuchni i zrobiłam ogórki małosolne i już nie mam siły na nic, od kiedy jestem w ciąży to nie zdarzyło mi się jeszcze tak dużo porobić :)

a teraz to już nie mam siły na nic

Witam....

To ja wam opowiem lepsza historie....
Kiedys jeszcze za czasow mieszkania w Pl. Dojezdzalam do Warszawy z miasto rodzinnego. Ok 170km w jedna strone (zaznaczam ze jezdzilam 6x w tyg):-):-) 5h dziennie w pociagu...Jasiek ciepla herbata i sie jechalo :-D:-D
Kiedys wracam w piatek, duzo ludzi wiadomo weekend. Ja bylam padnieta, ludzi od h...juz na korytarzu. A ja marzylam zeby tylko usiasc i wyprostowac nozki...
No ale przeciez kto mi miejsce ustapi?Polska kultura itd...
wiec wpadlam na pomysl, wsadzilam torebke pod bluzke, wypielam brzuch i naprzod szukac wolnego siedzenia. Dlugo nie czekalam...
No ale glupia:cool: przeliczylam swoj pomysl. Akurat telefon mialam w tej torbie, i hugo musial zadzwonic:wściekła/y:
Skulilam sie, wibracja i dzwonek na maxa...Facet na korytarz biegnie z krzykiem "ciezarna rodzi":szok::szok:
A ja nie wiem gdzie oczy wsadzic:eek::eek: a ja krzycze " to tylko bole przed porodowe"....
Czerwona jak burak siedzialam, bo babka sie krzywo patrzyla na mnie...

Dobra jesteś.
Trochę się uśmiałam:)
Pozdrawiam:)

atram, ojej, ja bym się chciała tak obudzić, hehe

wiecie co ?
maria chyba nasz oszukuje :)

albo ja już jestem uprzedzona co to takich osób
to jest jej post z ciąża, poród, połóg

:-D masz nosa, ja tez sobie to pomyslalam o niej.

Dziewczyny, zwlaszcza Magda, wspolczuje klopotow w domku i remontow tez!

Ja wprawdzie padnieta dzis bo spalam malutko... ale wychodzimy wlasnie na moj urodzinowy obiadek :-)

Udanego weekendu wszystkim zycze :)

Wszystkiego najlepszego!!!

Magda nie martw sie kazdy facet czasami ma jakies odpaly ktorymi nas doprowadza do szalu albo lez. Bedzie dobrze, to sa tacy duzi chlopcy ;-)

Mi dzis dzien jakos przez palce przelecial, ani sie obejrzalam a tu juz wieczor! Posiedzialam pol dnia w kawiarnianym ogrodku z siostra i malzem, takie sloneczko bylo ze sie nam do domu nie chcialo wracac.

reklama
Do góry